Consiliul Local a decis:12 000 de lei pentru Ziua Iancului, nici un leu pentru Zilele Careiului! Rămân careienii fără cea mai populară sărbătorea a lor în 2010?

• publicat la: 28 februarie 2010
Consiliul Local a decis:12 000 de lei pentru Ziua Iancului, nici un leu pentru Zilele Careiului! Rămân careienii fără cea mai populară sărbătorea a lor în 2010?

Bugetul municipiului, pentru anul 2010, nu are prevăzută nici o sumă pentru organizarea Zilelor Careiene. La capitolul cheltuieli, în dreptul acestora, figurează cifra zero, deşi Administraţia Locală a inclus, la capitolul venituri, 77.000 de lei, care ar trebui să provină din închirierea spaţiilor comerciale pe durata festivalului.

În timp ce sumele necesare organizării celei mai populare sărbători careiene a lăsat Administraţia Locală indiferentă, nu la fel s-a întâmplat şi cu sărbătoarea ianculeştenilor. În şedinţa Consiliului Locl de vineri, 26 febuarie, aleşii careieni au decis alocarea a 12.000 de lei pentru organizarea acesteia.

Alături de Zilele Careiene, mai lipsesc din bugetul municipiului, pentru anul 2010, o serie de alte sărbători sau evenimente precum: Ziua Naţională, Ziua Unirii Principatelor, Ziua Armatei, Sărbătorea de 15 Martie sau Festivalul Internaţional de Teatru pentru Studenţi SPOT.

P.S.


comentarii

de ioiiiiiiiiiiii la 2 martie 2010 - 11:02

ASTA POT SA FACA DK. NU MAI POT FURA NU AI MAI INTERESEAZA DE CETATENI CAREIENI URMARESC NUMAI INTERESELE LOR.

de vasi la 2 martie 2010 - 11:18

Da ce investiti vor face in oras sau in zona viilor
Curent nu
Drumuri macar pietruite nu
Furturi in vii fara numar
Locuri de munca ni
Investitori nu ca nu dau spaga.
Ce fac astia pentru LOCUITORI….CRESC TAXELE SI IMPOZITELE

de Dragos la 3 martie 2010 - 16:58

Din cate tin minte, ultima editie a zilelor orasului a iesit cu profit. Poate s-au suparat unii ca profitul a intrat direct la oras si nu altundeva? In fine. Poate ca nu stiu sa se decida cine va organiza fiesta: Casa de Cultura Municipala Carei? nu mai exista. Centrul Cultural Carei? azi e, maine … nu stim.
De nu se mai organizeaza Ziua orasului Carei eu garantez ca vor aparea schimbari in optiunile electoratului careian. Eu zic ca doar cei ce au votat din „fanatism” (ca sa ma exprim frumos) isi vor oferi voturile acelorasi idiolaliti.

de Adrian Bucurestean la 12 martie 2010 - 23:54

pentru Vasi,
Am aprobat tot ce trebuia pentru modernizarea chestiunii legate de curent. Aici nu ai dreptate. Curent va fi. Un transformator in apropiere strandului termal de 300.000 Wati si inca un transformator in capatul vai Tireamului cred (e 2 noaptea si nu mai tin bine in minte) unde vom lua curent de la Petrom si-l vom vinde consumatorilor deoarece Renelul nu doreste sa-si extinda reteaua electrica acolo (din cauza multori furturi de curent).
Aici credeti-ma cei doi edili primesc din partea mea cate o bulina rosie. Au facut treaba.
Si te rog mult Vasi nu-mi scrie de locuri de munca. Traim in capitalism nu in socialism. Doar acolo statul iti acorda un loc de munca.
Piata e libera, asta e rostul ei.

de Adrian Bucurestean la 12 martie 2010 - 23:54

voi mai revenii daca ma solicitati.
Toate cele bune vi le doresc.
Salut.

de Daniel la 13 aprilie 2010 - 09:07

Si da,era bine sa fie socialism…pentru ca se elimina lacomia marilor corporatii si a oamenilor inutil de bogati (mai ales bancherii din spate).Stii bine la ce ma refer… Hai sa tratam obiectiv problema.Peace

de Gabi la 7 iunie 2010 - 19:32

Domnul Adrian Bucuresteanu e probabil unul din cei multi care nu cred in nimic,ci doar in afacerile proprii.Degeaba le iei apararea acestor mafioti,nu merita!

Lasati un comentariu