Săli de repetiţii în locul cantinei

• publicat la: 24 februarie 2010
Săli de repetiţii în locul cantinei

Centrul Cultural a preluat în administrare fosta cantină a Grupului Şcolar Simion Bărnuţiu. Conform celor declarate de Bogdan Georgescu, directorul adjunct al Direcţiei pentru Cultură şi Învăţământ din cadrul Primăriei, în fosta cantină se vor amenaja mai multe săli de repetiţie pentru cercurile Centrului Cultural, vestiare şi dependinţe, cu sprijinul financiar al Administraţiei Locale şi al unor sponsori.

Invenstiţia, a cărei valoare nu e încă stabilită, e impusă de criza de spaţiu cu care se confruntă de mai mulţi ani Centrul Cultural şi, mai ales, de posibila închidere a actualului sediu, în eventualitatea în care municipalitatea căştigă proiectul de dezvoltare regională în care a fost inclusă şi renovarea acestuia.

„În cazul în care se căştigă proiectul, Centrul Cultural rămâne fără săli de repetiţii, pentru că lucrările de renovare ale actualului sediu vor impune evacuarea lui. E o soluţie perfectă transformarea cantinei, iar investiţia se va face în aşa fel încât să economisim cât mai mult.” a mai spus Georgescu.

Fosta cantină a Grupului Şcolar Simion Bărnuţiu a fost închisă în urmă cu cinci ani, iar de atunci până azi nu a mai fost folosită.

Paul S.

comentarii

de xyz la 20 aprilie 2010 - 22:02

bogdan georgescu este un profesionist desavarsit si stie ce vrea sa faca!se vede munca lui de cand se ocupa de viata culturala a orasului.

Lasati un comentariu