Băncile careiene au oferte speciale

• publicat la: 19 martie 2010
Băncile careiene au oferte speciale

Perioada de criză a generat reorientarea politicilor bancare. În Carei, unităţile bancare au lansat o serie de oferte speciale, care acoperă o serie de nevoi ale clienţilor.

Agenţia Carei a băncii Unicredit Ţiriac are, în special, oferte pentru bugetari. Acestora li se oferă o reducere a comisionului la acordarea creditelor cu 0,5%, reducere valabilă şi la dobânda pentru credite. La depozite promoţionale de 2, 4 sau 7 luni se acordă omărire a dobânzii cu 0,5%, iar la operaţiunile efectuate în ziua scadenţei depozitului nu se percep comisoane.

Banca Transilvania îşi tentează clienţii printr-o dobândă avantajoasă la depozitele în valută: 3,5% la depozite pe 77 de zile. Aceeaşi bancă acordă credite de 50.000 de lei cu 14,5% dobândă cu girant şi 15,5% fără girant. Banca Transilvania oferă şi cerviciul 24-internet Banking, cu 1 leu pe lună pentru persoane fizice şi 20 de lei pentru persoane juridice. Acest serviciu e extrem de comod, pentru că permite efectuarea unei game variate de operaţiuni bancare, de acasă, din fotoliu.
La sediul băncii se pot plăti facturile de apă, curent, telefon fix şi mobil, iar în curând gaz şi gunoi.
Ca o noutate, banca e în tratative cu Primăria pentru introducerea unui automat la serviciul de taxe şi impozite al municipiului, care va face posibilă plata impozitelor direct de pe card.

P.S.

comentarii

de MIRA la 19 martie 2010 - 15:31

O.K.dar cine isi poate permite credite azi /cei cu salarii mari poate,nu cei cu minimul pe economie si salarii de toata bataia de JOC.Ar trebui sa ofere produse cu dobanzi in functie de salarii,sa poata si necajitii sa beneficieze de un credit ,da cu dobanda mai mica.Pe cand aceasta Oferta/? eu cred ca niciodata in Romania.

de Gabi la 7 iunie 2010 - 19:26

Totusi fata de ce restrictii au fost cu bancile,mie mi se pare incurajator!

Lasati un comentariu