Careienii nu sunt de acord cu renunţarea la sensurile giratorii

• publicat la: 2 martie 2010
Careienii nu sunt de acord cu renunţarea la sensurile giratorii

87 % dintre careienii, care au răspuns la sondajul lansat de Buletin de Carei, nu sunt de acord cu decizia Administraţiei Locale de a renunţa la realizarea sensurilor giratorii.

Kovacs Eugen, edilul şef, a anunţat, săptămâna trecută, că s-a reunţat momentan la realizarea sensurilor giratorii din cauza lipsei de fonduri şi că deaceeaşi soartă vor avea parte şi parcările, drumurile de biciclişti şi lărgirea unor poţiuni de drumuri.

Sensurile giratorii urmau să fie amplasate la intersecţia străzilor Mihai Viteazu, Corneliu Coposu şi 1 Mai, respectiv la intersecţia străzilor 1 Mai, Ignişului şi Calea Armatei Române.

P.Sarvadi

comentarii

de adela la 2 martie 2010 - 11:12

DACA AR PUTEA SA LE FACA LA FIRMA LUI SAR PUTEA….???????

de Dan la 3 martie 2010 - 11:46

Doamnei Adela i-as sugera sa revina pe bancile scolii pentru gramatizare.

de SOMER la 8 martie 2010 - 13:38

mai,mai,iti dai cu stangul in dreptul!vei deveni ca si mine SOMER !
un articol se scrie si se face public cu informatii din 3 surse,asa mi-a spus un prieten cu studii pe bune de jurnalist !

de Luca la 25 martie 2010 - 18:03

Ce sa zic…se face sens giratoriu in Carei de ani buni deja.Cica nu sunt fonduri,mi-e scarba de asa ceva..D-na Adela are ceva dreptate,bravo.Dragilor,inteleg ca nu sunt fonduri etc,dar de atata timp chiar nu au fost niciodata?mai ales ca nu cred ca e asa scump acolo niste semne de circulatie si niste marcaje.

de Dragos la 26 martie 2010 - 13:34

Hai sa facem cheta pentru giratoriu la 1 Mai – Ignisului – Calea Arm. Române.
Primaria sa faca un deviz de calcul, noi dam banii si tot noi alegem firma pentru a-l „construi”.

In schimb punem o placheta pe care va scrie. „Acest sens giratoriu va salva vieti multumita urmatoarelor persoane: …(aici intra lista cu donatorii). Primarie, Consiliului Local si Consiliului Judetean le este si acuma rusine si nu isi pot explica nici pana in prezent incompetenta.”

de Dragos la 26 martie 2010 - 13:35

Am uitat sa scriu … nu cred ca am primi aprobare de la urbanism.

Lasati un comentariu