Debut cu cinci goluri

• publicat la: 10 martie 2010
Debut cu cinci goluri

Victoria Carei a bătut, ieri, Olimpia Satu Mare, cu 5-1, în şaisprezecimile Cupei României. Meciul, la discreţia careienilor, a impresionat prin starea proastă a gazonului şi spectacolul oferit de Peluza Sud, gruparea suporterilor sătmăreni. Jocul anost a fost salvat de euro-golul lui Alexuţan.

Cei 150 de spectatori ai meciului de ieri au putut vedea, la propriu, în ce „mocirlă” a ajuns fotbalul sătmărean. Întâlnirile dintre Victoria Carei şi Olimpia Satu Mare se dispută în Liga a IV-a, sau, aşa cum s-a întâmplat ieri, într-o fază nesemnificativă a Cupei României, pe un teren aproape impracticabil.

„În loc să jucăm, măcar în Liga a II-a, jucăm în judeţ, pe un asemenea teren.” se plângea în timpul jocului Kovacs Antal „Puha”, antrenorul cu portarii al Victoriei. Timp în care, Peluza Sud a afişat un banner sugestiv.

Mesajul suporterilor sătmăreni pentru autorităţi

Fotbalul, atâta cât a fost, n-a încântat. Terenul a încurcat ambele echipe, iar în asemenea condiţii a contat angajamentul şi forţa fizică. Victoria Carei a fost superioară, la toate capitolele şi a avut şi avantajul „băncii de rezerve”.

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 14, prin Hanus, după o greşală de plasament a fundaşilor careieni, Moca şi Hagen, dar replica gazdelor a fost pe măsură. Hagen a egalat din penalti, în minutul 30, Gnandt a adus Victoria în avantaj, în minutul 34, iar Alexuţan a fixat scorul pauzei, în minutul 43, cu un euro-gol: şut „din prima” de la 25 de metri, după o respingere greşită a fundaşilor sătmăreni.

Alexuţan, autorul celui mai frumos gol al meciului

După pauză, Victoria şi-a majorat avantajul prin Dascăl, în minutul 70, iar Pintea, introdus în partea a doua, a stabilit scorul final, în minutul 80.

Fără încălzire şi duşuri

Atmosfera tristă a meciului de ieri a fost completată de incredibila delăsare a autorităţilor, care nu au finalizat montarea centralei termice a stadionului, astfel încât fotbaliştii nu au avut încălzire în vestiare şi nici nu au putut face duş după meci, la stadion.

Locul în care, angajaţii Primăriei trebuiau să monteze centrala termică

Antrenorul Tabi Zsolt a decis să ofere indicaţiile de la pauză pe marginea terenului.

„Rămânem afară. În vestiar e mai frig, nu are nici un rost să stăm acolo!” a fost auzit spunând acesta.

În „vestiarul” improvizat

Centrala  termică şi materialele necesare montării acesteia au fost oferite echipei careiene de Tarr Miklos, unul dintre sponsori, iar uşile şi geamurile corpului de clădire în care va sta ea de către Papp Zsolt, preşedintele şi sponsorulprincipal al Victoriei. Primăria a asigurat forţa de muncă şi trebuia să tremine lucrarea înaintea primului meci oficial.

Peluza Sud a făcut spectacol

Suporterii sătmăreni şi-au respectat renumele şi au fost prezenţi la meciul de ieri. Aceştia au cântat pe toată durata meciului şi au scandat împotriva Federaţiei Române de Fotbal, a lui Mircea Sandu şi împotriva autorităţilor sătmărene, care nu sprijină fotbalul. Din arsenalul lor nu au lipsit torţele şi fumigenele, care au reprezentat doar elemente ale spectacolului, nicidecum obiecte menite să perturbe desfăşurarea jocului.

O parte dintre „ultraşii” sătmăreni au ajuns în Carei la primele ore ale dimineţii, chiar dacă meciul s-a desfăşurat de la ora 14.00.

Victoria Carei: Cionca – Moş, Moca, Hagen, Baumgartner – Balogh, Alexuţan, Dascăl, Gnandt – Roşu, Ozsvath. Au mai evoluat: Pop, Pintea, Sârca, Petzer şi Nica. Antrenor: Tabi Zsolt.

Relaxare pe banca de rezerve. În imagine , de la stânga la dreapta: Pintea, Nica, Berthok, Petzer şi Sârca

Paul Sarvadi

comentarii

de "SQUAD" Carei la 10 martie 2010 - 10:38

„ce baieti misto” … respect Peluzei Sud SM

de ioiiiii la 10 martie 2010 - 16:06

Mama ce tare meci 2 echupe de batut nuci…in afara de copiii care au facut galerie nimic pozitiv
careieni felicita galeria pentru asta a meritat sa merg la meci in rest nimic nou.
O intrebare : CINE A FACUT PRIMUL `11 LA CAREI../???????….dom. tabi de ce va bateti joc de copii si fac alti ech.??????

de "SQUAD" Carei la 10 martie 2010 - 20:40

@”ioiii” copiii de care vorbesti tu au +20 ani fiecare… O zi buna!

Intr-un oras de „bucuresteni” si „ceferisti” e usor sa comentezi rele de echipa locala si sa faci misto. Asa daca ar fi o minune sa zicem sa ajunga din D in A (prin absurd) parca vad ca toti vor fi patrioti locali…pana atunci atata timp cat tineti cu bucurestiu’ sau cu fotbalul modern numit CFR (si cu traditie zero) mai lasati echipa locala in pace si nu comentati.Pentru majoritatea conteaza Steaua,Dinamo,CFR&others… aici e drama,nu in jocul care l-ati vazut Marti (si da,din pacate si pt unii jucatori de la Victoria conteaza echipele mai sus mentionate).Cheers!

de schumacher harald la 10 martie 2010 - 21:05

cum sa fie sarca titular,cand de doua luni are sinuzita?!,daca nu ar fii bolnav,ar fi fost titular!!!

de schumacher harald la 10 martie 2010 - 21:11

in afara de tabi si kovacs,nu se baga nimeni la alcatuirea echipei!!!de care copil au batut joc?

de schumacher harald la 10 martie 2010 - 21:14

ne bucuram ca in sfarsit s-a facut si incalzire centrala la stadion,multumin lui tarr csongor,papp zsolt si primariei!

de independent la 10 martie 2010 - 21:20

chiar am ajuns sa ne batem joc in aceste hal de VICTORIA.
cei care scriu aici comenturi ar trebui mai intai sa se intrebe daca sunt in masura sa faca acest lucru.
cati dintre cei care au scris au mers vreodata in deplasare cu Victoria
cati si-au sacrificat o zi sa o vada cum joaca in deplasare in DIV C
vbm ca am ajuns in liga 4 dar ce am facut noi toti ca lucrurile sa nu ajunga aici.De ce nu a venit lumea la meci cand era 1 leu biletul?
nu mai lasati comenturi daca nu sunteti in masura si mai lasati in pace oamenii care au mai ramas apropae de VIctoria¨

numai bine

MIE DOR DE VICTORIA CAREI

de sergiu la 10 martie 2010 - 21:32

nu il cunosc personal pe alexutan da am auzit k ii bun!sh chiar il vedeam pe la discoteq dar in ultimu timp nu l-am mai vazut si se vede rezultatul!!!bv tine-o tot asa!!!

de schumacher harald la 10 martie 2010 - 21:42

independent are dreptate!

de istu' la 10 martie 2010 - 21:51

bv tzutzy ce gol ai puscat:X
hai victoria!!!!!

de Paul Sarvadi la 10 martie 2010 - 22:09

Părerile tuturor contează, dar limbajul suburban trebuie eliminat. În consecinţă vă rugăm frumos să încercaţi exprimări civilizate. Ar fi păcat să interzicem cititori şi să eliminăm definitiv secţiuni de pe http://www.buletindecarei.ro
Vă mulţumim că ne citiţi şi vă invităm să comentaţi în limitele bunului simţ. Nu de alta, dar ar fi păcat să se confirme prejudecată conform căreia forbaliştii şi iubitorii acestui sport sunt indivizi needucati din societate.

de Cosma la 11 martie 2010 - 09:44

Vreau sa fiu ca TzuTzy(Alexutzan) Fiind ca Tzutzy i cel mai tare.Cel mai tare Tzutzake,Sarca terbuia sa fie titular clar,io fac mai bine echipa decat antrenoru echipei.

de Pityu la 11 martie 2010 - 16:05

La cine nu ii convine cum joaca Victoria ala sa mearga sa se uite la meci in berveni,capleni etc. k acolo ii 3 lei biletul.Oricum UNII oameni vin numa sa-si injure propria echipa indiferent cum joaca.

de "SQUAD" Carei la 12 martie 2010 - 09:22

Copii,cu cat mai multe zile la discoteca si la club…cu atat mai putine performante vor fi.Voi alegeti… . O zi buna!

Lasati un comentariu