Primarul s-a răzgândit: drumurile nu se mai repară în mai, ci la vară

• publicat la: 18 martie 2010
Primarul s-a răzgândit: drumurile nu se mai repară în mai, ci la vară

Conform ultimelor declaraţii ale primarului Kovacs Eugen reabilitarea drumurilor careiene va începe în vară. Cu doar 15 zile în urmă edilul şef promitea, în direct, la NORD VEST TV, că reparatul drumurilor va începe în mai.

Săptămâna şi soluţia! Astfel ar putea fi caracterizată atitudinea conducerii oraşului faţă de starea drumurilor din oraş.

În urmă cu 15 zile, primarul afirma, în direct la NORD VEST TV, că lucrările de reabilitare ale drumurilor vor începe în luna mai. 

„Am fost înjurat pe bună dreptate. Drumurile din oraş sunt o catastrofă, dar le promit careienilor că în luna mai, odată cu achiziţionarea utilajelor, ne apucăm de refacerea drumurilor. E nevoie de o lucrare serioasă, care să reziste mult timp, pentru că peticirea gropilor nu este o soluţie.” a declarat primarul, în urma unei întrebări venite din parta unui telespectator.

La începutul acestei săptămâni, edilul şef şi-a schimbat radical viziunea despre rezolvarea marii probleme pe care o reprezintă starea drumurilor. Primarul a afirmat că din lipsă de bani şi din cauza unor refuzuri survenite din partea diferitelor ministere, reabilitarea drumurilor va începe la vară.

Colac peste pupăză, după ce s-a lăudat de nenumărate ori că drumurile vor fi reabilitate cu utilajele pe care le achiziţionează oraşul, dintr-un credit bancar, primarul a afirmat acum că acestea vor fi efectuate de o firmă, în urma scoaterii lor la licitaţie. Iar plata, atenţie!, se va face în cinci ani de la realizarea lor.

Paul.S.

comentarii

de vasile la 18 martie 2010 - 13:46

Pai se stia din start ca minte e preocupat de alte treburi.

de Sergiu la 18 martie 2010 - 14:17

sa-l ia dracu de primar prost

de ZORO la 18 martie 2010 - 19:13

Un „ninja adevarat ” a paralizat cu privirea telespectatorii si l-au crezut.

de windows la 19 martie 2010 - 05:41

asta e o jigodie!un mincinos notoriu,macar sa nu mai apara in fata opiniei publice sa taca din gura!!!!RUSINE VOM DEVENI IN CURAND „SATUL CAREI”

de mao la 20 martie 2010 - 07:14

asa ne trebuie, pentru ca noi l-am votat .
Noi Careienii suntem asa de prosti si nu stim ca primarul trebuie ales din perspectiva partidului care e la putere altfel nu se aloca fonduri.Noi iar ne-am ales prost primarul dintr-un partid minoritar. Deci daca nu gandim, asa ne trebuie.

de Sergiu la 22 martie 2010 - 06:48

„Noi” l-am votat, sper ca ai vrut sa zici mao, pt ca eu unul am fost din pacate la vot, mi l-am exercitat asa cum e normal, dar nu un partid de toata jena precu UDMR, care nu au decat interesele proprii. Nu ca celelalte partide nu l-ar avea, dar acest partid nu are cu ce sa se laude; spre exemplu ce a facut UDMR-ul in acesti ani, adica zeci de ani? va zic eu si se vede in orasul asta trist:NIMIC. Pe acest primar mizer, pe care il voi critica cat va fi el la conducere, si partidul lui de rahat, l-au votat majoritarii acestui oras, MAGHIARII, care l-au votat doar din mandrie „ca e de-al nostru”. Bravo lor, fraieri, l-au votat dar zici ca e meci de fotbal, hai ca asta e al nostru sa il punem in functie, dar ei nu se gandesc ca nu face nemernicul asta nimic pt oras. Imi pare foarte rau ca trebuie asa sa imi exprim neplacerile avute aspupra acestui oras, dar asta e realitatea si din pacate toti o vedem. Pace la toti

de tzutzy la 22 martie 2010 - 21:19

mereti mha…
k ala fura da in halu asta???k nici drumurile nu le face…
apoi pot sa tat imi schimb….telescoapele de la masina..:-J
nik nu face da dupa ce ii expira mandatu….sa vezi cum
isi….construieste..o vila prin ungaria…sau cine stie
numa fura,fura,fura….astea’s drumuri???
macar de i-ar fi rusine si n-ar fura asa de mult…!!!
o rusine de primar….n’are el vreme de drumuri…..
doara prima data acoperisu si’l cladeste…..
sh apoi drumurile…sh restu!!!

de HORIA la 26 martie 2010 - 19:19

mai frate da tu crezi ca BUGETUL CAREIULUI e in buzunar la primar ?habar nu ai cum e ,vorbesti sa nu adormi,dute la el in audienta si cerei socoteala, zii sa-ti explice,sper ca vei iesi de acolo lamurit.Da de BEKO care a fost 8 ani primar ai fost multumit /? Kovacs macar a castigat 6 Proiecte UE,STAI SA SE REALIZEZE, ACUM NU SE VEDE NIMIC, asteapta finalu.Ma,ce va place sa carcotiti,de ce nu candidati voi?Criticati intr-una, da voi ce faceti pentru orasul asta?Consiliul local ce face? ei sunt cei care voteaza sau nu , primarul ,executa doar ce hotaresc ei.Ia mai pune mana si citeste Legea Administratiei locale.Oare de erai tu primar cum era ?ei ?e zici ?Intreabai pe Consilieri cate proiecte au,nimic , ce solutii au ,nimic ,atunci ?cum e/?

de Sergiu la 27 martie 2010 - 15:29

Stimate domn Horea, sunt un cunoscator al situatiei in care este bagat orasul acesta, merita din plin conducerea Careiana sa fie hartuita si carcotita deoarece am surse foarte sigure ca acestui idil i s-a pus pe tava mai multe oferte de reabilitare a drumurilor si multe altele dar dansul dintr-un interes oarecare a refuzat vehement. Asa ca dau voie tuturor sa zica ce vrea si ii invit chiar sa isi dea cu parerea despre acest lucru. Si nu in ultimult rand vreau sa ii mai transmit domnului Horea ca exista oameni pregatiti pt acest lucru, economisti multi, oameni cu pregatire, dar nimeni nu stie sa duca la bun sfarsit aceste probleme ale orasului.Va multumesc

de daciafan la 25 mai 2010 - 09:23

hai sa mergem in audienta la primar, sa-l intrebam ce vrea sa faca pentru noi in acest mandat si deasemnea sa-l intrebam daca are nevoie de ajutorul nostru
nu de alta dar sa nu ne trezim la un moment dat ca va afirma ca noi cetatenii suntem de vina pentru nerealizarile lui

Lasati un comentariu