Duşurile s-au dus pe apa sâmbetei!

• publicat la: 19 martie 2010
Duşurile s-au dus pe apa sâmbetei!

Jucătorii echipelor Victoria Carei şi Unirea Pişcolt, cele ce dispută sâmbătă primul meci al returului din Liga a IV-a la fotbal nu vor putea folosi duşurile de la stadionul Victoria. Deşi sponsorii echipei au achiziţionat centrala termică şi accesoriile necesare pentru montarea ei, echip ade muncitori a Primăriei a întârziat excesiv punerea ei în funcţiune.

Chiar dacă primul meci al returului se joacă sâmbătă, duşurile de la stadionaul Victoria vor putea fi folosite abia săptămâna viitoare, marţi. Situaţia, care dacă nu ar fi tragică ar fi de-a dreptul comică, s-a creat în urma unor delăsări ale Primăriei, care nu a putut finaliza lucrările de punere în funcţiune ale centralei termice de mai bine de şase săptămâni.

Cei doi sponsori ai echipei – Union Glass şi Tarr Beton – au achiziţionat în pauza competiţională o centrală termică, au plătit toate accesoriile necesare pentru funcţionarea ei, iar angajaţilro Primăriei le-a revenit sarcina de a face racordurile şi de a pune centrala în funcţiune.

În aceste condiţii, jucătorii celor două echipe vor face duş, după meci, la o distanţă de 3 kilomteri de stadiona, la sediul unuia dintre sponsori.

Meciul dintre Victoria Carei şi Unirea Pişcolt se dispută mâine, 20 martie,  de la ora 15.00. În 2010!

Paul Sarvadi

comentarii

de Attila la 19 martie 2010 - 10:43

tipic. unii s echinuie sa faca ceva in orasul asta, oricum parapadit, iar primaria, in loc s ajute, baga betze in roate. sau poate ca vicele crede ca trebuei s afie ca pe vreme alui, cind jucatorii s espalau din galeata. sau valau!

de schumacher harald la 21 martie 2010 - 11:03

pe miercuri vor fi gata instalatiile de dus si incalzire la stadion,pana acum din cauza vremii reci nu s-a putut lucra!

de PPPpppffff la 22 martie 2010 - 21:09

wOoow de o luna se spune ca saptamana viitoare!!!
si tot nu „haladesc” :))

de simi la 23 martie 2010 - 05:20

Pai merita sa faca baie du ce se chinuie cu piscoltu si e ajutata de arbitrii va dati seama cine conduce orasu nu sant in stare sa monteze o centrala termica da sa fac ceva bun pentru oras astia sant consilieri locali .
da marele administrator pinter ce a facut ca asta se pricepe la toatae ?//

Lasati un comentariu