Incendiul de la fosta Fabrică de Tutun

• publicat la: 9 martie 2010
Incendiul de la fosta Fabrică de Tutun

Probleme la alimentarea cu apă!


Un incendiu prea mare pentru o singură autospecială!


Luptă inegală!


Focul mistuie tot…


Ordonaţi, dar neputincioşi


Flăcări şi în interior


Fumul se înalţă peste oraş


Spectatori


Hidrantul defect


Eforturi, fără presiune


Priviri în gol


În aşteptarea apei


De sus în jos, dar tot fără efect


Nevoie disperată de apă


Flăcări uriaşe


Pompieri în inferioritate



comentarii

de necunoscut la 11 martie 2010 - 07:24

9000 DE LITRI DE APA CAT E CAPACITATEA UNEI AUTOSPECIALE SE TERMINA,DACA SE FOLOSESTE PRESIUNE MARE IN MAX.5 MINUTE.VOI SCRIETI CE VA TAIE CAPUL.FELICITARI
PT. MARELE ARTICOL

de necunoscut la 13 martie 2010 - 20:13

hidrantul nu este defect . dar nu are presiune . si nu a vrut nimeni sa o mareasca . ar fi nevoie de min 4 bari . in occident se poate si pina la 17 bari la nevoie in caz de urgenta . in orasul nostru e max 1.2 bari . as fi ingrijorat in locul vostru cei din blocurile cu 10 etaje . dar oricum stati linistit pompierii cu siguranta ar risca viata pentru voi . asta e sigur . mai bine scrieti comentarii apaservulai . . platiti facturile oricum e sigur ca ei nu vor mari presiunea ninci in caz de urgenta . nu au facut o nici acuma . pompierii au facut naveta la hidrante si stateau 15 minute sa se umple masina . voi stati linistiti in blocuri ???? felicitari pompierilor

de Attila la 14 martie 2010 - 16:27

Vizavi de presupusul sacrificiu suprem al pompierilor, sa fim seriosi! Numai sa ne uitam cine si de ce a intrat la pompieri. Pai, necunoscutule, in primul rand sa aiba grija de propriile persoane, abia apoi sa aiba grija de noi. Nu de mult a murit un pompier (odihneasca-se in pace!). Asa ca mai usor cu sacrificiul! Unul e prea mult! Si mai scuteste-ma cu rahaturi de explicatii. Pe mine, ca cetatean, ma intereseaza de ce, mama masii, nu ati avut apa. Restul sunt povesti de adormit oameni creduli si sentimentali!

de Daniel la 14 martie 2010 - 18:57

Sunt curios acum daca proprietarul (am inteles ca e din Craiova) va avea bunul simt acum macar sa o darame.Sa nu ramana o cladire cu o astfel de imagine de Kosovo in picioare.E suficient deja ca orasul arata in unele zone cum arata…

de the majesticreature la 14 martie 2010 - 22:37

Felicitari fotografului pentru unele capturi care, cu sprijinul celor interesati in terenul de sub constructia fabricii, i-au iesit intamplator spectaculoase. Cu aceeasi ocazie doresc sa felicit primaria care a avut grija ca hidrantele sa fie functionale si fotomodelelor imbracate in uniforme de pompieri! Bravo baieti! A fost o sedinta foto pe cinste!

de x la 15 martie 2010 - 09:02

bai attila da ia mai du-te tu in ungaria si fa comentarii acolo ca presupun ca de pompierii de acolo ai spune ca sunt nogiom finom nu?iar celalt imi place ca urla invidia in tine hahahahahahahaha.

de eu la 15 martie 2010 - 17:28

Domnule Attila poate ar trebui sa te intrebi in primul rand cat de competent esti tu la locul tau de munca in primul rand si cat esti tu in masura sa critici. Esti cumva frustrat ca tu nu ai fost angajat? „Rahaturile de explicatii” daca ai avea capacitatea intelectuala sa le intelegi ar constitui un raspun pentru intrebarea idioata pe care ai pus-o. Nici pe tine nici pe altii nu-i intereseaza nimic, doar se pun sa latre din cand in cand fara sa judece…pui de DAC mai bine te-ai agita din cauza porcariilor zilnice facute de cei care is in functii de conducere indiferent de ce institutie ar fi vorba, nu sa te legi de cei pe care ii vezi incercand sa-si faca datoria…poate nu la standardele tale dar incearca.
„the majesticreature” te felicit si eu pentru ironia ta de calitate si ma bucur ca esti impresionat/impresionata (dupa nick ori esti o fatuca cu un suflet sensibil ori un baiat cu inclinatii mai aparte…) de sedinta foto. Observ ca ai ochiul format pentru fotografie, poate-ti faci o cariera de fotograf….sau daca nu o cariera in critica de orice fel. Critica bineinteles condimentata de ironia ta foarte dezvoltata.

de Attila la 15 martie 2010 - 19:21

In primul rand, nu! Nu sunt frustrat ca nu am intrat (la pompieri, presupun). Am o pozitie si un prestigiu mult prea mare sa ma cobor in linia „celor care se sacrifica”. In al doilea rand, miroase de la o posta a fum de pe tastatura voastra, si ma refer a fum rezultat din incendiul respectiv! Vizavi de frustrari. Baieti, e loc de mai bine la voi. Nu toti sunt la fel, asta e clar. Poate voi sunteti intr-o directie buna. Dar nu toti, recunoasteti. Sunt unii din cauza carora ati putea sa o buliti intr-o zi. Va vor lasa la greu. Si atunci ce vei mai spune? Mai ales daca mai ai si o familie. O vei pati din cauza lasitatii lor, pe care tu acum o aperi, stimate pompier! Si baietii aia au intrat pentru bani, sa fii sigur. Nu pentru onoare si sacrificiu. Valori aproape inexistente in societatea actuala!

de Adevarul la 25 august 2010 - 15:45

Attila pui de dac, dupa cum vb esti cu siguranta un rahatel de ziarist de pe la vreo gazeta. Voi dati piperul si sarea, dar intrebarea e la ce o dati? La o felie de paine cu mucegai? Tu probabil esti un frustrat, un pitic cu inceput de chelie si burta de la alcool. Un scandalagiu care isi ineaca frustrarea si rateurile din viata in alcool. Ce poti sa sti tu despre presiunea apei si ce presiune baga apaservul in hidranti cand tu probabil ai fost corigent la fizica si matematica, probabil ai terminat la faimosul liceu „Agricol” cu bacul facut de altii, copiat de la altii, probabil ai manutza rupta, probabil nici sa innoti nu sti, sti doar sa-ti umfli burta de la alcool si sa lingi in fund mai amrii orasului pt un articol . Esti penibil, incompetent, alcoolist si frustrat.

de Magyar la 26 septembrie 2010 - 09:19

Adevarule informeaza-te inainte sa arunci aici atacuri aiurea. Uita-te la acest link : http://www.youtube.com/watch?v=yW-U0ZUAqv0

Lasati un comentariu