Înscrierile s-au încheiat, vor concura 108 prichindei

• publicat la: 5 martie 2010
Înscrierile s-au încheiat, vor concura 108 prichindei

Nu mai puţini de 108 copii s-au înscris la cea de-a doua ediţie a concursului Tip Top Prichindel, care se desfăşoară săptămâna viitoare. Tocami din această cauză, organizatorii – Centrul Cultural al Municipiului – au decis ca acesta să se desfăşoare în două zile consecutive: marţi şi miercuri.

Concursul Tip Top Prichindel se adresează copiilor de grădiniţă şi celor de clasa a I-a şi constă în recitarea unei poezii sau în interpretarea unui cântec. Anul acesta, concursul a ajuns la cea de-a două ediţie şi se va desfăşura în sala festivă a Colegiului Tehnic Iuliu Maniu, marţi, de la ora 18.00 şi miercuri, de la aceeaşi oră.

Din cauza numărului mare de concurenţi – 108 – organizatorii au decis ca marţi să concureze copiii de grădiniţă, iar miercuri cei de clasa a I-a. „Nu ne aşteptam la atâţia concurenţi. Anul trecut au fost 23, aşa că am decis organizarea concursului atât marţi cât şi miercuri.” a declarat Bogdan Georgescu, directorul adjunct al Direcţiei de Învăţământ şi Cultură din cadrul Primăriei Carei.

Alături de copiii careieni, la ediţia din acest an a concursului vor participa concurenţi din Satu Mare, Tăşnad, Negreşti Oaş, Berveni, Pişcolt, Foieni şi Urziceni. Concursul se va desfăşura atât în limba română, cât şi în limba maghiară.

Juriul ediţiei 2010 este format din: Costina Adriana – traducător, Lupşica Negrean Diana – economist, Hossu Andrea – învăţătoare, Leşan Ligia – învăţătoare, Duţescu Ligia – profesor şi Szucs Endre – instructor de dans.

Paul S.

Lasati un comentariu