„Naţionala” e în roşu

• publicat la: 2 martie 2010
„Naţionala” e în roşu

„Naţionala” şi-a prezentat ieri noul echipament, foarte asemănător cu al ibericilor, dar Răzvan Lucescu a avertizat: „E diferenţă mare între cele două echipe”

Oficial, „naţionala” e de ieri în roşu! E culoarea care înlocuieşte galbenul, purtat mereu de „tricolori” din anii ’84-’85 pînă în precedenta campanie. În frunte cu Răzvan Lucescu, o parte dintre internaţionalii convocaţi pentru amicalul de miercuri cu Israel au fost prezenţi la lansarea de la AFI Palace a noului echipament Adidas.

Încă din start, selecţionerul a precizat: „Chiar dacă tricoul nostru seamănă cu al Spaniei, e o diferenţă mare între reprezentative. Încercăm să obţinem rezultate prin propriile metode. Să nu aşteptaţi să fim Spania!”.

După un minispectacol de lasere, Ilie Năstase şi Horia Brenciu au intrat pe scenă îmbrăcaţi cu noul tricou. „Mă simt şi eu fotbalist. O să şi dorm îmbrăcat cu el dacă e nevoie”, a glumit fostul tenismen.

„E cam mulat”
Luaţi la întrebări, jucătorii s-au pus de acord: „Nu culoarea e importantă!”. Unul dintre ei, Gabi Tamaş, parcă nici nu lipsise 11 luni de la lot: „Mă bucur să revăd tricoul reprezentativei, mai ales pe cel nou”.

Căpitan în lipsa lui Chivu, Mirel Rădoi şi-a luat rolul în serios şi a studiat atent bluza. „E cam mulată, cine n-are fizic de atlet o să aibă probleme”, s-a amuzat el.

Mult mai stingher şi emoţionat a fost Mihai Roman. „Bună seara!”, a spus el, deşi ceasul nu arăta decît 11:00! Apoi, a completat: „E o onoare pentru noi, tinerii, să îmbrăcăm acest tricou. Sper să cîştigăm cît mai multe meciuri cu el”. Evenimentul s-a încheiat cu cîteva poze de grup, fără ca fotbaliştii să poarte însă noul echipament pe care îl vor inaugura contra Israelului.

„N-am schimbat din cauza sponsorului”
Ionuţ Lupescu a motivat decizia schimbării cromatice de la „naţională”: „Urmăream Spania la Euro 2008 şi rîvneam şi noi la un tricou precum al lor. Iar înainte de meciul cu Austria, din aprilie 2009, am văzut prototipul echipamentului împreună cu Chivu, Mutu, Lobonţ. Ne-a plăcut enorm! Schimbarea n-are nici o legătură cu sponsorul”.

160 de lei e preţul noului tricou al echipei naţionale, care poate fi găsit în toate magazinele oficiale „Adidas”

(Sursa: Gazeta Sporturilor)


Lasati un comentariu