O sută de mii de lei pentru Victoria

• publicat la: 2 martie 2010
O sută de mii de lei pentru Victoria

Consiliul Local a adoptat hotărârea conform cărei clubul de fotbal Victoria Carei va primi din partea Administraţiei Locale 100.000 de lei, în 2010.

Consilierii careieni au adoptat în unanimitate decizia de a finanţa echipa locală de fotbal, dar au cerut ca de acum înainte aceasta să evolueze cu însemnele municipalităţii şi cu inscripţia „Consiliul Local Carei” pe tricourile de joc.

Victoria Carei este în acest moment lider în seria a II-a a Campionatului Judeţean de Fotbal, şi, alături de Consiliul Local, este suţinută financiar de firmele Union Glass şi Tarr Beton.

P.S.


comentarii

de ioiiii la 3 martie 2010 - 12:47

DE CINE E SUSTINUTA DE TARR BETO ….MINCIUNA POATE BAGA BETON IN ROATE NU SUSTINE ECH. DA E CAUTA BAIATU ALA DE LA UDMR IN POZA SI LA ECHIPA CINE LA PUS IN JURUL ECHIPEI A FACUT SPORT CANDVA CANU STIE NIMENI DE EL IAR ALTI CARE AU JUCAT PENTRU ECH. NU AU LOC DIN CAUZA UNORA CARE NU AU TREABA CU FOTBALU>

de LACI la 4 martie 2010 - 11:53

ala e din Comisia de Sport!supravegheaza bunul mers al banilor alocati

de Dragos la 4 martie 2010 - 13:09

Eu interpretez in felul urmator:
Pretul unui spatiu publicitar pe tricourile jucatorilor echipei Victoria Carei este de 100.000 lei / an.

Dupa cum vad, tricoul e ocupat cu Union si cu Tarr. Se pare ca a ramas doar sortul. Oare CL ce parte va alege? Fata sau dosul?

de schumacher harald la 10 martie 2010 - 21:28

fiecare stie sa comenteze,dar cu bani numai papp,tarr si primaria sare!!!domniilor milionari din carei si zona,ajutati acest club sa faca echipe de juniori republicani,iar mai tarziu macar o echipa de div.C!pt.ca sunt multi copii foarte talentati si ei nu doresc sa ajunga la ghenci,cauas,tiream etc!

de xyz la 20 aprilie 2010 - 19:53

ce vreti cu fotbalul????

de xyz la 20 aprilie 2010 - 20:07

sportul tb sustinut in Carei !!! ce doriti de la fotbal???? aveti un obiectiv??? sunt oameni competenti ptr educarea copiilor??? de 10 ani se tot investeste,dar nu apare rezultatul!!!! singurul Bikfalvi!!!! investitie de 10 ani,fara nici o raspundere??? in acest timp nu s-a reusit formarea unei echipe de div.C care sa fie o rampa de lansare ptr jucatorii tineri??? nu ajung acesti bani numai ptr camp judetean????? RUSINEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!! „ORGANELE” competente ar trebui sa se orienteze catre sustinerea altor sporturi care ar reprezenta orasul cu cinste atat in tara cat si in strainatate!!! cu fotbalul nu reusim sa iesim din judet!!!

de toni schumacher la 20 aprilie 2010 - 21:03

serios,cu copii se face treaba de 1,5 ani,nu de 10.acum sunt grupe pe varsta,nu cei de 7ani impreuna cu cei de 15ani…….cu copii de 99 si 2000 au obtinut locul 4 la nivel de transilvania,pierzand doar de la poli,care a si castigat turneul,invingand echipe ca pandurii,uta arad,css timisoara etc! deci merita investitia!!!!!

de xyz la 20 aprilie 2010 - 21:08

d-ul toni!!! in fotbalul careian se investesc miliarde ,de 10 ani ,de pe vremea lui Anitas!!!! se tot face echipa de 10 ani!!!

Lasati un comentariu