Şunca ungurească mai ieftină ca cea românească

• publicat la: 30 martie 2010
Şunca ungurească mai ieftină ca cea românească

Zeci de careieni preferă magazinele TESCO pentru a se aproviziona de Paşti. În opinia lor produsele din magazinele ungureşti au o calitate superioară şi sunt şi mai ieftine.

Careienii sunt cuprinşi de febra cumpărtorilor, cu doar câteva zile înainte de Sărbătorile Pascale. Masa de Paşti e atât de importantă pentru ei, încât nici efortul de a parcurge 70 de kilometri, în Ungaria, nu e prea mare.

În opinia celor, care prferă produsele comercializate în magazinele TESCO, produsele de pe rafturile acestora sunt mai ieftine, mai diversificate şi superioare calitativ faţă de cele din magazinele careiene sau sătmărene.

Produsele cele mai căutate sunt specialităţile din carene, dulciurile şi o gamă variată de alte alimente.

În Ungaria, jambonul se vinde cu 12 lei/kg, în timp ce în Carei sau Satu Mare, acesta costă 20 de lei. Şunca afumată e şi ea mai ieftină în ţara vecină: 13,6 lei/kg, faţă de 24 de lei aici.

P.S.

comentarii

de Paul Sarvadi la 31 martie 2010 - 17:09

Nu. Fenomenul există, iar preţurile nu au cum sa nu coincidă. Între noi fie vorba, însă, 🙂 uite cât de „plictisotoare” e presa asta, aceleaşi subiecte peste tot! Mulţumesc pentru link şi pentru că ne citiţi!

Lasati un comentariu