Victima trotuarelor necurăţate sau a unui accident nefericit?

• publicat la: 9 martie 2010
Victima trotuarelor necurăţate sau a unui accident nefericit?

Roland S., în vârstă de 25 de ani, a murit duminică, după ce a fost transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Municipal Carei, cu urme de lovituri la nivelul feţei, în stare inconştientă şi fără semne vitale.

„A ajuns la urgenţă în jurul orei 19.30, inconştient şi fără semne vitale. Avea lovituri la nivel facial, care puteau apărea în urma căderii.” a declarat pentru Buletin de Carei chirurgul Dragoş Ciprian, care era de gardă duminică.

„A fost anunţată Poliţia, pentru că în cazul deceselor suspecte noi suntem obligaţi să o facem. Aceasta a stabilit identitatea tânurului şi a preluat cercetările. În momentul de faţă aşteptăm rezultatele autopsiei, pentru a stabili exact cauza decesului.” a mai precizat chirurgul.

Serviciul 112 a fost alertat duminică seara de o persoană, care a văzut victima căzută, într-o baltă de sânge. Se pare că Roland S. a alunecat pe strada 25 Octombrie, din cauze, încă, necunoscute.

Tânărul nu figura în evidenţe ca bolnav cronic, iar medicul Dragos Ciprian a precizat că nu a simţit că acesta s-ar fi aflat sub influenţa alcoolului, chiar dacă o astfel de constatare e greu de făcut în cazul unei persoane, care nu respiră.

Paul S.

Lasati un comentariu