De ce zboară Băsescu?

• publicat la: 21 aprilie 2010
De ce zboară Băsescu?

Preşedintele Traian Băsescu s-a întors duminică noaptea la Bucureşti, după ce a participat în Polonia la funeraliile preşedintelui Lech Kaczynski. Preşedintele a mers până la Oradea cu un autoturism, iar de aici s-a deplasat spre capitală cu o aeronavă de mici dimensiuni, potrivit Mediafax.

Traian Băsescu a zburat de la Oradea la Bucureşti pentru că un drum cu maşina, pe drumurile din ţară, i-ar fi luat minim 8 ore, chiar şi cu girofarele pornite. În timp ce o călătorie cu trenul ar fi durat vreo 15 ore.

Sensibil din fire, acesta a preferat „să nu fie scuturat”, oferind un nou exemplu de nesimţire.

Într-un fel, greu de acceptat, dar specific clasei politice româneşti, decizia lui nu e o surpriză. Nu ai la ce să te aştepţi de la un preşedinte, care a preferat, cu ceva timp în urmă, să se opereze în străinătate. Aşa cum fac, de altfel, şi alţi politicieni autohtoni.

Paul Sarvadi

comentarii

de PRODUCATOR AGRICOL la 28 aprilie 2010 - 19:08

nus ce ai vrut s zici,mi nimic

de de BASE la 28 aprilie 2010 - 19:09

nus ce ai vrut s zici,mai nimic

de Gabi la 13 iunie 2010 - 05:19

Domnii de mai sus nu au trecut pe la scoala primara?Eu nu am inteles nimic din comentariile lor(sau al lui,parca ar fi unul singur,acelasi limbaj neinteligibil).Ce nu e de inteles?Este o vorba romaneasca:,,Ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place”!,dar drumurile noastre nu plac nimanui(poate nici dumneavoastra domnilor,aveti macar o bicicleta),atunci, nu e mai bine pentru psihicul nostru ,sa ne facem ca nu le vedem?Asa face si d-l Base ,mai ales ca el nici nu vede prea bine!Si atunci de ce sa nu mearga cu avionul?!Isi impune tot timpul zicala,,nu vad,nu aud”,dar vede si aude tot!

de eu,omul la 26 iunie 2010 - 10:15

DOAMNE ,unde esti sa-i auzi ,sau sa-i citesti pe ,,producatorul agricol ,,si pe ,,base ,, ma mir ca aveti calculator si ,,…parca ati incerca voi sa scrieti ceva ,dar nu va iese nimic .

de Attila la 26 iunie 2010 - 10:55

Lui „producator agricol” si lui „Base”
Mai baieti, dar aveti scoli prea inalte pentru nivelul meu modest. Ca scrieti la un nivel atat de ridicat ca imi depaseste capacitatea de intelegere. Ezotericilor!
Cine v-o fi trecut in clasa a doua?
Pe de alta parte, cam asta e nivelul intelectual al multora dintre votantii lui Basescu! Pana la urma, poate n-ar fi rau sa conditionam dreptul de vot prin stiinta de carte. Am rezolva si cu alegerile in timp mai scurt cu cati analfabeti isi dau cu parerea.

de ILDIKO la 19 noiembrie 2010 - 17:07

Raspuns la intrebarea din titlu: pentru ca nu zboara porcul.

de crsti la 30 iulie 2011 - 20:54

Romani acuma avem din ce invata din doua mandate cu care nia pacalit Basescu,sant sigur ca si ditre comentatori de mai sus la votat cel putin unu,dar macar la viitoarele alegeri,sa facem cumva sa scapam de oameni lui ca altfel tot de el vom fi condusi,si nu cred ca sar bucura cineva sa ramana tot P.D.L.la putere dupa ce sia batut joc de intrega populatie a tari.
Am avut nesansa sa fim condusi de cel mai prost sef de stat din istoria acestui stat din evul mediu si pana azi,din pacate.

Lasati un comentariu