Kaufland a stabilit traseul camioanelor

• publicat la: 21 aprilie 2010
Kaufland a stabilit traseul camioanelor

Aprovizionarea magazinului Kaufland, de pe amplasamentul fostei fabrici de mobilă Crasna, se va face pe strada Albinelor şi pe strada Decebal.

Reprezentanţii Primăriei şi cei ai Poliţiei Rutiere au inspectat azi, în jurul orei 10.00, zona din cartierul Mihai Viteazu II, care include ruta pe care vor circula camioanele ce vor alimenta magazinul Kaufland. Mai mult ca sigur, marfa de pe rafturile viitorului magazin va ajunge acolo pe strada Albinelor şi pe strada Decebal.

Decizia ca alimentarea magazinului să se facă prin Cartierul Mihai Viteazu II a fost impusă de reprezentanţii Kaufland, care şi-au condiţionat investiţia de asigurarea acestui drept. Administraţia Locală a acceptat, dar a impus o serie de condiţii, printre care se regăsesc construirea a cinci locuri de joacă, reasfaltarea totală, de la nivelul fundaţiei a străzii Albinelor şi dreptul de folosire a parcării viitorului magazin, pe timp de noapte, gratis, de locuitorii din zonă. În principiu, reprezentanţii Kaufland au acceptat, dar deocamdată nu există nici un acord scris în acest sens între cele părţi.

Paul Sarvadi

comentarii

de Tokio la 21 aprilie 2010 - 13:06

mama frate….bine k nu faceti si un aeroport :)) pt 35000de oameni nu is suficiente cate alimentare sunt mai bine ati face o fabrica sau un parc eolian…k doar suntem la campie

de cetateanu` la 21 aprilie 2010 - 14:59

Jale cu J foarte mare! Cum naiba vor intra camioanele pe acolo. Apropos, potrivit legislatiei in vigoare, fiind o activitate economica, cei de la Kaufland vor avea nevoie de acordul vecinilor. Daca unul singur ataca in contenciuos decizia Primariei de a da liber pe traseul de aprovizionare in cauza, s-a dus dracului totul. Stimati careieni platitori de impozite, ati fost consultati printr-o dezbatere publica vizavi de aceste aspecte? Normal ca nu! Ceea ce inseamna ca s-a incalcat legea. Din start s-a pornit cu stangul si orice careian deranjat poate ataca viitoarea hotarare a Primariei la Sectia Contencios Administrativ a Tribunalului Satu Mare. Nu il costa absolut nimic! Careieni, aparati-va drepturile! Luati pozitie in fata unor astfel de abuzuri grosolane!

de Daniel la 21 aprilie 2010 - 18:07

@cetateanu’

😕 >:) poate voi arunca cu pietre de la balcon :))

de concetatean la 23 aprilie 2010 - 18:02

asta inseamna sa imi vand locuintamai ieftin din cauza galagiei camioanelor?
era liniste pana acum

de un fost careian la 21 mai 2010 - 07:17

bucarati-va fratilor ca o sa aveti de unde sa va aprovizionati ca pana la unicarm era vai si amar din punctul asta de vedere. cu cat va exista concurenta cu atat preturile vor scadea… s-o trezit destept de cetatean sa instige, care e clar unul din cei care au interese, frustratule

Lasati un comentariu