Mesaje de Paşte in concordanţă cu zodia

• publicat la: 2 aprilie 2010
Mesaje de Paşte in concordanţă cu  zodia

Berbec
Sărbătoarea  Sfântă a Invierii Domnului să reverse asupra voastră sănătate , belşug şi bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfântă să vă ridice sufletele spre noi trepte spirituale şi să vă insoţească paşii pe drumul vieţii

Taur

Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia. Paşte Fericit!

Gemeni

Eu iti trimit un coş de ouă, virtual. Tu vino cu cele reale şi cu o sticlă cu vin ca să sărbătorim impreună Sfintele Paşti!

Rac

Să-ti fie viaţa pufoasă ca un cozonac , fără griji ca a unui miel, colorată ca un ou de Paşti şi luminoasă şi bucuroasă ca Ziua Invierii. Hristos a inviat!

Leu

Hristos e viu,
Ou inrosit, miel rumenit, cozonac mărit, Paşte fericit. Fie ca această sărbătoare să iti aducă linişte şi bucurie in viaţă!

Fecioara

M-a intrebat Iepuraşul dacă vreau eu să fiu cadoul tău de Paşte. Am acceptat…dar sunt putin in dilemă. Vrei ca in dimineata de Paste să ne vedem in grădină -dar parcă tu stai la bloc- sau să vin pe balcon? Aştept răspunsul tău! Paşte Fericit!

Balanţa

Fie ca spiritul Sfânt al acestei zile de sărbătoare să ne facă pe toţi mai buni, mai intelegători şi mai plini de iertare! Hristos a inviat!

Scorpion

„Aşa cum, când impreunezi două lumânări, una se vede in cealaltă, tot astfel cred că se intâmplă cu cel care primeşte inlăuntrul său pe Domnul Iisus” (Sfântul Chiril al Alexandriei). Lasă-te pătruns de adevărata semnificatie a Paştelui. Hristos a inviat!

Săgetător

„Dumnezeu S-a facut purtător de trup, pentru ca omul să poată deveni purtător de duh” (Sâantul Atanasie cel Mare ). De Paşte fii mai intelegător, fii alături de cei dragi şi fie ca bucuria Invierii Domnului să iti umple viata. Hristos a inviat!

Capricorn

“Poţi inchide adevărul şi lumina intr-un mormânt, dar ele nu vor rămâne acolo!” – iată o invătătură importantă pe care ne-o transimte Ziua Invierii.

Vărsător

Iisus a infruntat judecata nedreaptă a oamenilor tocmai pentru a ne păzi pe noi de mânia judecătii drepte a părintelui său. Hristos a inviat!

Peşti

Există probabil doar două moduri prin care oamenii răspund la chemarea lui Iisus: prin credinţă sau prin trădare!

Lasati un comentariu