Orange inagurează primul Orange store din Carei

• publicat la: 26 aprilie 2010
Orange inagurează primul Orange store din Carei

Orange România  a  inaugurat  astăzi primul Orange store din Carei, fiind al treilea magazin în regim de franciză din judeţul Satu Mare.

Magazinul este amplasat pe strada 1 Decembrie 1918, nr. 4 şi este deschis de luni până vineri, între orele 9:00 – 18.00 şi sâmbătă, între 9:00 – 14:00.

Cu ocazia deschiderii noului Orange store, clienţii care vor achiziţiona fie un abonament de voce, fie un abonament de date sau o opţiune de internet pentru telefonul mobil, în perioada 26 aprilie – 24 mai, au posibilitatea să câştige săptămânal, prin tragere la sorţi, câte un telefon Sony Ericsson G900 cu cameră foto de 5 megapixeli.

Noul magazin îşi propune să răspundă exigenţelor clienţilor săi cu produse şi servicii de înaltă calitate, cu angajaţi bine pregătiţi, care pot ajuta clienţii în alegerea celor mai bune soluţii în funcţie de necesităţile lor. Orange store îşi întâmpină vizitatorii cu un design modern, conceput special pentru desfăşurarea eficientă a activităţilor de vânzare şi asistenţă a clienţilor.

În cadrul magazinului cu o suprafaţă totală de 23 de metri pătraţi, clienţii Orange au posibilitatea să încerce telefoanele preferate într-o zonă special amenajată şi să testeze serviciile de date mobile prin intermediul laptopurilor conectate permanent la internet.

“Suntem încântaţi să anunţăm o nouă investiţie în judeţul Satu Mare – inaugurarea primului Orange store din oraşul Carei. Antreprenorii locali se vor putea baza pe expertiza şi instrumentele oferite de Orange pentru oferi clienţilor care intră în magazin cea mai plăcută experienţă de cumpărare”, a declarat Ludovic Polya, Retail Operations Manager Orange România.

comentarii

de medy la 29 aprilie 2010 - 17:21

Orange a pus pe drumuri in Carei sute de clienti obisnuiti sa isi plateasca facturile la vechiul sediu fara sa afiseze macar unde pot fi acestea achitate pana la „marea inaugurare”.
„zero marketing”! pana nu se va destepa cineva in a consilia de data asta nu in mod Pro superficialitatea cu efect de domino al acestei companii.

de Cel de departe la 5 mai 2010 - 11:13

Corect ce spui, plus ca au semnalul cu cele mai multe probleme din toti operatorii din RO, degeaba, poti sa pui afise colorate, sa i zici din butic – Store, din blugi sa pui fustita pe pupaza cu ochi albastrii ca tot Orange ramane – adica SLAB CALITATIV.

Lasati un comentariu