Peste 7.700 de fani s-au fotografiat cu trofeul Cupei Mondiale

• publicat la: 9 aprilie 2010
Peste 7.700 de fani s-au fotografiat cu trofeul Cupei Mondiale

Aproximativ 7.700 de pasionaţi ai fotbalului s-au fotografiat la Sala Palatului, alături de trofeul Cupei Mondiale, sosit la Bucureşti în cadrul turneului mondial „Coca Cola World Trophy Tour”.

Potrivit organizatorilor evenimentului, preluaţi de agenţia Mediafax, cei 7.740 de fani s-au fotografiat cu trofeul ce a fost expus la Sala Palatului într-un interval de 12 ore, de la 09.00 la 21.00.

Trofeul Cupei Mondiale FIFA a sosit marţi seară la Bucureşti şi a fost prezentat  azi, în prezenţa fostului internaţional Gheorghe Popescu, ambasador al Cupei Mondiale în România, precum şi a altor personalităţi ca Gheorghe Mulţescu, Costică Ştefănescu, Mircea Rădulescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Tineret şi Sport, Doina Melinte, şi ambasadorii statelor africane Tunisia, Nigeria, Sudan, Africa de Sud şi Maroc.

Trofeul a ajuns în România în cadrul unui turneu ce cuprinde 93 de oraşe din 84 de ţări. România a fost a 75-a destinaţie, trofeul urmând să plece, vineri dimineaţă, la ora 09.20, la Atena.

(Sursa: Gazeta Sporturilor)

Lasati un comentariu