Copacii cumpăraţi de Primărie pentru Parc s-au uscat!

• publicat la: 19 aprilie 2010
Copacii cumpăraţi de Primărie pentru Parc s-au uscat!

www.buletindecarei.ro  a intrat în posesia unor informaţii conform cărora puieţii achiziţionaţi de Administraţia Locală, în urmă cu un an şi jumătate, destinaţi pentru popularea Parcului Dendrologic, s-au uscat, din cauză că au fost depozitaţi impropriu.

Parcul Dendrologic ar putea rămâne, în viitor, cu actualul aspect aerisit. Puieţii achiziţionaţi pentru înlocuirea copacilor, a căror tăiere a început acum un an şi jumătate, s-au uscat.

Informaţia nu a fost confirmată de surse oficiale, dar din câte se pare, acesta este motivul pentru care în locul copacilor tăiaţi, în urmă cu aproximativ 18 luni, nu au fost plantaţi unii noi.

Din informaţiile deţinute de www.buletindecarei.ro reise că Administraţia Locală ar fi achiziţionat, legal, zeci de puieţi, de la o firmă careiană, dar din cauză că nu i-a depozitat corespunzător aceştia s-au uscat.

În acest moment conducerea oraşului încearcă să negocieze cu reprezentanţii firmei înlocuirea lotului de puieţi uscaţi, cu unul nou, fără achitarea lor.

Reprezentanţii Administraţiei Locale încearcă să profite de faptul că proprietarul firmei este fiul lui lui Adorjan Csaba, cel ce conduce administrarea spaţiilor verzi din oraş.

Paul Sarvadi

 

comentarii

de ionel la 20 aprilie 2010 - 11:13

„Reprezentanţii Administraţiei Locale încearcă să profite de faptul că prorietarul firmei este fiul lui lui Adorjan Csaba, cel ce conduce administrarea spaţiilor verzi din oraş”

Asta nu e conflict de interese?

de nini la 20 aprilie 2010 - 16:29

nu conteaza platesc FRAYERY doar nu vor plati kovacs sau kaizer..consilieri

de Pers la 9 mai 2010 - 04:33

Daca aceste „noi” cheltuieli vor fi suportate de primaria Carei…atunci, bravo noua. Asa ne trebuie. Noi i-am ales. Cat timp vom mai inghiti astfel de greseli? Cat timp vom fi indiferenti la ceea ce fac edilii nostrii iubiti? Pentru asa ceva nu au stipulat in contract o sanctionare, 10% reducere salar…?!?!?!?!?
Jale. Mare jale…………..

Lasati un comentariu