Poezia la zid! + Galerie Foto

• publicat la: 19 mai 2010
Poezia la zid! + Galerie Foto

Azi, în cursul dimineţii, gardul Parcului Dendrologic s-a transformat într-un uriaş panou publicitar, care va găzdui, preţ de o săptămână, citatele preferate ale elevilor careieni.


În antepenultima zi a celei de-a patra ediţii a Primăverii Culturale Careiene sute de citate selectate şi inscripţionate de elevii careieni, de la toate şcolile din oraş, pe cartoane de diferite mărimi, au fost postate de gardul Parcului Dendrologic.

Inedita expoziţie face parte din evenimentul denumit, generic, „Citatul meu preferat” şi are la bază idea Centrului Cultural Carei de a promova efectele benefice şi plăcute ale cititului. În acelaşi timp este şi o mică răsplată pentru elevii careieni, pasionaţi de lectură, care au ocazia să îşi împărtăşească citatele preferate cu întreaga populaţie a oraşului.

Primăvăra Culturală careiană continuă mâine cu un concert folcloric suţinut de ansamblurile Ceatăra, Rekettye şi Rote Rose, în curtea Teatrului Municipal, de la ora 17.00.

Evenimentul se încheie vineri cu un spectacol de dansuri şi un concert de muzică uşoară, suţinut de formaţiile şi dansatorii Centrului Cultural, de la ora 17.00, în Curtea Teatrului.

Organizatorii au anunţat că cele două evenimente în aer liber vor fi anulate în caz de vreme nefavorabilă.

P. Sarvadi

Lasati un comentariu