A.J.F. a decis: Victoria cîştigă meciul cu Oar şi termină pe primul loc

• publicat la: 2 iunie 2010
A.J.F. a decis: Victoria cîştigă meciul cu Oar şi termină pe primul loc

Comisia de disciplină a Asociaţiei Judeţene de Fotbal a hotărât, ieri, într-o şedinţă maraton de două ore, ca rezultatul meciului dintre Someşul Oar şi Victoria Carei să fie 0-3.

Cu cele trei puncte obţinute astfel Victoria Carei a terminat campionatul pe primul loc şi va disputa finala, cu Gama Homoroade, cel mai probabil sâmbătă, pe stadionul Olimpia, de la oar 17.00.

Antrenorul Tabi Zsolt a declarat, imediat după încheierea şedinţei de ieri: „E o decizie normală şi corectă. Ne pregătim pentru finala campionatului şi sper să batem!”

Someşul Oar a folosit în meciul contra Victoriei Carei un jucător, care era legitimat şi la o echipă din Ungaria.

P.S.

comentarii

de Alessandro la 2 iunie 2010 - 13:59

Am fost si vom fi cei mai buni din Judet! Poate sa vina Borsa or Mocirla!!

de gabi la 2 iunie 2010 - 14:23

nu suntem cei mai buni din judet, dar oricum, victoria reconstruieste echipa, sunt tineri majoritatea. asta in timp ce somesul oar si olimpia cauas, contracandidatele noastre mai aveau in lot si jucatori consacrati. cred ca acest lucru e de laudat, nu neaparat faptul ca am terminat pe 1 (practic pe 2). oricum sistemul actual de promovare face dificila intrarea in liga a 3-a, nu mai sunt vremurile in care castigai la pas singura serie din liga a 4-a si apoi promovai uneori prin baraj, alteori direct. ideea e ca echipa sta ar fi promovat fara probleme in sistemul de acum 10 ani. acum trebuie sa trecem 2 hopuri, dupa lupta grea cu somesul oar, pe care ii felicit pt sezonul asta. forzza victoria, bateti gama!!

de Daniel (din "SQUAD CAREI") la 2 iunie 2010 - 14:50

Sambata cu totii la SM!

de Staruinta Berveni la 2 iunie 2010 - 17:37

Felicitari baietii suntem cu voi !!! cine bate Berveniul acasa merita sa fie campion :P:P (numai Carei a castigat la Berveni ) Bafta !!!

de ioiiii la 3 iunie 2010 - 04:38

IAR VETI FI LUATI LA MISTO…VA BATE SI OASU SI GAMA….CA , OARU FOIENI SI CAUAS VA BATUT DEJA ….si TASNAD….santeti cei mai slabi din judet..?

de gabi la 3 iunie 2010 - 09:11

@ioii
da, cei mai slabi. desi suntem pe locul 1. oare cum sunt restul???

de mine:) la 3 iunie 2010 - 18:32

ciuda urla din oar pana in carei=)):))

Lasati un comentariu