ANL nu ştie nimic despre apartamentele anunţate de primar!

• publicat la: 2 iunie 2010
ANL nu ştie nimic despre apartamentele anunţate de primar!

În cursul acestei săptămâni, primarul Kovacs Eugen a informat presa judeţeană despre demararea lucrărilor de construire a 59 de apartamente ANL în Carei. Biroul de presă al Agenţiei Naţionale de Locuinţe, cu sediul în Bucureşti, nu a putut, însă, confirma, azi, informaţia!

„Nu ştim nimic despre construirea acestor apartamente la dumneavoastră în oraş. Vă rog să reveniţi pentru informaţii suplimentare săptămâna viitoare.” a declarat  un angajat al biroului de presă al ANL, telefonic, azi, pentru www.buletindecarei.ro.

În cursul acestei săptămâni, primarul Kovacs Eugen a declarat pentru Gazeta de Nord Vest că în această vară vor fi demarate lucrările de construire a 59 de apartamente ANL, în Carei, care vor fi finalizate la anul. Primarul a precizat chiar şi valoarea lucrărilor: 2 milioane de euro!

Paul Sarvadi

comentarii

de daciafan la 2 iunie 2010 - 12:56

a spus cumva si unde ma fi construit imobilul, in ce zona?

de de Attila pui de dac la 2 iunie 2010 - 15:41

D-le primar stiu bine ca esti REFORMAT ati invatat cele 10 PORUNCI ei cele doua vi le spun eu:SA NU MINTI,SA NU FURI

de marika la 2 iunie 2010 - 20:41

Si de ce va mirati? Doar Kovacs, ca si Boc, arunca baloane propagandistice. Iar cand controlezi, vezi ca sunt doar praf in ochi.

de marika la 2 iunie 2010 - 20:49

sunt stupefiat de salariul lui beko ! se poate asa ceva? in buda asta de carei ?da ce face omul cela ? care e obiectul muncii lui/ ce castiga orasul de pe urma lui ? ce face ptr. oras ? isi permita orasul asa un salariu?dar ,,tinereii,,angajati / care erau asa slabi elevi ,ei ce foloase aduc orasului?

de P.R. la 2 iunie 2010 - 21:37

D-l Beko ,le da le da lectii de … negocieri salarii, poate ar trebuii sa tina un curs , sunt sigura ca ar avea multi elevi.Ma inscriu si eu faceti-mi si mie un loc in Primarie si promit ca voi fi elev silitor, pt un asa salariu sa tot fii in slujba orasului, nu trebuie sa fii senator sau deputat,ajunge sa fii city manager de Carei si maine poimaine o sa aveti un salariu mai mare ca Presedintele,ca de… aveti multe responsabilitati dar mai ales multe realizari. A-ti atras multi investitori,de stau la coada ,sa investeasca la noi in oras.Ar cam trebui sa puneti umarul la treaba pentru un asemenea salariu.

de da la 3 iunie 2010 - 04:25

Pai nu e destul dk. stie el si kaizer..la TIGANI le-au dat de la crasna caramiz si moloz dar in viile tireamunui nu sant in stare sa faca cat de cat drumurile din pamant dar IMPOZIT NI SE i-A si daca e teren extravilan

de de Attila pui de dac la 3 iunie 2010 - 07:03

D-nul cu viile de pe Tireamului mergeti numai din curiozitate sa vedeti unde au dus molozul de la Crasna.va spun eu chiar la tigani linga fostul OIF linga gara,acolo sant cel putin vreo 10 masini de moloz basculate jos.Nu stiu cum de au aprobat cei de la mediu asa ceva e imposibil.Cind au fost alegerile de PRIMAR tigani au fost platiti fiecare cu suma de 50 lei fiecare.

de de la la la 3 iunie 2010 - 07:05

Referitor apartamente ANL.
din curiozitate, navigand pe net am ajuns la concluzia ca ati fost dezinformati de biroul de presa ANL sau nici ei nu stiu ce se intampla in jurul lor.
Daca intrati pe http://www.mdrl.gov.ro, in partea dreapta gasiti Fonduri guvernamentale, Constructii de locuinte.
In cadrul constructiilor de locuinte dati click pe „Lista obiectivelor de investitii cu finalizare in anul 2010” si veti gasi o lista cu „programul de construire locuinte pentru tineri destinate inchirierii”. La pozitia 149 veti gasi Carei-58 apartamente.

de unforgiven la 3 iunie 2010 - 07:10

Niste incapabili! Rusine pentru aceste salarii astronomice, daca s-ar vedea si niste rezultate ar fi minunat.Bani multi si munca putina!

de Attila la 3 iunie 2010 - 08:10

lui de de la la
Am verificat si aveti dreptate, se regasesc cele 58 de apartamente la Carei, ca obiective de investitii cu finalizare in 2010. Nu ma prea pricep eu, dar daca se finalizeaza in 2010 inseamna ca ar trebui sa fie gata in acest an. Oricum, ANL pare sa nu aiba habar de ceea ce se petrece in propria ograda, pe cand primarele Kovacs apare ca fiind bine informat. Insa, nu cred ca are vreun merit ca se construiesc apartamentele, chiar daca insasi constructia lor este ceva benefic pentru locuitorii urbei. Poate o fi facut un efort enorm vorbind la telefon. Sigur, si asta (vorbitul la telefon) e o treaba care trebuie facuta de cineva. In concluzie, cand vor fi gata apartamentele a caror constructie nici nu a inceput? In 2010 sau in 2011? Desigur, mai este si varianta din 2012 incolo. Cu cata viteza se misca alesii nostri, nici nu ar fi de mirare sa se termine chiar mai tarziu, in urmatorul mandat.

de un cititor la 3 iunie 2010 - 13:59

Cam necolegial ce face Buletinul de Carei, sa se tot lege de Gazeta. Nu de alta, dar cand a copiat de acolo sau s-a inspirat nu a fost atat de prompt cu mentionarea sursei. Rautatea se vede de la o posta. De/a lungul timpuylui, am remarcat ca Gazeta nu s/a legat de Buletin de Carei. In schimb in saptamanalul local care mai apare doar virtual nu se rateaza niciun prilej pentru a intepa fie GNV fie Nord – Vest TV. Ma mir de Paul ca se preteaza la astfel de magarii, ca de altcineva nu ma mir absolut deloc.

de Buletin de Carei la 3 iunie 2010 - 15:49

@cititor

Daca tot esti asa pornit impotriva acestui ” cotidian virtual” , nu-l mai accesa.
Nu trebuie sa iesi in evidenta cu tot felul de sclifoseli , utilizand numele unui cotidian judetean de valoare . Nu cred ca le faci un bine acreditand ideea ca au nevoie de publicitate cu orice pret .Iar cei din redactie si-au facut un nume de-a lungul timpului asa ca il folosesc ca atare si nu cred sa aiba nevoie de un ” cititor” anonim de-a dreptul ca sa isi rezolve problemele.Una peste alta, nu cred ca am avut vreodata divergente cu ei.

de Paul Sarvadi la 3 iunie 2010 - 16:11

http://www.buletindecarei.ro nu a atacat în nici un fel gazeta de nord, iar sursele articolelor au fost, sunt şi vor fi mereu publicate. Acest articol perzintă o situaţie aparte: primarul a declarat pentru gazeta de nord vest cele referitoare la apartamentele ANL, în timp ce ANL nu a putut confirma veridicitatea informaţiilor oferite de primar. Atât, şi nimic mai mult.
Paul Sarvadi

de Gafeurul sufleur la 3 iunie 2010 - 16:27

O precizare binevenita. Sa nu se lase loc unor presupuneri. Cred eu!

de daciafan la 3 iunie 2010 - 16:28

am o rugaminte:
in momentul in care postati un comentariu va rog sa va rezumati la subiectul articolului nu divagati si nu introduceti digresiuni redundante
va multumesc

de gabi la 3 iunie 2010 - 16:38

deci am citit articolul…chiar exista oameni care inteleg din acest articol ca buletin de carei ataca gnv-ul? doamne, unde va e logica??? sufleurule, ai gafat-o pe asta!

de Attila la 3 iunie 2010 - 16:44

In fond, in chestiunea ANL, lucrurile stau exact cum a zis Paul Sarvadi. Eu nu am vazut nici un atac la adresa GNV. Primarul a declarat pentru GNV ca 59 (58, ce mai conteaza) de apartamente se vor construi in Carei. Are GNV vreo problema sau vreo vina pentru ca consemnat declaratia primarului? A acuzat cineva Gazeta de Nord – Vest ca ar fi comis vreo eroare? Gazeta a consemnat ce a spus primarul. Punct. Asta e acuzatie? Mie nu mi se pare.

de Gafeurul sufleur la 3 iunie 2010 - 17:18

Nu, nu are. Daciafan, esti chiar haios. In sensul bun al cuvantului. Dar as vrea sa te intreb o chestie: daca exacerbez inseamna ca extrapolez?

de daciafan la 4 iunie 2010 - 06:49

pt Gafeurul sufleur
exagerarile nu sunt de dorit iar extinderile ipotetice sau generalizarile sunt inutile deoarece implica rationament si capacitate de deductie pentru interpretare (si cine dispune de asa ceva?:)

de Gafeurul sufleur la 4 iunie 2010 - 08:59

Mda… O observatie: deductia este oarecum actiunea de eliminarea a interpretarii. Ma rog, din perspectiva filosofica. Cel putin aceasta este parerea lui Wittgenstein. Dar, stii cum e. Cine mai e si Wittgenstein asta? Noi suntem mai inteligenti si cedam, sau cum sa spun? Asa ca nu are rost sa extrapolam :))

de daciafan la 4 iunie 2010 - 10:55

orice extrapolare e batuta la scor de realitatea cotidiana

de Gafeurul sufleur la 5 iunie 2010 - 14:54

P`asta n-o mai inteleg. Dar daca e sa despic firu-n patru pot s-o fac. Legile fizicii cuantice spun clar ca realitatea „obiectiva” este, de fapt, relativa, adica subiectiva, fiindca depinde de perceptia fiecarui subiect in parte. Numai fizica clasica opera cu anumite „realitati” inatacabile. In prezent, orice este atacabil si poate fi pus sub semnul intrebarii. Nu are rost sa intru in detalii. Poate doar celebrul, deja, bosson al lui Higgs ar putea sa faca o oarecare lumina. Asa ca, in fapt, „realitatea cotidiana”, asa cum o numesti tu (desi realitatea are ca valoare intrinseca timpul prezent, deci nu poate fi decat cotidiana – un fel de prezent continuu, devenind o expresie pleonastica), este o extrapolare (o extindere ipotetica a perceptiei asupra realitatii sau, de ce nu, interpretarea universului in raport cu gradul de cultura al fiecarui individ, ca si o perceptie graduala, adica in crestere). Realitatea nu poate bate la scor extrapolarea, in conditiile in care extrapolarea este tocmai realitatea – subiectiva, sa nu uitam. Dar sa nu exageram!Realitatea „cotidiana” a castigat la masa verde cu scor de neprezentare. Extrapolarea a fost retrogradata! Acum chiar ca nu mai intelege nimic nimic! Ideea e ca toti avem dreptate si niciunul, daca e sa spun asa. Nu avem niciun reper pentru a putea sa estimam valoarea de adevar sau fals.

de Gabi la 6 iunie 2010 - 17:45

Dar ce ne miram ca tiganii au dus caramizile,nu ei i-au votat pe domnii mai sus pomeniti?Trebuiau sa fie si ei recompensati cu ceva!Halal oras,halal primar!

de avram la 10 iunie 2010 - 03:16

tipic pentru redactia acestui cotidian:dezinformeaza,iar apoi nu-si prezinta scuzele de rigoare.eu,sa fiu in locul domnului primar l-as actiona in instanta pe cel care a scris acest articol fara sa se documenteze suficient asa cum ar face un gazetar de valoare.asta e.noroc ca exista si cetateni cu simt civic si se documenteza si in locul acestui gazetar de ocazie,corectandu-i gafele.

de loredana la 14 iunie 2010 - 18:39

attila,ai auzit de prejudecata???

de loredana la 14 iunie 2010 - 18:44

gabi,chiar daca s-a contrazis articolul,tu continui cu injuriile.chiar am ramas fara cuvinte.este evident ca lumina zilei ca nu esti altceva decat o simpla propagandista politica a unui partid de culoare galbena.

Lasati un comentariu