Borbely: Programul Casa Verde începe de la 1 iulie

• publicat la: 22 iunie 2010
Borbely: Programul Casa Verde începe de la 1 iulie

Programul Casa Verde începe de la 1 iulie. Potrivit ministrului Mediului, Laszlo Borbely cei care vor să investească în eficientizarea sistemului de încălzire a locuinţei pot primi între 6.000 şi 8.000 de lei. Atenţie însă: banii se primesc după efectuarea lucrărilor. Puteţi alege totuşi singur constructorul.

Documentele ce trebuie incluse în dosar sunt, copie după cartea de identitate, extras de carte funciară sau autorizaţie de construire, adeverinţă că nu aveţi datorii la stat şi un cont bancar. Fondurile sunt suficiente pentru aproximativ 18.000 de locuinţe.

Borbely anunţa, luna trecută, că programul „Casa Verde” va începe de la 1 iulie, fiind disponibile pentru început fonduri în valoare de 110 milioane de lei.

„În momentul în care se vor înscrie beneficiari până la concurenţa sumei disponibile vom opri înscrierile, vom aştepta să se finalizeze lucrările începute de beneficiari, vom face plăţile şi apoi vom analiza rezultatele. Dacă este cazul, va exista şi o etapă a doua”, a mai spus, luni, Borbely.

money.ro

Lasati un comentariu