Personalitatea fiecărei grupe de sânge

• publicat la: 5 iunie 2010
Personalitatea fiecărei grupe de sânge

Cât de important este să iti cunoşti grupa de sânge? Cu toate că la noi nu este privit ca un lucru extrem de important şi nu avem obiceiul de a ne intreba cunoscutii „Eşti incăpătânat….ce grupă de sânge spuneai că ai?”, in Japonia este un lucru foarte importat şi se crede că grupa de sânge are o influenţă importantă asupra personalităţii unei persoane.

Această descoperire aparţine unui medic Furukawa Takeji, care a făcut legătura dintre personalitate şi grupa de sânge in anii ’30. Cu toate că influenta grupei de sânge asupra personalităţii este un subiect asupra căruia cercetătorii nu se inteleg, o multime de oameni sunt interesaţi de această perspectivă!

Caracteristicile fiecărei grupe de sânge

Grupa de sânge A: sunt persoane foarte calme şi echilibrate. Au caracter puternic şi sunt genul de persoane in care poţi avea incredere. Au tendinta de a gândi prea mult lucrurile şi de a face planuri peste planuri. Le pot părea distanţi şi rezervati celorlalti, dar au şi o parte nervoasă a personalităţii care iese mai greu la iveală. Le place să se inconjoare de oameni cu acelaşi temperament ca şi al lor.

Grupa de sânge B: sunt extrem de curioşi şi ii interesează extrem de multe lucruri, ceea ce este, cu siguranţă, un lucru bun dar care se poate dovedi obositor pentru ei, pentru că au nenumărate activităţi şi hobby-uri. Au tendinta de a se entuziasma şi de a-şi pierde entuziasmul la fel de repede. Intuitia le permite să simtă care sunt persoanele in care pot avea incredere şi pe care le pot iubi. Nu sunt genul de persoane mediocre sau care să aprecieze mediocritatea. Sunt percepuţi ca fiind persoane inteligente, vesele, energice şi entuziaste.

Grupa de sânge O: sunt personae care simt atmosfera unui grup de persoane şi care reuşesc să creeze armonie intre membri acelui grup. Sunt perceputi ca oameni relaxati, cu inima mare şi binevoitori şi le place să cheltuiească bani pentru propria lor persoană. Sunt genul de persoane pe care toată lumea le indrăgeşte. Sunt incăpăţânati şi influentati de alte persoane. Cu toate că par genul de oameni lucizi au tendinta de a face „gafe”.

Grupa de sânge AB: sunt consideraţi persoane delicate, atente cu sentimentele altor persoane. Sunt persoane stricte cu ei inşişi şi cu cei din jurul lor. Par a avea două personalităţi distincte: una pentru oamenii apropiati şi cealaltă pentru restul oamenilor. Sunt sentimentali şi le place să analizeze lucrurile. Par a avea foarte multi prieteni, dar au nevoie şi de timp pentru ei!

Compatibilitatea romantică in funcţie de grupa de sânge:

Grupa de sânge A este compatibilă cu grupele de sânge A si AB;
Grupa de sânge B  este compatibilă cu grupele de sânge B si AB;
Grupa de sânge AB este compatibilă cu grupele de sânge AB, B, A şi O;
Grupa de sânge O este compatibilă cu grupele de sânge O şi AB.

Ce stil de sex preferă fiecare grupă de sânge?

Grupa de sânge O preferă sexul activ, foarte energic;
Grupa de sânge A preferă sexul lent şi nu foarte activ;
Grupa de sânge B preferă sexul moderat din punct de vedere al activităţii fizice;
Grupa AB preferă sexul lent şi nu foarte activ.

topSanatate.ro

Lasati un comentariu