TAPO bate tot

• publicat la: 2 iunie 2010
TAPO bate tot

Sportivii clubului de tenis de masă, TAPO Carei, au obţinut rezultate excelente la Cupa 1 Iunie, desfăşurată la Zalău, între 29 şi 30 iunie.

Sek Kristof s-a clasat pe locul I la categoria juniorilor III, la fel ca şi Grad Anca. Echipa formată din Toth Mark şi Măran Alin a obţinut locul I la dublu, iar Sek Kristoff, care a format echipă cu un sportiv din Târgu Secuiesc, s-a clasat pe locul II. În aceeaşi competiţie de dublu, Heinrich Tamas, cuplat cu un sportiv din Cluj, s-a clasat pe locul III. La dublu fete, echipa formată din Grad Anca şi o sportivă din Tîrgu Mureş, s-a clasat pe locul I, în timp ce echipa Weber – Wigh a obţinut locul III.

La competiţia din Zalău au participat sportivi din Cehu Silvaniei, Arad, Târgu Mureş, Târgu Secuiesc, Câmpu Lung Muscel, Cluj şi Zalău.

Echipa antrenată de Podoabă Mircea se auto finanţează, autorităţile locale refuzând să o sprijine în repetate rânduri.

Paul S.

comentarii

de daniel M la 2 iunie 2010 - 12:41

Da e adevarat ca bate TAPO tot, dar nu se prea aude acolo unde ar trebui, la cei care trebuie sa dezvolte performanta si prestigiul orasului.Totusi se aude cum BATE vantul prin bugetul parintilor acestor copii minunati care se sacrifica sa faca performanta la limita decentei materiale.Dar sunt si alte sporturi in orasul nostru „drag”care beneficiaza de muuult sprijin din partea conducerii orasului pentru a face FIGURATIE in satele din imprejurimi si nimeni nu vede!!! Sa se auda ????
Dar asa e la un meci de fotbal poti vorbi ce si mai ales cum vrei pe csnd la PING PONG trebuie sa pastrezi liniste si e greu cand esti obisnuit sa vorbesti mult si fara rost.
Multumim conducerii clubului TAPO si tuturor celor care se implica in dezvoltarea acestor copii talentati si le dorim succes!!

de drhsw la 3 iunie 2010 - 10:58

pacat de acesti copii ca nu au aceleasi drepturi cu fotbalistii,deoarece ,ptr ei se rosteste numele Careiului in diverse tari din Europa( recent in Zagreb-Croatia),Ungaria,Franta(Strasbourg),Luxemburg,Germania,Slovacia…!!! Astea sunt drepturile omului,si parerile edililor din Carei,in frunte cu Kaizer,Kovacsi si toti consilierii,indiferent de culoarea lor politica! Toti traiesc in mocirla….

de loredana la 14 iunie 2010 - 19:00

felicitari tapo!!!

de Gabi D la 15 iunie 2010 - 17:46

Domnilor de la Primarie,nu credeti ca acesti copiii merita sprijin si ajutor din partea dvs-tra?Felicitari acestor minuati sportivi,care,prin ceea ce reusesc sa faca,ne bucura existenta insipida!Si multumim Buletin de Carei ca ii omagiati!Mai exista si alte sporturi inafara de fotbal,nu credeti?Sunteti minunatii ambasadori ai orasului Carei!

Lasati un comentariu