Trenul Estival „Liviu Rebreanu“ a pornit din Satu Mare spre Mangalia

• publicat la: 28 iunie 2010
Trenul Estival „Liviu Rebreanu“ a pornit din Satu Mare spre Mangalia

Trenul circula zilnic din gara Satu Mare la ora 13.30.

Trenul Estival „Liviu Rebreanu“ Satu Mare-Mangalia a pornit din gara CFR la ora 13.30, saptamina trecuta. A fost prima cursă din acest an pe care o efectuează trenul care va circula pe ruta amintită până în luna septembrie.

Trenul va ajunge în Mangalia dimineaţa la ora 10.42. Are în compunere două vagoane cuşetă cu patru locuri şi un vagon de dormit la clasa a I-a, un vagon simplu şi trei vagoane de clasa a II-a.

Un bilet dus-întors la clasa a II-a prin agenţia CFR costă 189 de lei iar pentru copii şi pensionari preţul unui bilet este de 107 lei. Şi la cuşetă preţurile sunt accesibile având în vedere faptul că vagoanele sunt noi şi moderne. Preţul unui bilet la cuşetă este de 234 de lei iar pentru copii şi pensionari biletul costă 152 de lei. Sătmărenii pot beneficia de reduceri cuprinse între 5 şi 13% dacă îşi rezervă bilete la tren din timp. „Avem garnituri de vagoane noi şi moderne. Fiecare vagon are şase locuri şi este dotat cu aer condiţionat“, a declarat Voichiţa Dorca, şefa agenţiei CFR Satu Mare .

Trenul estival a pornit din gara sătmăreană spre litoral în data de 25 iunie. Agenţia a emis până în prezent 226 de legitimaţii de călătorie şi 184 de rezervări pentru grupuri de persoane.

B.C.

Lasati un comentariu