Ultimul fluier pentru Victoria! Se destramă echipa fanion a municipiului?

• publicat la: 25 iunie 2010
Ultimul fluier pentru Victoria! Se destramă echipa fanion a municipiului?

Papp Zsolt, sponsorul principal al echipei în ultimele două sezoane, şi antrenorul Tabi Zsolt îşi vor anunţa, în scurt timp, retragerea. Alături de ei e posibil ca o parte dintre jucători să renunţe.

Victoria Carei se află într-un moment de răscruce. În săptămâna în care a apărut cartea dedicată istoriei clubului, prezentul a devenit incert. Papp Zsolt, sponsorul principal în ultimii doi, alături de antrenorul Tabi Zsolt şi o parte dintre jucăori sunt gata să părăsească echipa. Fiecare dintre ei are motivele proprii, perfect justificate, iar deciziile sunt ireversibile.

Papp Zsolt

Sponsorul, care a investit în doi ani sume ce se apropie de un miliard de lei vechi, acuză lipsa sprijinului real din partea autorităţilor, politizarea sportului, în general, şi a fotbalului, în cazul de faţă. Concret, Papp a declarat în mai multe rânduri, că o parte dintre cei implicaţi în fenomenul fotbalistic local, unii chiar având atribuţii în cadrul clubului, au obstrucţionat derularea activităţilor din club.

În foarte scurt timp, a precizat Papp, retragerea lui va fi anunţată public, existând şi posibilitatea ca toate motivele să fie expuse în cadrul unei conferinţe de presă.

Tabi Zsolt

Antrenorul Victoriei pare de înduplecat. „Voi lua o pauză. Îmi voi anunţa demisia în câteva zile, pentru ca pe durata verii să ofer şansa celor, care se vor ocupa de echipă, să caute un alt antrenor, să pregătească aşa cum trebuie noul sezon” a precizat Tabi.

Tabi e dezamăgit de rezultatele din ultima vreme, de atacurile „pe la spate” şi de atitudinea unor fotbalişti. „Ceea ce mi-am propus e departe de ceea ce am realizat. Mi se pare normal să plec în aceste condiţii. Există şi o serie de alte motive, dar acestea nu aş dori să le fac publice. Din păcate, această echipă are extrem de mulţi duşmani.” a mai spus antrenorul.

Jucătorii

Fotbaliştii Victoriei Carei au dat dovadă, pe durata întregului sezon, de lipsă de profesionalism, în repetate rânduri. Exemplar este cazul lui Moş, cel care a jucat şi pentru o echipă din Ungaria, în acest retur, fără acordul conducerii clubului, în mare secret.

Caracteristice au fost şi actele de indisciplină, cl mai notoriu caz fiind cel al petrecerii de dinaintea meciului de la Căuaş, pierdut categoric de Victoria.

Odată cu încheierea sezonului a ieşit la iveală şi faptul că mai mulţi fotbalişti au avut oferte tentante din Ungaria. E posibil, ca acum, odată cu tensiunile şi incertitudinea din jurul echipei, să îi deteremine pe aceştia să le accepte.

Conform informaţiilor deţinute de www.buletindecarei.ro ar fi vorba despre căpitanul echipei, Hagen, de fundaşul dreapta Balogh, şi de alţi doi fotbalişti.

Paul Sarvadi

comentarii

de gabi la 25 iunie 2010 - 09:07

nu cred ca astea sunt motivele reale, si nu cred ca se va destrama victoria. totusi nenea keizer ar fi bine sa revina…

de MANUELA la 25 iunie 2010 - 10:32

Astia suntem noi,intotdeauna si in orice situatie gasim tertipuri pentru ai indeparta pe cei care pot si stiu sa faca ceva pentru orasul asta.Cei mai buni si mai destepti sunt eliminati din ring.In cazul de fata ar merge zicala: „la fotbal si la comert se pricepe toata lumea”.Mare pacat ca nu au fost lasati in pace acesti domni sa-si faca treaba,mai ales ca au investit bani proprii asa cum reiese din articol.Cine face astazi asemenea gesturi si pentru ce ? de fapt ?Pacat,pacat !D-l PAP ZOLT, e un mare OM !si iarasi voi apela la zicala : Sa fii sef e o intamplare ,sa fii OM e lucru mare! Oare ,nu ne dam seama ca unii suntem facuti doar pentru a baga strambe si nu-i acceptam pe cei care pun suflet in ce fac ?Ar fi bine sa nu se mai lucreze pe la spate acesti oameni,prietenii stiu de ce !!!

de pele la 25 iunie 2010 - 12:10

PAP JOLTI,A FOST SI V-A FI CEL MAI BUN PRESEDINTE DE LA VICTORIA!!!,IAR PE TABI NU-L POATE COMPENSA NICIUN ANTRENOR DIN CAREI!EI AU FACUT UN CUPLU BUN CU PUHA,SPER DIN TOT SUFLETUL CA PUHA SA RAMANA CU GRUPA LUI DE COPII,PT CA BAIETASUL MEU ESTE MORT DUPA EL!

de glk la 25 iunie 2010 - 13:01

d-ul Papp Zs.este un profesionist prin tot ceea ce face.Acum sa vina Kaizer si sa faca echipa.In acest moment numai tenisul de masa are valoare de o echipa divizionara ptr Carei

de Careian la 25 iunie 2010 - 14:01

sa vinaa domnu Pinter ala’i baza 😐 face disciplina:|

de cititor la 25 iunie 2010 - 15:44

de ce nu au mai tinut meciul de fotbal cu oficialitatile de zilele orasului? stie cineva?

de suporter la 25 iunie 2010 - 16:37

Povesti de adormit frayery…cu PAPP nu e problema intradevar e baiat CORECT..dar a gresit si el ca nu aluat masury cu juc..????BETIVI care se cred fotbalisti dascal ghini…..cei mai slabi din ech….da pe net stiu sa comenteze de X si Y da sa dea 2 pase bune nici din greseala au fost umiliti de OAR..DE 3 ORI de CAUAS FOIENI….de ce la acesti juc. le dadeau bani pe ascuns si nu jucau nimica au fost umiliti de MOCIRA juc. de peste 35 de ani si acest mare dascal se da mare juc… pe sintetic contra unora care au de 2 ori varsta lui care joaca din placere si iar cand a jucat cu cei din satu-mare ..au fost umiliti chiar din cauza acestuiMARE JUC. …e sa vedeti din vara unde va juca dk nu vine taticu lui de antrenor se stie cine vafii….PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN aceasta ech. trebuie desfiintata si se se puna BAZA pe copii mici de la RAZVAN….si cheltuielile ar fi mai mici da nu va fi asa ca iar vine la PUTERE VECHIUL CLANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN si tot aceasi marie va fi.

de dodo la 25 iunie 2010 - 16:41

Bine ca stiu sa bea si sa scrie uni de alti pe net..eu personal i-as da afara pe toti cu astia nu se mai poate face nimic as inscrie copii in camp. REPUBLICAN nu cu PISCOLT BERVENI FOIENI nu ai cum sa faci performanta si peste 4..5 ani poti spera la ceva dar cu gen. asta BETIVA au facut PALMARESU CLUBULUI DE RAS sa fii umilit de o ech care nu face antrenamente cu 4 – 0 si sa te mai crezi juc, la carei ..?

de radu la 25 iunie 2010 - 17:00

pune-ti baza pe oina si pe tenis de masa,nu ar fi rau si handbalul sa nu fie uitat sau baschetul. iar cu republicana sunt de acord,copii mici trebuie inscrisi acolo. P.S. sa le luati treningurile inapoi,alea adidas cu care se plimbau pe strada zici ca jucau la barcelona.

de Gabi D la 25 iunie 2010 - 19:06

Imi pare rau pentru Victoria Carei,stiu ca printre jucatorii de aici au fost copii care au pus suflet in ceea ce faceau!Pacat!

de gabi la 25 iunie 2010 - 19:32

@ suporter
aceasta echypa nu trebuye desfyyntata doar pentru ca asa zycy tu! nu se destrama victoria.

de pax et bonum la 25 iunie 2010 - 19:33

forza Hagen!!!

de simi la 26 iunie 2010 - 06:16

Aceasta echipa nu are treaba cu fotbalu sa joace in alta parte unde vor ei pe sintetyc la tara e pacat ca nu se pune baza pe copii tuneri aceasta generatie e terminata sau plafonat la acest nivel cu foieni berveni piscolt .

de suporteru la 26 iunie 2010 - 06:22

Nu clubul VICTORIA trebuie desfiintat sa se renunte la jucatori care sant la aceasta ech. …GABY draga poate tu esti prieten cu juc. actuali si ii sustii dar dk. ai citit ce a declarat antrenoru si pres. mini si tabi chiar ei au spus ca nu sant SERIOSI si nu au NICI VALOARE …tu ai vazut meciurile cu OARU CAUAS OAS MOCIRA toate au fost peste CAREI pai cu aceste ech. trebuia sa arate ce pot nu cu PISCOLT FOIENI BERVENI

de suporteru la 26 iunie 2010 - 06:30

Apropo de cei care il sustin pe pinter si kaizer…si din cauza lor e fotbalu din carei la acest nivel cei mai vinovati sant EI..si normal ca altcineva nu poate sa fie antrenor decat pinter….cand a mers treaba bine sau bagat si lau dat jos pe BEKEO si FABIAN pe motiv ca nu sant mai multi juc. CAREIENI e acuma sa mai demonstrat o data ca nu au valoare dar nu le-a conveni ca FABIAN a avut REZ. si ei nu cum au preluat ech. au bagato in JUDET.si acuma se chinuie si se fac de RUSINE ca sant UMILITI DE JUC. PESTE 35 DE ANI.

de dinu la 26 iunie 2010 - 06:35

puneti baza pe copii mici de la RAZVAN si nu vor fi nici cheltuieli mari da cu conditia sa nu se AMESTECE PINTER SI KAIZER as prefera sa vad meciuri de jun. rep. care joaca cu cei din CLUJ ORADEA BISTRITA ZALAU BAIA MARE dect sa-l vad pe dascal ce figuri face pe teren la incalziresi in timpu meciului cu ech. ca berveni capleni piscolt sanislau…astia nu au nici valoarea unora de la tara care macar pun suflet.

de vasi la 26 iunie 2010 - 06:37

CAREI- MOCIRA 0 – 4 cred ca asta spune tot pentru cei care va dati cu parerea

de satu nare la 26 iunie 2010 - 06:39

BAD BOYS – POWER 3 – 6 ce a facut marele jucator DASCAL…acuma trebuia saarati ce poti ca de stiut nu stii NIMIC alergi ca frayeru dai impresia ca ce mare juc. esty

de oar la 26 iunie 2010 - 06:41

felicitari POWER ati facut misto de bad boys…?????mary juc. si arbitryyyy acuma vati aratat valoarea adevarata.

de Careian la 26 iunie 2010 - 14:23

totusi va rog daca pleaca domnu Tabi cine vine antrenor si daca pleaca domnu Tabi pleaca si domnu Marius de la junior??si daca pleaca ei:))) cine vine Doamne mai vine?il aduc pe vili face ala echipa :))=))

de da la 26 iunie 2010 - 16:30

stai linistit se stie cine vine CLANU VECHI.

de un consilier din CAREI la 26 iunie 2010 - 18:26

toti cei care comentati,aveti ocazia sa va preluati VICTORIA ca antrenor sau presedinte.Lista este deschisa la secretariatul primariei la doamna ANGELA .Dintre cei inscrisi comisia de sport si cultura va selecta antrenor si presedinte.acum sa vad cati va inscrieti.Stire oficiala

de vector la 27 iunie 2010 - 07:41

Pt.”un consilier din CAREI”

BOALA LUNGA=MOARTE SIGURA.Ceea ce se intimpla la VICTORIA CAREI este emblematic pentru acest oras si este rezultatul compromisurilor facute de unii consilieri cu PUTEREA(UDMR+…..).AVIZ AMATORILOR !!!Un proiect inceput bine va sfirsi,probabil,prost.Vor pierde cei cu intentii bune si va „cistiga” fractiunea SPORTIVA din Comisia de SPORT si CULTURA (si cei ascunsi in spatele lor) PACAT…

P.S.
„SIESTA PLACUTA si SOMN USOR” pt.60% dintre careieni(cei care nu merg la „vot).Si tot pentru ei-„SOMNUL alegatorilor naste MONSTRI”

de JANCSI la 1 iulie 2010 - 18:51

LA FOTBAL SI LA POLITICA SE PRICEP TOTI CONILIERII LOCALI ,MAI PUTIN LA ADMINISTRATIE LOCALA !

de vector la 5 iulie 2010 - 14:50

Iancsi,sa stii ca si problema VICTORIEI CAREI apartine de administratia locala.CONSILIUL LOCAL este PRINCIPALUL SPONSOR al echipei contribuind cu baza sportiva+50% din bugetul echipei.Este usor sa dai sentinte care se termina cu semnul exclamarii,fara sa aduci argumente.Sa stii ca exista consilieri si CONSILIERI….(unii sint cu ridicatul mainilor,altii incearca sa mai si gindeasca si sa rezolve unele probleme-ca nu reusesc intotdeauna ,asta-i alta problema).NU este CORECT sa-i judeci pe toti la pachet.

S-auzim de bine!

de curiosu la 5 iulie 2010 - 15:28

O intrebare la Vector si la Pele
Nu stiu cine sunte-ti, dar poate voi va stiti intre voi si vad ca va contraziceti cu sponzorizatul echipei.

Dar care-i adevarul???

de pele la 5 iulie 2010 - 16:06

pt curiosu,50% primaria,25% PAPP,25% TARR!

de vector la 5 iulie 2010 - 16:21

PENTRU „curiosu” si”pele”

CONSILIUL LOCAL(Atentie!NU Primaria!)=50%+BAZA SPORTIVA(fara de care nu putem vorbi de fotbal in CAREI)
Papp =25%
Tarr=25%

de pele la 5 iulie 2010 - 16:47

da ,scuze,intradevar consiliul local+ papp+tarr!

de curiosu la 5 iulie 2010 - 17:34

Pele mai trebuie sa ceri scuze inca odata ca ordinea si numele corect este
CONSILIUL LOCAL+ TARR + UNION GLASS (si fara PAPP)
Vector – Bine ai zis cu consilierii , dar pe aia unde-i insiri?care se abtine sau se abtin, asa ar fi bine ca toti sa gandeasca pozitiv, si sa mai aduca niste investitori pentru locuri de munca in oras si prin asta poate ar mai reusi sa aduca sponzori si nu numai la fotbal.
Asta este parerea mea.

de vector la 5 iulie 2010 - 18:32

Pt.”curiosu”

Sa te abtii este o varianta in anumite situatii cind nu esti de acord in intregime cu un proiect.I-ti dau un exemplu:sa zicem ca esti de acord cu sponsorizarea Victoriei Carei,dar nu esti de acord ca banii sa provina din deturnare de fonduri sau alte metode „smecheresti” .Ce faci? TE ABTII.
In legatura cu locurile de munca,din pacate in 8(opt) ani de „DOMNIE” ai fostului primar(si actual CITY-MANAGER) BEKO s-au pierdut multe oportunitati,in perioade de crestere economica puternica.
ACUM este mult mai greu sa atragi investitori si oricum nu este preocuparea principala a actualei conduceri a Primariei,din pacate.
Numai bine !

de detinatorul adevarului la 6 iulie 2010 - 06:40

Keizer il vaneaza pe Papp de o buna vreme ca sa-l scoata din schema deoarece prin fotbal Papp obtinea si o simpatie politica. Papp devine periculos pt fotolii mari de prin primarie si deci trebuia sa plece. Keizer e un marlan, multi nu-l cunoasteti. A interzis catorva functionari din primarie sa mai vorbeasca cu Papp. E si cetatean, e si consilier. Unii inca nu stiti. Keizer nu o corect. „Kiss ge..”. Voi revenii

de zoro la 6 iulie 2010 - 08:45

mergeti sa lucreaza la unyon glass sa aflati si voi cit decorect papp zsolt

de podoaba mircea la 6 iulie 2010 - 11:15

nu cred ca s-a ajuns pana aici !! Amandoi au fost sportivi si actualmente oameni de afaceri cu functii de conducere la Consiliul local(ma refer la functia de viceprimar si cinsilier),iar scopul principal este alcatuirea unei echipe competitive la nivel de Carei si atragerea cat mai multi copii spre acest sport.Fara o buna colaborare nu se rezolva nimic!!! Totusi sper sa nu fie adevarat si nu acesta sa fie motivul retragerii lui Papp Zs.de la Victoria!

de curiosu la 6 iulie 2010 - 12:15

Ptr. detinatorul adev.

In privinta cu Kaizer la cateva puncte ai dreptate , dar te intreb eu pe tine ce simpatie poti sa faci cu minciuni asa ca Pap a gresit mult de tot, cand a crezut ca stilul lui mincinos poate sa obtina sprijin politic. Cred ca ne pune la ganduri, oare cu cine avem de-a face? Cine doreste sa faca simpatie si doreste sa faca imagine pentru sport trebuie sa ajunga la performanta si nu in politica Ex: Hauler, Szikszai , Kok, Beres, Lung, Podoaba (ca antrenor tennis), Pinter, Kaizer, Teiger, Pereni, Bikfalvi, Kovacs (ca arbitru), insirati si voi pe cativa.

de vector la 6 iulie 2010 - 22:18

MARNEANU =ATLETISM

de podoaba mircea la 7 iulie 2010 - 15:52

ptr curiosu. Indiferent de cine este vorba( Papp,Kaizer,Tarr…),cei care baga banii in sport tb respectati! Crezi ca la firma lor,acesti bani nu isi gasesc locul??? Fara ajutorul lui Papp nu ajungeam la foarte multe concursuri.Pe cine sa mai laud??? Pe d-ul director de la Phonix,care nu s-a indurat niciodata sa sponsorizeze o deplasare pana la GHENCI,si a fost nominalizat ptr Excelenta??Desi multi angajati de-ai dansului au copii la tenis!!!

de curiosu la 7 iulie 2010 - 16:31

Te felicit Mircea ,sa vezi ca nu sunt rautacios cu comentariile mele, dar unii se ascund dupa adevar si cum ai spus cu sponzorii iti dau dreptate.De aceea ar trebui sa vina mai multi sponzori sa ajute toate miscarile sportive si nu numai.Asa ar trebui sa faca si cu antrenorii , sa le lase sa lucreze pe termen lung , cum o faci si tu cu copii la tennis.
Tu dupa ce perioada de munca grea ai reusit la rezultatele pe care le ai acuma?

de podoaba mircea la 9 iulie 2010 - 16:49

ptr curiosu! In privinta antrenoratului ai dreptate.Un antrenor tb sa aiba continuitate si sa-si cunaoasca sportivii.Tb sa fie o familie.Iar in legatura cu Papp Zs,el face parte din categoria sponsorilor care „vin cu bani”! Sunt firme si mai prospere decat firma U.Glass,dar tot degeaba>nu poti obliga pe nimeni.

de vector la 9 iulie 2010 - 19:30

In primul rind se face o confuzie intre SPONSOR si INVESTITOR.Sponsorul contribuie cu bani,produse,servicii etc,fara a conditiona modul de folosire a acestora(mai simplu,sponsorul da banii si altcineva ii cheltuie).INVESTITORUL da bani dar si decide modul lor de folosire,deci PAPP ZS. a fost INVESTITOR,nu SPONSOR.
In al doilea rind,din punct de vedere al sposorizarii,exista sporturi si…. sporturi.Fotbalul,sportul rege,atrage cei mai multi bani.Alte sporturi,atletismul sau chiar tenisul de masa,sint defavorizate,din mai multe motive(de exemplu,popularitatea si interesul televiziunilor).Aici ar trebui un sprijin mai mare din partea STATULUI.
In al treilea rind,SPONSORIZAREA este un act BENEVOL.Cu tot respectul si aprecierea pt.activitatea pe care o desfasori si performantele obtinute,vreau sa mai spun ceva,d-le Mircea Podoaba,si anume:nu este etic sa imparti oamenii in doua categorii,cei care sponsorizeaza tenisul de masa(oamenii”buni”)si cei care nu o fac(oamenii”rai”).

MULT SUCCES IN CONTINUARE !

de podoaba mircea la 10 iulie 2010 - 09:23

d’ule vector! Cred ca am experienta ta sa fac diferenta intre un investitor si un sponsor.Intradevar sunt sporturi defavorizate,dar facem o reclama mai buna orasului decat fotbalul.Deocamdata traim din amintiri,din trecut!Pacat ca fotbalul a ajuns aici,la acest nivel. Si mie imi place fotbalul,si sunt mandru cand in tara,pe unde ma duc,ma intreaba lumea despre:Kaizer,Pinter,ERDEI,Bikvalvi,Kovacs,Marneanu…Victoria Carei(unde se termina conversatia-din pacate).Iar despre „oameni buni si oameni rai”,nu imi dau eu cu parerea,D-zeu ne va trimite pe unii in rai,iar pe altii in iad!Acolo se impatr oamenii.Dar este etic sa faci diferente intre sporturi,sau intre copiii orasului? cu ce este de vina un copil talentat intr-un anumit sport(in afara de fotbal)sa nu isi poata indeplini visul din motive financiare???

de podoaba mircea la 10 iulie 2010 - 09:30

cu speranta ca nu am jignit pe nimeni,doresc ca si fotbalul sa ajunga cat mai repede sa joace o finala de campionat national,si sa auzim numai de bine!!!!!!!

de vector la 10 iulie 2010 - 12:36

Domnilor,
Remarca mea referitor la sponsori si investitori era una mai generala ,pt.ca multi comentatori ai acestui subiect faceau confuzie.
Imi mentin parerile referitor la popularitatea sporturilor si atragerea de sponsori si am incercat sa ofer si o solutie-implicarea mai serioasa a STATULUI.M-as fi bucurat sa apreciati macar aceasta idee ,dar nu a-ti facut-o,desi v-ar scuti de alergatura dupa sponsori si v-ar lasa mai mult timp pt.activitatea principala,aceea de antrenor.
REMARCA MEA referitoare la oamenii buni si rai,sper ca v-ati dat seama,nu era in sens RELIGIOS,ci se referea la faptul ca acuzati o persoana ca nu v-a sponsorizat”nici macar o deplasare pina la Ghenci”
SI inca ceva,pt. ca uneori nu strica putina modestie,nu a-ti spus nimic despre SCRIMA careiana.Interesati-va la ce nivel a activat cu echipa si ce performante s-au obtinut la nivel individual.Ve-ti avea surprize.
Imi plac toate sporturile,dar,totusi lumea nu incepe si nu se termina cu tenisul.

SUCCES SPORTULUI CAREIAN!

de Marius la 10 iulie 2010 - 17:07

Buna Vector,

Vector explica-ne mai clar despre sponzorii si investitorii echipei Victoria Carei. In emisiunea de la radio Transilvania, Papp Zsolt zicea ca el nu-i presedintele echipei si nici sponzorul, deci el nu trebuie sa se retraga de la functia de presendinte. Mai zicea ca la Union Glass el este administrator. In ziarul Gazeta de Nord Vest iarasi scria ca Papp Zsolt se retrage din functia de presedinte si „Papp e hotărît să retragă și sprijinul financiar pe care-l acorda clubului prin firma sa, Union Glass”. Aici el se contrazice. Nu mai intelegem nimic!
Sponzorii clubului Victoria Carei sunt urmatorii: consiliul local 50% + baza sportiva, Union Glass 25% si Tarr 25%. Papp Zsolt are 0% investire in echipa, deci oficial nu se stie ca el sa fie sponzor sau investitor „sprijinitor” la echipa.
Din comentariile si din articolele din ziare + si Tabi a declarat la radio intr-un interview cu doamna Doina Peres, ca el era antrenorul + presedintele + administratorul echipei Victoria Carei, deci el hotarea in privinta cheltuielii clubului. Era oare Tabi si contabilu? De aici reiesi ca echipa Careiana a fost condus doar de angajatii de la Union Glass.
Tabi si Papp dominau primaria si pe Tarr. Ei cred ca si-au gasit fraierii?

ATENTIE CONSILIUL LOCAL SI TARR!!!
CHIAR ASA DE FRAIERI V-AU CREZUT ASTIA??? ADICA PANA LA URMA PAPP A FOST PRESEDINTE SI SPONZOR PRINCIPAL, ACUMA A APARUT SI CA INVESTITOR, SPRIJINITOR. NU SE MAI INTELEGE NIMIC DIN TOATE ASTEA. VOI MAI INTELEGETI CEVA?

de parinte tenis la 10 iulie 2010 - 19:25

voi va puneti intrebarea ,ca Podoaba Mircea de unde face rost de atatia bani ca sa poata face deplasari aproape saptamanale in tara si in strainatate?Cum ar fi ca si fotbalul sa se descuce fara banii consiliului,numai din sponsorizari?Nu ar fi corect ca toate sporturile sa fie sustinute de consiliu?La acel club,d-ul Mircea este si antrenor si manager,si totusi functioneaza de vreo 16-17 ani.Cum se poate asta? Datorita dansului,copii nostri au strabatut in lung si in lat toata tara,au participat la concursuri in strainatate vazand:Ungaria,Austria,Germnia,Franta,Luxemburg,Olanda,Belgia…

Lasati un comentariu