181 de profesori sătmăreni au luat note sub 5 la concursul de titularizare

• publicat la: 20 iulie 2010
181 de profesori sătmăreni au luat note sub 5 la concursul de titularizare

Datele centralizate de Ministerul Educaţiei indică faptul că peste 8.000 de candidaţi pentru examenul de titularizare au obţinut note între 1 şi 4,99, iar 13.522 au obţinut note între 5 şi 6,99. La nivelul întregii ţări, numai 45 de persoane au obţinut nota 10, 63 au primit nota 1 iar rata de promovabilitate a fost de 76%.

La nivelul judetului Satu Mare  nici unul nu a luat nota 10 şi doar 9 persoane au obţinut note peste 9.

181 dintre cei 516 profesori care s-au prezentat la concursul de titularizare au obţinut note sub 5 iar 134 au obţinut note intre 5 şi 6.

Note  cuprinse intre 6 şi 7 au obţinut 87 de profesori , intre 7 şi 8 au fost 67 iar intre 8 şi 9 au fost 26 de lucrări.

Rezultatele finale, după contestaţii vor fi făcute publice miercuri 21 iulie.
Se pot titulariza numai candidaţii care au obţinut cel puţin nota 7 la concurs, aceştia fiind în număr de 102. Aceştia vor putea să participe la concursul de suplinitori, care se va desfăşura în data de 6 august.

Comisia de validare a anulat patru lucrări, deoarece candidaţii nu au repectat precizările metodologiei de desfăşurare şi şi-au trecut numele pe foile din mijloc

Candidaţii care au obţinut note peste 5 pot ocupa un post netitularizabil.

Andrada Vasile

comentarii

de CINE NE PREGATESC ELEVII la 20 iulie 2010 - 15:38

frumos,ce sa mai zic,pai cum sa avem pretentia ca aceste personaje sa ne invete copii,sunt cazuri in care elevii sunt mai bine pregatiti decat ei,rusine lor.

de Compy la 20 iulie 2010 - 16:46

comentariul de mai sus este unul jenibil, daca n-ai incredere in sistemul educational din Romania atunci du-ti copilul in alta parte, este optiunea ta si apoi concursurile de titularizare sunt niste aberatii

de Compy la 20 iulie 2010 - 16:48

o modalitate clara de a umili invatamantul romanesc

de cititor la 22 iulie 2010 - 07:14

Cu siguranta ca elevii sunt mai bine pregatiti,ca doar ei au facultate,au multi dintre ei deja la 14 ani si scoala vietii,stiu ca au dreptul de a comenta si de a fi obraznici…ce sa mai,despre elevi,no comment!cu siguranta,exista elevi buni,dar fara dascali care sa ii indrume,s-ar alege praful de ei!plus de asta o mare influenta asupra lor o are si familia si mediul social in care traieste,respectiv cercul de prieteni…nu-mi veni tu mie,cel de sus,cine ne pregatesc elevii,cu ideea ca un profesor nu stie carte…poate cine a cumparat facultatea si examenele de acolo pe bani sau a facut scoala la fara frecventa!dar aici ei se triaza si raman cei mai buni,de aceea s-a infiintat acest concurs numit titularizare!…si sincer,la cat de motivati sunt financiar profesorii de azi sa mai lucreze,la 6 milioane lei vechi pentru un debutant,e frumos nu?pretentiile sunt mari,banii sunt putini,dar sa nu uitam ca pentru a fi pregatiti profesional,profesorii mai au nevoie si de bani ca sa isi cumpere materialul didactic necesar….oricum,rusine,rusine,tot terfeliti aceasta categorie sociala dar sa stiti un lucru:UN PROFESOR TRAIESTE ARZAND LA CATEDRA SI MOARE ILUMINAND PE ALTII!!!!

de cititor la 22 iulie 2010 - 07:18

Ps:mai bine sa va vedeti de educatia propriilor odrasle,stimati parinti si sa nu ii trimiteti cu telefoane touch screen,cu playstation sau laptop pentru hackerii la scoala,acest aspect sa va preocupe,ca li se cam urca mandria la cap,si nu vor fi altceva decat niste analfabeti care se pricep la tehnologia moderna,nu si la scris sau de citit lucruri inteligente!90% din cei care folosesc aceste dotari nici macar nu stiu sa scrie corect romaneste,asa ca despre ce vorbim…educati-va odraslele!!!

de cetateanu'-Bula la 22 iulie 2010 - 08:54

..afara cu fostii ofiteri si cu fosilele pensionate!
ce au astia cu procesul instructiv educativ?
cine sint cei care ii promovraza?
..sistenul ticalosit isi face efectele

de ciochistu la 23 iulie 2010 - 08:59

ma Bula, nu fi rau ei sint care ii invata pe elevi
sa lupte impotriva inamicului
problema e ca unde-i inamicu ?

de off..offf la 23 iulie 2010 - 14:58

lasati ma prostiile invatzatzi
pentru BAC!ca prosti ati fo
si dupa BAC b..i veti fi si cu BACU

de GARCEA la 23 iulie 2010 - 15:09

Maaiii stiti cines iooo?
Ma ios Garcea ma, ala cu BULANU,
ma io n-am Bacu da am Bulanu eee
ma io va duc ma la sectie sa vorbim
cum stiu io …
ma da ce iese

de ..aiii..mai,,animalule! la 25 august 2010 - 15:30

….cineeee????
alo ??? tu esti ma…..

de cineva la 28 mai 2012 - 12:11

ce stiti voi cei aia titularizare, bine zici,,cititor”, perfecta dreptate, si credeti voi ca daca am lua 10 la titularizare ar fi mai bine, oricum practica si experienta o faci impreuna cu copii, si daca ai drag de ei, ca fara dragoste si atasament nu faci nimic, poti avea cate facultati vrei, haideti sa nu mai facem comentari aiurea……

Lasati un comentariu