Activităţi de vacanţă pentru copii

• publicat la: 17 iulie 2010
Activităţi de vacanţă pentru copii

Insula Copiilor continuă la Ştrandul Termal din Carei, cu desene animate, jocuri de societate, incursiune in Egiptul Antic, tehnicile picturii şi graficii precum şi  iniţiere in teatru.

Tot la   ştrandul termal Carei se organizează pentru doritori cursuri de înot pe tot parcursul verii. Cursul durează 10 zile, în fiecare zi se efectuează câte o şedinţă de 2 ore in valoare de  150 lei. Copiii de la 5 ani în sus, chiar şi adulţii care vor să înveţe să înnoate sunt aşteptaţi să se înscrie. Pentru a putea participa la cursurile de înot este nevoie de o adeverinţă de la medicul de familie pentru a dovedi că este clinic sănătos şi de echipament : prosop, slip, ochelari de protecţie, cască.

„Anul acesta avem 3 grupe, nu iau mai mult de 8 copii odată doar dacă se înscriu la avansaţi, deoarece este de lucru cu ei. Iniţiere copii înotători se face cu procedeul craul şi pe spate, iar la avansaţi se face braţ şi procedeul fluture. Avem copii din Valea lui Mihai, Tăşnad, Santău, Baia Mare” ne-a declarat doamna Codrea Diana, cea care se ocupă de tinerii înotători.

Doritorii interesaţi să se înscrie la curs pot obţine mai multe informaţii la ştrandul termal din Carei unde se fac în continuare înscrieri.

Andrada Vasile

Lasati un comentariu