Băsescu: „Nu sunt singurul vinovat pentru soarta ţării. Toţi românii sunt responsabili de acest lucru”. Cum comentaţi ?

• publicat la: 7 iulie 2010
Băsescu: „Nu sunt singurul vinovat pentru soarta ţării. Toţi românii sunt responsabili de acest lucru”. Cum comentaţi ?

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, că nu se simte singurul vinovat pentru ceea ce s-a întâmplat în ţară, spunând că „toţi cei 22 de milioane de români suntem responsabili de acest lucru”.

Traian Băsescu a declarat, pentru Radio România, că şi-ar dori ca Guvernul să nu mai meargă pe ideea măririi TVA ci pe restructurarea cheltuielilor bugetare.

Referitor la situaţia actuală din România, preşedintele a spus: „Nu mă simt singurul responsabil pentru soarta ţării. Toţi 22 de milioane de români suntem responsabili. „Excesul de bani daţi înainte de alegeri pe diverse proiecte sociale este un exces dăunător fiecăruia”.

În ceea ce priveşte o eventuală îmbunătăţire a situaţiei rezultată după inundaţii, Traian Băsescu este de părere că acest lucru nu este posibil. „Nu avem în buget nicio resursă să îmbunătăţim situaţia pentru eventuale inundaţii din viitor. A venit momentul adevărului în care trebuie sa mergem în buget în acele zone care ne iau orice perspectivă de dezvoltare a ţării”, a adăugat şeful statului.

www.adevarul.ro

comentarii

de Valean la 8 iulie 2010 - 08:16

Toti romanii sunt vinovati??
Dar nu ii este rusine dl-ul presedinte sa spuna asa ceva??
Cand a anuntat ce masuri de austeritate va lua guvernul a zis ca „a sosit momentul sa platim ce am consumat impreuna si nu am produs”.
Dar cine este de vina ca nu am produs?Cine a trimis in somaj peste 70000 de romani??Sunt convinsa ca acesti oameni cu cea mai mare placere isi continuau activitatea daca ar fi fost lasati.
Pentru poporul roman a cheltuit guvernul roman atatia bani din credite externe ca eu ca cetatean sigur nu am vazut nici o imbuinatatire nici pe plan economic, nici drumuri mai bune nu avem, nici nivelul de trai nu i-a crescut acelei batrane care are pensie de 1 leu ( un leu).Sa le fie rusine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

de toth zoltan la 8 iulie 2010 - 11:22

pe undeva are dreptate. cate ilegalitati s-au facut si cate mis-masuri sa nici nu pomenim. deci pana la urma si romanu e de vina. s-au dat banii aiurea pt tzigani care nu au facut nimic numa scandal si balamuc in fata primariei, s-au dat bani „bolnavilor” doar pe foaie. sute-mii de oameni bolnavi inchiputi orbi, handicapati au primit bani de la stat, pai asta nu vi se pare o nesimtire si o hotie. acum asa ne trebuie un neam de tot rahatul, sa-miscuzati limbajul, dar asta e adevarul. se fura, s-a furat si se va fura in continuare deci vinovatii sunt si romanii dar si presedintele. sa traiti cum puteti, si bine

de radu la 12 iulie 2010 - 09:10

legat de drumurile din romania,doar in judetul nostru nu sunt drumuri bune si oradea dar putine strazi. in rest am cam umblat prin tara dar eu nu am vazut gropi cum se tot zice. Muie Boc MUie Base si curva Eba care se fute pe unde calca 🙂

de Crina la 12 iulie 2010 - 14:21

Nu toti romanii sunt vinovati, copii de ce sunt vinovati? Sa-i fie rusine si celor care au votat cu PDL sa le fie rusine.

de toth zoltan la 12 iulie 2010 - 15:48

si daca era psd-ul cum era? la fel stai linistita corina. aceleasi minciuni dar mai comunsite. mi se rupe ca au votat lumea cu pd-l, psd, udmr…acelasi rahat il vom avea cu alt chip

de gabi la 12 iulie 2010 - 21:55

pacat ca multi gandesc ca si crina, si f putini ca si toth zoltan…

de Crina la 13 iulie 2010 - 04:48

Si cine este vinovat, nu noi care permitem asta?

de gabi la 13 iulie 2010 - 06:37

si daca iesea psd dupa vot, si facea acelasi rahat, trebuia sa le fie rusine celor ce au votat cu psd? noi suntem vinovati doar pentru ca nu exista o lege prin care sa ne conducem pe noi, sa schimbam pdl, psd cand avem noi chef, sa voteze milioanele de oameni fiecare lege, nu alesii. tot toth zoltan are dreptate.

de Gabi D la 27 septembrie 2010 - 19:01

Inversunatii PDL-isti nu fac altceva decat sa se imbete cu apa rece,nu stiu decat sa acuze un alt guvern,un alt conducator…de la alte partide si se leaga de lucruri neinsemnate ,cum ar fi,,daca ar fi ei,ar fi mai bine”?Nici macar nu vreti sa incercati,desi fratii,parintii bunicii si chiar si voi o duceti rau de tot!Imi doresc s-o duceti si mai rau,cei care nu aveti puterea si curajul de a recunoaste ca ati gresit alegerea!.Stiti ce va doresc dragii mei simpatizanti PDL-isti care nu va treziti nici in ceasul al XII-lea?Sa va conduca Basescu inca 4 ani (ca 6 are deja si nu se vede nimic inafara de dezbinare si ura in tara asta) si ,,sa traiti bine”,dupa cum insusi v-a dorit!

de Ioan Asan la 30 septembrie 2010 - 06:27

Atunci cand vina e prea mare si evidenta, ce face base? O imprastie si asupra celorlalti, ne face pe toti complici la mizeriile sale. Mai mult, mizeaza pe lipsa noastra de memorie, de parca nu el era presedinte atunci cand s-au marit pensiile in 2008, nu el a promulgat legea cu marirea salariilor profesorilor sau nu el s-ar fi laudat si si-a asumat meritele ca in timpul mandatului sau s-au intamplat niste lucruri(cresteri de pensii si salarii) pe care acum, tot el, le considera greseli ale tuturor. Dar cum e cu rapirea din Irak? Cum e cu Haysam, care a iesit din tara cu invoirea lui base? despre astea nu sufla o vorba. Ce mai,locatarul de la cotroceni e un jeg, o mizerie umana care si-a aratat adevarata fata in al doilea mandat. Si inca nu am vazut tot ce poate. Ramanand presedinte ne mai cauzeaza mult rau. dar, cum vad, unora nu le convine schimbarea lui pentru ca nici altii nu-s mai buni. Din partea mea, pastrati-l, fratilor, inca 4 mandate, daca va este atat de drag. Dar atata timp cat e el in fruntea statului nu ne asteapta nimic bun. Si, din pacate mai are inca 4 ani ca sa ne faca zile fripte. Cei care sperati ca base sa faca ceva pentru voi, sunteti naivi. Base nu face nimic pentru altii, ci numai pentru sine. Atunci cand considera oportun, ii da la o parte pe toti, ca sa-si scape pielea. Petre Roman, „Draga Stolo” si recent Blaga (care l-a ajutat imens in castigarea alegerilor prezidentiale) au devenit inutili si i-a aruncat peste bord fara remuscari. Sigur, vine si randul altora, nu sunt astia singurii si nici ultimii de care s-a debarasat dupa ce i-a folosit in interesul sau.

de Ioan Asan la 30 septembrie 2010 - 06:30

gabi, n-ai vrea sa detaliezi cum pui in practica modelul tau de democratie cu referendum la fiecare lege? Pai de ce nu desfiintam parlamentul si justitia, ca sa conduca dragul tau de base nestingherit(ca tot nu sunt altii mai buni) si sa faca el ce vrea?

Lasati un comentariu