Bagossy Sandor e noul antrenor al Victoriei. Pinter Jozsef a acceptat preşedinţia clubului!

• publicat la: 22 July 2010
Bagossy Sandor e noul antrenor al Victoriei. Pinter Jozsef a acceptat preşedinţia clubului!

Victoria Carei s-a reunit marţi. Jucătorii prezenţi au aflat numele noului antrenor şi au făcut cunoştinţă cu noul preşedinte al clubului. Cinci jucători vor părăsii formaţia, care va fi finanţată de Primărie şi de Tarr Csongor în noul sezon. Antrenorii echipelor de juniori au rămas aceeaşi.

Degringolada şi incertitudinea din jurul Victoriei Carei au luat sfârşit. Marţi seară a fost instalat noul preşedinte. Acesta este Pinter Jozsef, fost fotbalist şi arbitru careian, actualmente consilier judeţean. Preşedintele va fi sprijinit de Hago Arpad şi Brem Arpad, consilieri locali, în calitate de reprezentanţi ai Primăriei. Administraţia locală va asigura sprijinul financiar, alături de Tarr Csongor, proprietarul firmei Tarr Beton. Bugetul va fi de 1,5 miliarde de lei vechi, dintre care un miliard vor fi asiguraţi de către Primărie.

Bagossy Sandor a devenit oficial noul antrenor al echipei, în timp ce echipele d ejuniori vor fi pregătite în continuare de Botan Marius, Nintaş Răzvan, Gindele Gergo şi Kovacs Antal “Puha”.

În pauza competiţională Hagen, Ozvath şi dascăl au părăsit echipa şi e posibil să plece şi alţi doi jucători.

P.S.

comentarii

de LOL la 22 July 2010 - 08:28

breaking LOL

de un suporter adevarat la 22 July 2010 - 09:39

Hai sa va zic cine isi va lua ramas bun d ela Echipa Victoria Carei 2008:Hagen-Ozsvat-Gnandt-Dascal-Balogh-Cionca si poate Mos!Deci,baietii care trageau de echipa,ei au dus greul tot campionatul nu cei care comenteaza numai prostii pe site si sunt foarte rai si lipsa de bun simt nu apreciaza munca altora,acesti baieti au dat sufletu’ pe teren,au castigat campionatul de 2 ori si au dat numeroase goluri si totusi nu sun apreciati,OARE DE CE?nu sunt vedete si nu au aere,ci sunt modesti chiar foarte modesti,sunt de gasca si parerea mea e:pacat ca pleaca de la echipa!!!!inca o chestie:acesti baieti au jucat gratis la aceasta echipa!
Nu in ultimul rand vreau sa-i spun D-ului.Tabi si lui Puha ca sunt foarte de treaba si e pacat si de ei ca nu vor mai fi alaturi de echipa si de acesti baieti minunati, care va repet sunt modesti si au dat tot ce au avut mai bun pt.echipa.va rog din suflet sa nu mai comentati pe acesti jucatori sa nu mai vorbiti de rau pt.ei nu sunt de vina si oricum nu mai sunt la echipa…. bafta baieti si noii conduceri!

de dinu la 22 July 2010 - 09:56

pai tot clanu vechi face legea ….foarte bine da sa dea TARR un miliard nu primaria iar sper ca cei nominalizati mai sus sa plece in ungaria….si sant curios cati vor juca acolo..?
Nu au jucat pe gratis .
IAR cel mai bine ar fi daca jucatori nu ar comenta ,ca ei scriu com. despre ei pentru ca la aceasta ech. au fost 2 tabere cei care se cred fotbalisti si acuma vor sa mearga in ungaria din acestia au mai fost si nu au jucat mult da au luat si TEAPA NU AU PRIMIT BANI.

de suporteru la 22 July 2010 - 09:57

Vam zis ca tot CLANU VECHI se amesteca in fotbal de ce nu da TARR toti bani….si primjaria sa dea numai pentru copii lui nintas botan si ghergheo…?

de ioii la 22 July 2010 - 10:00

da ce schimbare SURPRIZA…BAGOSI … nu am nimic cu el da..? a fost la URZICENI si nu a facut NIMIC …cecredeti ca va face la CAREI ..trebuia ca cineva din FAMILIA…? sa fie in conducere EI..? trebuie sa fie peste tot si pe urma se lauda ca ei si TARR dau banii.

de pac pac la 22 July 2010 - 10:03

Pai Bagosi a fost dat afara de la URZICENI…si daca nu facea BLAT la CAMIN era RETROGRADATA…da si la el trag..BANI ca la fostuuuuu…

de daniel la 22 July 2010 - 10:05

da de ce trebuie sa fie PINTWER J. neaparat PRES….dar HAGO SI BREM ce treaba au cu fotbalu..?
Si pe urma va intrebati de ce atatea com. la adresa clanului vechi si uni juc.

de daniel la 22 July 2010 - 10:06

sant curios cati vor fi lasati sa plece si pentru cati bani sau alte obiecte ca asta e stilu celor din clanu vechi..

de doru la 22 July 2010 - 10:07

sant curios daca o sa-l aduca si pe BAIATU lui la ech.

de pax et bonum la 22 July 2010 - 18:04

pacat pt. Cionca….

de zoro la 22 July 2010 - 19:01

mai daniel de ce nubagi 500 demilione si pui pe cine vrei tu

de Alessandro la 22 July 2010 - 19:31

Sanyi este antrenor bun! Cei care nu-l cunosc vorbesc prostii.La Urziceni nu era material nu era bani,deci era imposibil sa faci echipa.La Carei va fi si bani si jucatori si dupa 5-6 etape vom vedea ce stie SAnyi Bagosi despre meserie.

de un suporter adevarat la 23 July 2010 - 10:06

mai baieti nici nu a inceput bine antrenamentele Bagosi voi deja il contestati lasa-ti sa lucreze o jumatate de an si sa vedem ce va face,pe ce loc va clasa echipa in tur.daca nu da randamentul dorit si nu obtine performanta atuncia putem sa-l contestam.hai Victoria si succes in campinat

de un suporter adevarat la 23 July 2010 - 10:11

sincer mi-e mi-ar fi placut sa ramana Tabi si cu Pap Zsolt la echipa si baieti care au plecat.Mai aduceau vreo 4-5 jucatori si castigam campionatul faca drept de apel si bineanteles sa mai primeasca si ceva salar si sa aiba o prima mai buicica decat au avut pana acuma.forta Vici

de Jica la 23 July 2010 - 13:19

oooo s-au promis prime de 100 RON :>

de feri la 23 July 2010 - 21:33

Daniel spunea ca pentru cei care pleaca se cer bani sau obiecte dar nu inteleg de ce,baeti astia nu au avut nici un contract cu Victoria,astai teoria la Victoria,dar nu se elibereaza nici o chitanta justificativa pentru bani sau obiectele primite nu este in regula,baeti care vreau sa plece datile drumu sa plece oameni buni nu faceti voi pe scortosi.

de JANCSI la 24 July 2010 - 15:41

Sa-l ascultati duminica la Radio pe Pinter de la ora 2.oo,am auzit cand spunea [Paul ca vine sa povesteasca la Pranzu de Duminica despre proiectele de viitor,sunt curios ce planuri au dar mai curios sunt sa aflu cati jucatori vor ramane sau vor fi lasati sa joace.

de Daniel (from "SQUAD" Carei) la 25 July 2010 - 11:34

succes!

de doru la 26 July 2010 - 12:49

saracu fotbal pe mana cui a ajuns..?

de vio@33 la 26 July 2010 - 12:50

Cred ca anu asta vor retrograda .

de unu la 26 July 2010 - 12:52

Cand in fotbal se amesteca politicu ma refer la nivel de ech. nu administrativ si cei care au avut treaba cu handbalu si pescari sa vedeti ce se va alege din aceasta ech.

de suporter la 26 July 2010 - 12:56

Intrebare: CINE SA OCUPAT DE ACEASTA ECHIPA din 1988 si pana acum 2…3 ani aceia lau distrus.

De ce a trebuit si cine i-a dat afara pe ANITAS si FABIAN..atunci am avut ech.
Cei care au venit dupa Anitas si Fabian au bagato in JUDET.

Va intreb cine e VINOVAT.

de dani la 26 July 2010 - 12:58

Ce vrajeala cu BAGOSI cica la URZICENI nu a avut material ..da la CAREI are…mai vorbim de el mai tarziu…BAFTA

de dani la 26 July 2010 - 12:59

Poate faceti public si ce SALAR ARE ..?

de dani la 26 July 2010 - 13:07

Apropo de bugetu echipei de unde aveti informatii ca primaria da 1 mil. si tarr 500 mi…in sedinta de consiliu nu sa discutat asa ceva uni din cons. nici nu stiu cine a luat hotararea ca BAGOSI sa fie antrenor POATE stie cel care a scris articolu….?????

de Vector la 26 July 2010 - 13:34

Dani,ai dreptate cu ultimul comentariu,nu s-a discutat nimic in Consiliul Local.DAR VA MIRA ?

de zoro la 26 July 2010 - 16:49

pentru suporteru echipa actuala nuare nimic cu a lui anitas victoria lui anitas sa dat faliment si aramas dupa ei odatorie si echipa actuala se joaca cu actele lui fink fester dar cred ca suporter stie mai bine ca orcine si nu stiu anitas atuncia de ce nu acontinuat ca tabi a format o alte echipa

de fost jucator la 26 July 2010 - 17:55

anitas si fabian nu afost dat afara fabian a plecat la baia mare si anitas tot presedinte la club care adat faliment daca plateste datoria catre stat pote sa faca echipa si de la 1988 cel mai mult timp anitas a fost langa echipa atuncea insemna ca domnu cel mai vinovat

de Alessandro la 26 July 2010 - 18:25

Bagosi Sanyi este a patra varianta ca antrenor care a acceptat sa fie antrenor dupa vorbele dl.Pintér!Oare de ce? De ce nu se poate face o echipa la CAREI de divizia “C”??? Fara bani nu se poate??? Dar cu bani si prostul poate sa faca
echipa!! Sa-l lasam pe Sanyi putin sa lucreze……si dupa 10 etape sa-l criticati.

de mine:) la 27 July 2010 - 09:32

nici un jucator de la 1 echipa care au fost pe vremea lui Tabi si Pap nu a mai ramas….

de Alessandro la 27 July 2010 - 12:16

Asa sa fie! Atunci incepem de la zero! Sunt curios unde se duc fotbalistii nostrii. Nu merita sa mergi pentru un TUR in Ungaria dupa care sa vii inapoi.
Dar voi stiti daca merita financiar si moral.

de podoaba mircea la 27 July 2010 - 12:22

daca se doreste o RECONSTITUIRE a echipei,se poate face in 2 moduri:-urgent in cazul in care ai bani si cumperi jucatori,sau,-in timp,formand o pepiniera proprie in care tb sa investesti cativa ani ,in salarul antrenorilor si in participarea copiilor la turnee,calificarea lor in camp.republican,dupa care la varsta de 15-17 ani sa faca fata div.C !!! In Carei,momentan, nu exista calea de mijloc! Poate,conceptia echipei de seniori,ar tb sa fie”FOTBAL DIN PLACERE = HOBY=”!!! este posibil ca nu ar mai exista atatea probleme in jurul echipei.

de yo la 27 July 2010 - 23:28

bhaiii astia….sunteti curiosi unde o sa plece astia ha???
poi si eu sunt curios…
fiindca celor mai “batrani” cum s’ar spune…le’a rezolvat legitimatia si
i’au lasat sa plece….iar pe cei mai tineri nu…
de ce???
k sa aiba carei echipa….sa nu intareasca echipele de la tara
sa se faca de rusine pinter si toti astia k n’au echipa
multiii dak ii lasau sa plece….plecau…
sh cine mai ramanea???:-J aia din tribuna…pe care i’a chemat..sh ink vreo 2 de la casa de batrani de acolo:-J
atatea minciuni….si pinter asta: “sunt bani si alea..:-J”

de sergiu la 28 July 2010 - 06:20

popi,muller si botos sunt noile achizitii ale lui Pinter cu ei eu zic ca vor termina in primele 3 clasate……..

de Alessandro la 28 July 2010 - 11:31

De la URZICENI nu vine nimeni???

de Alessandro la 28 July 2010 - 11:37

Dar Szabó Gyuri si Fodor Tamás cand vor veni fratilor?

de sergiu la 29 July 2010 - 11:49

Cu gyuri si fodor ar castiga lejer campionatul!!!

de Alessandro la 29 July 2010 - 12:42

Oameni buni de la conducerea clubului aduceti inapoi pe baietii astia la CAREI
daca vreti sa fie galerie!!!

de Alessandro la 29 July 2010 - 12:49

Si de la Gama Homoroade ati putea aduce vreo doi baieti talentati!Unul a jucat cu nr 9 si celalalt cu 14 contra noi sunt foarte buni!!

de gabi la 29 July 2010 - 13:44

alessandro, victoria nu are galerie decat daca intra in C, bate cu 5-2 pe baia mare si termina pe 2. atunci vin “suporterii adevarati” ai victoriei si “sustin” echipa. cand e greu nu se prea vad la stadion. nu avem nevoie de talente de pe la homorod, ca oricum echipa asta are binevoitori prin preajma, sa ridice moralul jucatorilor, oricat de talentati ar fi. nu uita ca acum 2 ani la victoria-oli cauas peste 50% din stadion tinea cu oaspetii. m-am scarbit cand am vazut faza aia…

de fost suporter la 30 July 2010 - 13:27

assaa! suporterii adevarati sunt langa echipa tot timpul!! TOT TIMPUL!!!

de Alessandro la 30 July 2010 - 19:27

Cine sunt suporterii adevarati? La baraj au venit oare suporterii adevarati ce crezi Gabi??La Oar au fost suporterii adevarati? La Satu Mare au venit?Suporterii adevarati nu numai la meciurile din divizia “C” se duc ci si la Capleni Berveni Cauas,Sanislau,Camin…… intelegi????

de de la moca la 30 July 2010 - 23:16

ieri primul meci de amical victoria carei-sanislau 6-0:P

de Alessandro la 31 July 2010 - 03:54

Bravo baieti mult succes ! Urmatorul meci cand va fi la CAREI?

de gabi la 31 July 2010 - 05:13

nu alesandro, suporterii adevarati sunt cei care comenteaza impotriva jucatorilor ce au fost sezonul trecut. ei sunt tata lor. ei le stiu pe toate, ei sunt meseriasi. pacat ca unii jucatori din lotul de anul trecut au citit si au si raspuns criticilor postate pe bul de carei, si asta le-a afectat performanta. felicitari suporterilor adevarati care nu au avut rabdare sa creasca echipa asta, ci au sarit imediat sa o atace. suporter adevarat nu e ala care merge la toate meciurile, mai sunt intre noi si din aia care nu au cum, din cauza programului de rah.. de la un servici la vreo 200km de carei. dar suntem alaturi de ei, nu ca spectatorii de la victoria-cauas 0-0 de acum 2 ani. deocamdata pe bul de carei singurii care ii pot considera suporteri adevarati sunt unu’ de isi spune missogin, daniel de la SQUAD, alessandro si cu multa modestie EU. restul sunt comentatori. comentator de si gigi becali. felicitari pt rezultatul din amical.

de de la moca la 31 July 2010 - 08:56

te anunt eu kind o sa fie Alessandro:P

de pele la 31 July 2010 - 09:40

moca,nu ai vazut cu cine ai jucat))))))),aveti o echipa de cascadorii rasului)))bine au facut cei din echipa de anul trecut ca nu mai vin…..sa-mi scrii cand veti castiga un meci la camin ,foieni,capleni……sau cauas!!!!

de de la moca la 31 July 2010 - 10:51

bai pele da mai ti minte kind SANISLAU o facut egal cu VICTORIA??????…atuncea o fo echipa mai buna ca si acuma?nu?ce zici?VICTORIA ii format numa din juniori si 2 batrani sunt in rest juniori:P

de haha la 31 July 2010 - 14:26

bai moca mai bn lasa-te si ca echipa asta nu are ce sa dea nici unui jucator… eventual doar pierdere de timp ca in rest nimic:))

de pele la 31 July 2010 - 15:56

da moca,dar nici sanislaul nu era asa de slaba ca si acum,dar ma bucur ca a-ti castigat,dar vom vedea in campionat……..cu cine jucati prima etapa?

de Sarca la 1 August 2010 - 08:00

cu vetis jucam acolo….
dar stai linistit pele…:-J nu zic multe dar nu-i echipa asa cum credeti voi!

de pele la 1 August 2010 - 09:19

dar cum ii echipa,cipri?daca sezonul trecut a fost echipa slaba,atunci acum cum ii?!

de gabi la 1 August 2010 - 14:10

pele, de ce consideri ca o e slaba o echipa de la care au plecat 13 jucatori la vremea aia, si in care majoritatea erau tineri, media de varsta fiind de 20 de ani?

de solyom la 1 August 2010 - 19:01

unde o ajuns careiu pe mana lui bagosy vai de capul lor

de solyom la 1 August 2010 - 19:05

ba moca!!atuncia o facut victoria egal la sanislau cand o jucat vedetele acolo la sanislau atuncia era echipa

de Daniel (from "SQUAD" Carei) la 1 August 2010 - 20:05

Nici n-a inceput sezonul ca deja se cearta lumea…

Totusi de ce va certati? a inceput sezonul cumva si a pierdut Victoria toate meciurile pana acum si nu stiu eu?

O zi buna!

de Alessandro la 2 August 2010 - 06:06

solyom tu ai fost la baraj cu Mocira?

de pele la 2 August 2010 - 08:20

moca,rezultatele de ieri de ce nu treci?!

de gabi la 2 August 2010 - 08:29

trece-le tu pele daca le stii. oricum nu imi pasa nici de au luat cu 7-0 de la piscolt, sunt doar amicale. dar daca le stii, scrie-le

de de la moca la 2 August 2010 - 08:43

daca vreti sa stiti rezultatele primul meci am pierdut la penalti si al doilea meci l-am castigat.

de kovacs antal (puha) la 2 August 2010 - 08:56

moca,lasa nu te ocupa tu de toti rauvoitorii echipei!,am plecat noi de la echipa ,nici acum nu va place (la unii)?!aveti un pic de rabdare pana la meciurile de campionat…..si apoi sa-i criticati!!!!(i-mi cer scuze ca iar am scris,dar nu m-am mai putut abtine). mult succes baieti!

de pele la 2 August 2010 - 09:19

puha,lasa-i dracului pe mari fotbalisti,ca astia itradevar sunt habarnisti,nu au nici o treaba cu fotbalul)))))))unui mai prost ca celalalt! jucatori din tribuna. sani crede ca-i la urziceni si joaca care apuca tricou))))sau care da mai tare in minge)))))antrenor si echipa de liga V!(in afara de sarca,alexutan , botos si rosu)

de Missogin la 2 August 2010 - 12:51

ai dreptate pele, astia sunt penibili intr-adevar, n-au nici o treaba cu fotbalul in afara de cativa jucatori, s-au facut de ras in ungaria ieri la turneu unde i-a batut o echipa codasa de liga a 5-a si cu cealalta echipa au castigat cu noroc la penalty-uri (tot o echipa de liga a 5-a)
Daca nu o sa se aduca cativa jucatori la echipa astia nu termina nici in primii 10 in campionat

de dinu la 3 August 2010 - 19:05

cum e condfucerea asa e si ech…..VARZA ce treaba are HAGO ..BREM si PAP IANCSI cu fotbalu uni cu politica si farmacia ala cu pol. si handbal si pres cu pol. si balat de pesti…iancsi cu……??????

de pele la 16 August 2010 - 15:04

eu zic ca bine ar fii pt sportul careian,daca fiecare s-ar gandi ca Brem Arpi!!!,cel mai bun conducator!!!

Lasati un comentariu