Cât se câştigă pe vasele de croazieră. Peste 100 posturi libere

• publicat la: 23 iulie 2010
Cât se câştigă pe vasele de croazieră. Peste 100 posturi libere

Pe vasele de croazieră salariile pornesc de la 600 de euro pentru personalul slab calificat şi ajung până la 2.000 de euro pentru cei care deţin calificări şi anumite funcţii. Potrivit Realitatea.net, durata unui contract este cuprinsă între şase şi zece luni.

Cei care oferă ajutor la bucătărie, însoţitorii de bord sau cameristele, posturi care nu presupun un nivel ridicat de calificare, au salarii de 600-700 de euro lunar, potrivit datelor furnizate de reprezentanţii site-urilor de recrutare.

Salarii mai mari, 800 şi 1.100 de euro, primesc persoanele care deţin o calificare şi au experienţă ca dealer, ospătar, barman, cofetar, măcelar sau bucătar.

Cel mai bine plătiţi sunt cei care deţin funcţii, de exmplu, salariile managerilor de restaurant sau cele ale bucătarilor şefi ajung şi pot să depăşească 2.000 de euro.

Pe lângă salarii, cei care lucrează pe vasele de croazieră mai pot primi, în funcţie de postul pe care îl ocupă, anumite comisioane şi un bacşiş care nu este de neglijat. De asemenea, angajaţii de pe vasele de croazieră beneficiază de cazare şi masă.

Joburile de pe vasele de croazieră au atras peste 2.500 de români în primele şase luni ale acestui an.

Peste 100 de posturi sunt disponibile, în prezent, pe vase de croazieră prin intermediul site-ului de recrutare Tjobs.

RL ONLINE

Lasati un comentariu