Curent întrerupt de patru ori într-o oră! Electirca declară că nu are nici o vină.

• publicat la: 4 August 2010
Curent întrerupt de patru ori într-o oră! Electirca declară că nu are nici o vină.

Mai multe instituţii şi magazine au fost afectate de întreruperile curentului electric din această dimineaţă. Calculatoarele lor s-au defectat, unele suferind afecţiuni iremediabile. Activitatea Primăriei a stagnat cel puţin o oră.

Furutuna din această dimineaţă a produs o serie consecutivă de întreruperi ale furnizării curentului electric. Între ora 10.00 şi 11.00, curentul “s-a luat” de patru ori. Căderile şi salturile de intensitate au dus la defectarea mai multor calculatoare, unele aflate în incinta unor instituţii,  altele în a unor magazine. Până şi postul local de radio, Transilvania, a avut de suferit.

Printre cei afectaţi se află magazinul Vodafone, de strada Mihai Viteazu, mai multe birouri de avocatură şi notariale, alături de două farmacii.

“Am avut peste 20 de solicitări, într-un interval de nici 50 de minute” a declarat Solymos Sandor, angajatul unui service de calculatoare. “Peste tot aceeaşi problemă, cauzată de căderile de curent!”

Primăria a stat

Prevăzătoare, angajatele serviciilor contabile şi financiare, au oprit calculatoare pentru o perioadă de o oră. Astfel, o parte a activităţii a fost blocată, dar integritatea aparaturii nu a fost afectată.

De vină e natura

Contactaţi telefonic, reprezentanţii Electrica Carei au declarat că vina întreruperilor de curent nu le aparţine. “Este o defecţiune a sistemului naţional. Nouă nu ne-a fost semnalată nici o defecţiune a reţelei şi nici noi nu am detectat una”. au precizat aceştia.

Paguba nu e despăgubită

Din nefericirere pentru cei ai căror aparate electrice şi calculatoare au avut de suferit, paguba astfel creată nu va fi despăgubită, pentru în contractele cu Electrica nu există o astfel de clauză.

comentarii

de MONICA la 4 August 2010 - 18:13

Electrica e Stat in Stat,isi fac singur legile,isi permit sa se joace cu frigiderelesi calculatoarele noastre.ce treaba au ei ,stiu doar sa-si ridice salariile barosane si sa majoreze preturile ,sa umfle facturile in tim ce sistemul lor e vara.De fiecare data cand ploua se intrerupe curentul.Incaseaza miliarde de lei intr-o luna de pe noi,dar nu fac nici o investitie.Vesnic au defectiuni,vesnic se intampla ceva.Sa le fie rusine isi bat joc de populatie si nimeni nu face nimic impotriva acestui sistem defect si infect.

de Daniel (from "SQUAD" Carei) la 6 August 2010 - 11:19

welcome to capitalism _|_

de gabi la 6 August 2010 - 12:08

monica, sunt de la electrica, si imi pare f bine ca ai luat teapa!!!:)))

de Cuc Ramona la 9 August 2010 - 22:22

Impotriva mafiei electrice nu avem ce face noi..Insa va dau un sfat-pe care l-am primit si eu acum cativa ani.Si imi pare bine.Cumparati-va stabilizator(regulator) de tensiune.Care stabilizeaza la 220v si care nu necesita decat schimbarea unei sigurante, foarte rar, care nu costa decat aproximativ 2 lei.Al meu, de la atatea socuri are ceva-dar asta dupa 2 ani-defectiune minora, caci introducand un prelungitor de 25 m cu pamantare, are scapare de curent.O sava sperie tacanitul si “resetarea” ledurilor si clipirea ledurilor-sau a intrerupatorului cu led-, asta daca are asa ceva.Dar asa face cand sudeaza careva, sau exista suprasolicitare pe traseu.Am stat si eu aproape 1 an la lumanare pana am rebransat.Ar trebui sa-i dau in judecata fiindca mi-am nenoroct ochii de tot la lumanare..Dar in romanica noastra nu am sanse sa castig un proces curand.Poate daca las urmasii sa se judece dupa moartea mea..Fanny..

de Gabi D la 13 August 2010 - 09:00

Pentru Gabi ,as vrea sa nu mai incerce sa epateze de cate ori cineva gandeste altfel de cat el!E jenant si te comporti ca un copl rasfatat caruia i s-a furat jucaria!Iar intuitia imi spune ca nu esti de la Electrica ci ca esti un copil ,,intretinut ” de parinti!Asta e!Nu-ti mai da aere ca nu ai valoare,copilasule!
In ceea ce priveste p cei de la Electrica,eu i-as da in judecata daca as fi nevoita sa stau un an la lumanare!N-as accepta asa ceva in ruptul capului,doar nu suntem la inceutul sec.al XVIII-lea!

de gabi la 14 August 2010 - 16:20

degeaba ne-ai da in judecata, tot tu pici de fr…era! forzza Electrica!!
acuma, serios, ai o intuitie remarcabila!! cine si-ar fi dat seama ca nu sunt de la electrica?!

de gabi la 14 August 2010 - 16:44

eu scot bani din pariuri si din combinatii…daca ma mai tin si parinti, ai ceva impotriva? trebuie sa profiti de tot si de toate!

de Lucifer la 14 August 2010 - 16:51

Ei is de vina! Toti fura si isi fac palate si noi nu avem ce manca!
:) )

de Daniel la 14 August 2010 - 16:54

:) ))))

de gabi la 14 August 2010 - 17:02

Lucifer, intuitia imi spune ca si tu esti un copil de bani gata! ia termina cu ironiile, copilashule!

Lasati un comentariu