Egal în amical

• publicat la: 4 August 2010
Egal în amical

Victoria Carei a terminat la egalitate, scor 2-2 (0-0), după ce a fost condusă cu 2-0, de echipa din Terem, Ungaria. Noile achiziţii nu au impresionat, iar cele arătate în  jocul de ieri sunt mai degrabă dezamăgiri. Cu toate acestea, în cele două săptămâni rămase până la debutul campionatului, jocul poate fi îmbunătăţit.

Antrenorul Bagossy are mult de lucru, pentru ca Victoria Carei să arate ca echipa unui municipiu în viitoarele meciuri contra unor comune şi sate. Cel puţin asta a fost impresia lăsată de elevii săi, în jocul de ieri, contra maghiarilor din Terem.

Cu un portar, patru fundaşi, doi mijlocaşi şi un atacant noi în echipă impresia lăsată e de înţeles. Jocul a fost anost în prima repriză, singurul moment de referinţă fiind eliminarea lui Fabian Peter, la o fază în care lipsa lui dereacţie şi de viteză au ieşit clar în evidenţă. În afară de asta, agitaţie mare din partea antrenorului Bagossy şi trei şuturi ratate de Pereş, care, deşi a jucat mijlocaş lateral a fost cel mai periculos om al Victoriei.

După pauză oaspeţii au punctat de două ori, iar Victoria a egalat prin dubla lui Alexuţan, concentrat şi harnic, pe durata întregului joc. Trebuie însă menţionat, că cele două golurile ale Victoriei au fost înscrise după ce oaspeţii au făcur mai multe schimbări, în poartă evoluând un jucător de peste 40 de ani şi 120 de kilograme.

O echipă nou nouţă

Primul 11 aliniat de Bagossy în meciul de ieri a fost unul radical schimbat faţă de cel al Victoriei din ultimul meci oficial. Au dispărut portarul Cionca, fundaşii Balogh, Moş şi Petzer, mijlocaşii Dascăl şi Gnandt, alături de atacanţii Hagen şi Ozvath.

În locul lor au apărut portarul Muller, sosit de la Foeieni, fundaşul Fabian Peter, de la Andrid, alături de Botos Ludovic,ultima oară la Ghenci. Colegul celor doi, în linia de fund a fost Fodor Robert, sosit de la Căuaş. În linia mediană a apărut Pereş Robert “Popi”, sosit de la echipa maghiară Mateszalka şi cvasinecunoscutul Puskas, despre care antrenorul Bagossy a putu spune doar “a mai jucat fotbal, dar nu ştiu la ce echip a fost ultima oară”! În atac, nouzatea o reprezintă Maxi, care a fost compenuntul celor din Căuaş campionatul trecut.

Victoria Carei, în barajul pentru Liga a III-a, 15 iunie: Cionca, Balogh, Alexuțan, Tabi, Gnandt, Sârca, Dascăl, Petzer, Roșu, Ozsvath, Hagen.

Victoria carei, ieri în meciul amical, 3 august: Muller, Stier, Fabian, Botos, Fodor,Puskas, Alexuţan, Viezer,Pereş, Maxi, Sârca.

Paul Sarvadi

comentarii

de dinu la 4 August 2010 - 15:54

asta da antrenor nu stie unde a jucat puscas….cred ca nu stie nici unde joaca in prima etapa.

de pax et bonum la 4 August 2010 - 16:05

va fi super campionatul, abia astept!
Forza Viki!

de gabi la 4 August 2010 - 16:40

dinule, poate stii tu unde a jucat puskas pana acum. daca nu, degeaba comentezi. daca echipa e nou noutza, antrenorul nu poate sti chiar tot despre fiecare, iar asta nu e un semn rau, inseamna ca se ia dupa ce joaca si ce face la antrenamente, nu dupa CV. stai linistit, nu e ala din echipa de aur a ungurilor din anii 50. forzza viki!

de Alessandro la 4 August 2010 - 18:04

Ai dreptate Gabi!

de Alessandro la 4 August 2010 - 18:10

In articolul respectiv nu a fost amintit ocaziile lui Peres care a ratat 3 ori!!Deci putea sa fie si 3-0 in prima repriza!

de pele la 4 August 2010 - 18:25

halo,nu zici si de golul anulat nedrept pt Terem?!anul trecut la carei cu oarul,daca Gini nu rata nu se termina 0-1!!!!,deci lasa ratariile….ca nu ne intereseaza.,si pana cand joaca ricsi si kopriva ,madaras,ticle si restul sta pe banca,aceasta echipa =o!,dar nu mai are mult sani bagosi,caci vine FLORIN FABIAN…..,daci adio bagosi

de pax et bonum la 4 August 2010 - 18:36

forza Puskas (Ocsi)!!!

de gabi la 4 August 2010 - 19:51

pele, de golul anulat pe NEDREPT echipei Terem se va discuta la Recursul etapei si la Minutul 91. eu zic ca observatorul deja i-a si pregatit vreo 10 etape de suspendare arbitrului. cum poti sa spui dupa nici un meci oficial ca echipa asta e =0, mai ales cand e o formula noua, omogenitate=0?? forzza bagossy! forzza viki!! jos cu specialistii gen dinu si pele, cred ca sunteti aceeasi de anul trecut, doar mai schimbati si voi nick-ul, sa fie mai distractiv…hai sictir!!!!!!!!

de Sarca la 4 August 2010 - 21:35

bv tzutzy :X:X…
si achizitia maxi va da randament zic eu..:)

de Alessandro la 5 August 2010 - 02:46

Halo “pele” probabil nu erai atent cand a vorbit despre Florin conducerea echipei!!El nu vine la CAREI! Asa incat trezeste-te!

de pele la 5 August 2010 - 04:17

vine,dar cere catva jucatori(vre-o 11)!!!

de pele la 5 August 2010 - 04:21

da cipri,alexutan este juc bun!,tu,botos,rosu,kopriva,popi sunteti OK,dar restul ZERO!!!,iar maistrul fata de tabi,iar zero. A avut 5 ani la urziceni sa faca echipa,ce a facu?!

de pele la 5 August 2010 - 04:27

pt gabi,eu la vremea mea am facut mult mai mult ca bagosi la victoria,eu cand dadeam goluriile,el era rezerva langa Golyo si Suta!,deci nu vorbi tu de omogenitate cu jucatori adusi din tribuna si de la ghenci!!!!!mai ales fara juniorat!!!,la 23ani nu stie cum se sta in teren(si de la sani nici nu v-a invata)!

de igi11 la 5 August 2010 - 06:51

Il stiu pe Ricsi….ultima oara a jucat la Ghenci si a facuto acceptabil…iar Botos a fost dat afara de la Ghenci la sfarsitul turului deoarece s-a aflat ca a fost platit sa o lase mai moale in unele meciuri….incele mai importante

Cat despre actuala echipa eu as zice sa avem rabdare,antrenor nou,jucatori noi trebuie sa se obisnuiasca unii cu ceilalti si dupa cateva etape sa discutam….totusi is meciuri amicale…nu prea conteaza ca,castigi sau pierzi,important ii sa vezi echipa ca merge si sa ii acomodezi pe teren pana incepe campionatul

de pele la 5 August 2010 - 08:00

igi11,asa e ,sa vedem ca merge echipa,dar nu merge de loc…..,iar eu il stiu pe Botos,el nu ar face asa ceva niciodata,pana cand nu ai dovezi sa nu spui asta ce ai zis cu trucari de meciuri.

de igi11 la 5 August 2010 - 08:24

nu stiu ce sa zic dar el ia zis antrenorului de la Ghenci,intre 4 ochi, ca a primit o anumita suma frumusica de bani sa o lase mai moale cu echipa respectiva in meciul direct…acuma ii treaba lui,sa fie sanatos…

de pele la 5 August 2010 - 08:31

si mie mi s-a oferit bani pe aceea vreme si eu am zis antrenorului si in fata lui am dat banii inapoi la cei care mi-au oferit!iar meciul am castigat cu 1-0 eu am dat golul!+ daca am ajuns sa vorbim la victoria despre ghenci?!,atunci atat si cu fotbalul careian.pe noi neau chemat la sarbatori comunale cu victoria si ne-au rugat sa nu dam mai mult de 5 goluri,iar acum noi ne vom ruga la cei din camin sa nu primim mai multe goluri!!!! spuneti ca nu am dreptate?!

de igi11 la 5 August 2010 - 09:54

el a primit banii in secret cu cateva zile inaintea meciului…si dupa cateva saptamani ia spus ca a primit o suma de bani pe care nu a refuzato si s-a si vazut in meciul respectiv ca juca foarte slab fata de partidele precedente…eu zic mia zis antrenorul de la ghenci…si cum zici si tu sa nu mai vb de ghenci,sa vedem ce va face victoria in urmatoarele meciuri…din cate stiu trebuia sa aiba meci si cu ghenci dar a fost amanat de 2 ori…

de pentru DINU de MARIN. la 5 August 2010 - 10:05

mai DINULE ,pe toate le stii,nu stiu de ce nu te angajeaza astia de purtator de vorbe-n vant al echipei,ar fi interesant sa informezi microbistii cu aberatiile tale.Cine esti tu de critici pe tota lumea ?Nimeni nu te obliga sa
te duci la meciuri si sa-ti dai cu parerea.

de Alessandro la 5 August 2010 - 10:13

Dr la ce ora va fi az meciul la Capleni,maine la Terem si Sambata cu Sanislau?? Stie cineva??

de ucu la 5 August 2010 - 11:06

ai de capu meu rosu no jucat deloc:O:O:O……..nui mare pierdere ii bun la andrid……..:))=))

de pele la 5 August 2010 - 12:30

auzi rosule,”poate ca tabi nu s-a priceput la fotbal” cand te-a. bagat sa joci!))))),daca asta nu te baga si joaca jucatori ca ricsi& co!e un mare antrenor))))

de chabalala la 5 August 2010 - 13:38

imi place k la comentarii sunteti buni toti dar de aratat nu aratati nimik,echipa este noua si au nevoie de timp sa se cunoasca mai bine si dupa aia o sa joace mai bine. echipa veche ce a facut s-au dus la baraj si s-au facut de rusine aia e echipa hai lasati-ma

de Missogin la 5 August 2010 - 17:08

de unde naiba au mai fost culesi si acesti jucatori noi? ricsi, patrick, etc …. astia unde jucau pana acum? … pe aratura? mari achizitii pentru un sezon promitator !! cu astia direct in b promovati
si auzi chabalala ?? voi o sa va luptati pentru retrogradare nici pana la baraj nu o sa ajungeti, deci nu o sa aveti ocazia sa va faceti de ras la baraj :) ) ! in afara de sarca, alexutan, peres sunteti varzaaaaaa :) )

de pele la 5 August 2010 - 17:39

auzi chabalala?,dar ei au ajuns la baraj sa joace,astia eventual vor fii spectatori la un baraj!!!!,iar missogin are dreptate! azi la capleni iar au pierdut 1-0!!!!

de Missogin la 5 August 2010 - 17:42

fortuna capleni-victoria carei 1-o

de ucu la 5 August 2010 - 21:21

bai asta pele nu ma lua u pe min ca auzi rosule ca bistos habar nai u cei ala fotbal…;).

de tzu' la 5 August 2010 - 23:24

cu vointza sh ambitie putem…dupa cum vedeti multi au plecat altundeva sa joace
deci noi am ramas asa cum suntem noi mai slabi mai talentati….speram sa fie bine…..
dl. Bagossy ii un antrenor…fff de treaba
sh degeaba il criticati pe el…
nu are de unde sa aleaga jucatorii
deci pe care ii vedeti acuma in amicale
mari sanse sa ii vedeti si in campionat…care yo zic k vor da totu’ k sa castigam….fortza vicky…>:D<

de pele la 6 August 2010 - 04:49

rosule,eu ti-am luat apararea pt ca sani nu te baga si joaca cu jucatori de pe maidan,iar in al doilea rand i-ti doresc sa ajungi macar la nivelul unde am jucat eu..iar pt alexutan,nu are sani de unde sa ia jucatori?,trebuia sa dea bani pt hagen,gini,pityu,gyula,cionca,fera,dascal si ar fi trebuit respectati,nu cu prime de 60ron!!!,acum va da 100 dar poate sa va dea si 1000 ca din pacate nu veti lua cu echipa asta nimic…..imi pare rau numai pt voi care a-ti ramas….

de Alessandro la 6 August 2010 - 05:16

Nu conteaza aceste rezultate pentru ca vine Fabian Florin cu jucatori noi si aduce si pe Fodor Tamas.Asa incat nu fiti necajiti vom avea echipa buna.

de ucu la 6 August 2010 - 06:31

pele nam inteles eu bn scz……

de pele la 6 August 2010 - 07:20

nu-i nimic rosule,eu am fost sezonul trecut multumit de voi!macar voi a-ti ajuns la baraj,iar astia vor ajunge daca vor primi bilet gratuit sa intre ca spectatori))))))),am auzit ca nici baietii nu si-au primit salariile din mai-iunie!,asa mi-a zis gnandt!!!,bine ca pt asa zis jucatori ca ricsi,fabia,botos,muller si restu,sunt bani,pt hagen,pityu,dascal,gini,gyuszi,rosu,sarca,fera,alexutan&compani nu au fost,voi campionii a-ti jucat pt 60 lei si salut!!!!!

de fost jucator la 6 August 2010 - 08:20

pele tu cum vid nu sti nimic despre care salar vorbest ca tot sint somer si care aplecat ca nu afost salar crez ca unde a plecat va fi salar mai mare

de fost jucator la 6 August 2010 - 08:29

si inca ceva tu pele nu ai jucat fotbal nicaier altfel stiai ca dela ozi la alta nu se poate face o echipa

de pele la 6 August 2010 - 10:54

tu fost jucator vorbesti prostii iar(ca de obicei),mi-a spus gnandt ca nici el nici pityu si nici cei trei antrenori de la copii nu si-au primit salariile!si asta stiu ca nu se poate face echipa de pe o zi pe alta,dar cu majoritatea acestori jucatori,nici de pe an pe celalalt an nu se poate(si nici cu acest antrenor),tabi langa sani este un beckembauer!!!!,fost jucator,tu ai avut colegi adunati de pe strada fara junioratul facut?!s-au ai fost tu cumva asa ca astia?!(nu cred),iar de salarii intrebai personal pe sus amintitii!

de pele la 6 August 2010 - 11:02

iar cei care au pleca sunt sigur ca vor avea salarii mai mari,ce crezi temfli joaca la cigand pt nasturi?!)))))eu nu am spus ca acolo este gardul din carnat,dar acesti baieti nu au fost respectati!!,acum sunt bani pentru jucatori si prime?!,anul trecu s-au redus si salariile si primele!,deci fost jucator,daca nu sti ceva sa taci!,s-au asculta si pe cei din partea cealalta!tu cred ca ai vorbit cu pap ianci,dar atunci vorbeste si cu gini,pityu,nintas si ceilalti care sunt de trei luni fara salarii…….

de Daniel (from "SQUAD" Carei) la 6 August 2010 - 11:10

Puskas (Ricsi) din cate stiu a evoluat la Ghenci si in nu stiu care sezon a dat parca 38 goluri (daca bine imi amintesc informatia primita de la o sursa sigura),primind si ceva diploma si/sau medalie.

Doar Victoria!

p.s. O zic pentru a 1000-a oara… fara salarii mari (care sa atraga jucatori cu experienta/de valoare) nu-ti vine nimeni sa formeze o echipa care sa promoveze. Daca anu’ asta promovam e o mare minune… Anyway,faza cu Florin Fabian…dream on :) . Succes in continuare antrenorului si echipei orice ar fi! Victoria trebuie iubita neconditionat…

de igi11 la 6 August 2010 - 16:03

corect ce zice Daniel (from “SQUAD” Carei)…a fost mai demult la Ghenci(faza cu 38 de goluri nu pot sa stiu exact si nici medalie sau diploma) a fost plecat in strainatate la munca si din iarna s-a intors la Ghenci(sursa sigura deoarece si eu acolo joc,mia fost coechipier) dar in returul acestui sezon nu a marchat niciun gol,ii adevarat ca era folosit ca mijlocas dreapta nu atacat…

oameni buni,sunt doar meciuri amicale,nu conteaza acuma ce fac,in partide oficiale se vede adevarata valoare

de igi11 la 6 August 2010 - 16:04

corect ce zice Daniel (from “SQUAD” Carei)…a fost mai demult la Ghenci(faza cu 38 de goluri nu pot sa stiu exact si nici medalie sau diploma) a fost plecat in strainatate la munca si din iarna s-a intors la Ghenci(sursa sigura deoarece si eu acolo joc,mia fost coechipier) dar in returul acestui sezon nu a marchat niciun gol,ii adevarat ca era folosit ca mijlocas dreapta nu atacat…Il mai stiu si pe Fodor Robi,si el a fost la ghenci in tur,dar apoi a plecat la Cauas,el si-a fi dorit sa revina la noi dar vad ca a ales Victoria si il inteleg,

oameni buni,sunt doar meciuri amicale,nu conteaza acuma ce fac,in partide oficiale se vede adevarata valoare
Il mai stiu si pe Fodor Robi,si el a fost la ghenci in tur,dar apoi a plecat la Cauas,el si-a fi dorit sa revina la noi dar vad ca a ales Victoria si il inteleg,

de corleone la 6 August 2010 - 22:39

Petya si cu Botos au fost jucatori acum 10 ani….Ricsi si Fodor Robi jucatori de ,,judet”,Sanyi si Tabi e ca Stoichita vs Murinio.

de Alessandro la 7 August 2010 - 05:29

De la ce ora jucam azi cu Sanislau??

de de la moca la 7 August 2010 - 10:55

de la ora 6

de solyom la 7 August 2010 - 12:10

auz sirca maxi o sa arata randament nici la cauas no putut apoi aici o sa poate la victoria

de kovacs antal(puha) la 7 August 2010 - 13:32

mie si tabi si bagossy mi-au fost colegi,lasati-l pe sanyi sa lucreze si sa vedem in campionat ce face,nu amicalele….la aceea vreme am batut in amical bihoru si tot am retrogradat….(datorita unor rauvoitori din oras)!!!deci sanyikam succes,sa faceti cat mai multe puncte si baietii sa castige cat mai multi bani!

de Alessandro la 7 August 2010 - 14:10

Trebuie bagat si pe Rosu pe teren iar pe Fabian P. trebuie trimis la pensie.
Nu putem permite mai prejos de locul 1.Azi 4-0 cu Sanislau!!Forza Viki!!

de pax et bonum la 7 August 2010 - 16:37

am fost azi la meci!
e jale

sorry…

de Vector la 7 August 2010 - 19:00

In urma cu 2 ani a inceput un proiect(echipa tinara ,jucatori din Carei….etc)care a esuat lamentabil.Acum se ia totul de la inceput si unii ne cer,din nou,rabdare.Dar pina cind? Nu sintem nemuritori!

de Alessandro la 7 August 2010 - 19:59

Nici Manchester United nu joaca 4 meciuri intr-o saptamina cat au jucat ei.
Nu putem astepta mai mult. Ieri au jucat la TEREM (Ungaria) si au castigat acel meci cu 8-3 ,deci suntem buni.Saptamana viitoare nu sunt meciuri amicale programate .Duminica viitoare primul meci din campionat la Vetis!!!!

de gabi la 7 August 2010 - 21:06

cat a fost pana la urma cu sanislaul? de ce e jale?

de pax et bonum la 8 August 2010 - 04:46

1-0 la pauza, mai multn-am ramas
jale e aspectul total…

de ucu la 8 August 2010 - 08:33

ms alessandro……dar eu sunt la Andrid(nam valoare):(

de ucu la 8 August 2010 - 08:33

ucu=rosu

de kovacs antal(puha) la 8 August 2010 - 08:52

azi la ce ora v-a fi meciul cu scarisoara si unde?

de Alessandro la 8 August 2010 - 12:41

Nu-l lasati pe Rosu la Andrid fratilor!Trebuie folosit ca titular, Sanyi!!!!!
Pe oricare post poate juca acel baiat,SAnyi!!Nu fi-ti chiar asa de rauvoitori,
ca nu-l apreciati jucatorii care au jucat ani de zile la Clubul Victoria!
Si inca ceva: Sanyi ,daca la un meci amical te certi cu unii de la tribuna ce va fi la meciurile din campionat??????

de pele la 8 August 2010 - 13:10

ho ho baieti!,dar ieri ce scor a facut acesta frumoasa echipa?!alessandro 1-2 cu sanislau,acum nu mai sunteti buni?!

de pele la 8 August 2010 - 13:11

alessandro:dar in schimb cu rosu i-ti dau dreptate!

de pele la 8 August 2010 - 13:12

iar sani v-a sta 2 etape (ca piti la steaua)!!!

de pax et bonum la 8 August 2010 - 14:09

Sanyi n-are valoare, asta e…
2 etape maxim si va da demisia…

de Alessandro la 8 August 2010 - 16:46

Ar fi un miracol sa faci in doua saptamani o echipa buna cu jucatori fara nume fara bani.Este ceva imposibil cu jucatori din Ghenci,Cauas,Foieni,???unde am ajuns ??? In anii 70 ,80, 90 asa ceva nici prin ganduri n-a trecut nimanui! Iar
acum avem si africani in echipa,dar nu din Coasta de fildes ci din Foieni!!VAi!
Nu vreau sa-l supar pe nimeni dar chiar ca n-au valoare acesti jucatori!Putem sa astemptam si 10 saptamani ,nu vom avea echipa mai buna.Dar sa dam o sansa lui Sanyi.Succes

de igi11 la 8 August 2010 - 19:34

pt alessandro: unii jucatori de care zici tu nu sunt din Ghenci,ci au fost la Ghenci,si sunt unii care au valoare,cu o echipa intinerita Ghenciul a ocupat locul 3 in liga a 5a seria C,dupa 4-5 ani de la infiintare,si din 11 jucatori titulari,4-5 juniori in fiecare meci si majoritatea sunt din Ghenci.

de pele la 8 August 2010 - 19:42

igi11,auzi taticule,lasa-ne tu pe noi cu tot ghenciul tau,ca daca am ajuns la carei sa discutam despre ghenci e jale cu J(mare)! acesti indivizi in afara de popi,sarca,alexutan,kopriva si botos,in asanumita “echipa slaba” de sezonul trecut(campioni),nu aveau ce cauta nici in zona stadionului,nu sa intre in vestiar!!!!intrarea era gratuita,dar de la astia a-si cere bani sa intre!

de pele la 8 August 2010 - 19:55

+respect si pt cativa juniori:wieser,kovacs,stier,madaras,rosu(andrid)

de tzu' la 8 August 2010 - 20:27

ms pele…:*

de tzu' la 8 August 2010 - 20:29

nu suntem profesionisti…niciunul din echipa noastra nu ajucat intr’o divizie mai avansata….da incercam tot posibilul….pt fotbalul careian…si pt suporterii….care ne sustin…sper sa tratam cu bine aceste meciuri din campionat sh sa facem rezultate bune…sa nu va dezamagim..ms

de Rosu la 8 August 2010 - 22:44

doresc celor de la victoria tot binele si mult succes baietiilor si sper sa faca o figura frumoasa in campionat cu toate criticile bune rele cum or fii……in rest de mine sper ca la andrid sa fie bn si sa ajungem si noi cat mai sus in campionat….in legatura cu pele si alessandro va multumesc…respect;)

de Alessandro la 9 August 2010 - 06:48

Doar nu vrei sa ramai la Andrid Rosule?? Sincer? de ce ai plecat acolo??

de Rosu la 9 August 2010 - 08:13

aici nu pot scrie dar motive sunt

de hehe la 9 August 2010 - 09:03

pai unul din motive ar fi ca te bagi prea mult in seama poate.

de Rosu la 9 August 2010 - 09:25

hehe gura:))

de Rosu la 9 August 2010 - 10:12

si in seama nam avut cu ce ma baga sau cn stie ce ai u cu min………mai ales ca nam fost decat la 2 antrenamente si 2 meciuri in care unu nici nam jucat:))

de Alessandro la 9 August 2010 - 12:08

Ce zici Rosule Din primele trei meciuri cate puncte putem face? Vetis,Berveni….

de ehh... la 9 August 2010 - 12:28

vetis depla[s]are.
berv[e]ni acasa
piscolt deplasare
incercam….maxim de puncte!!!putina incredere in noi facem tot posibilu’…
ucule [b]afta acolo :( pusz[iii] poate sti cine’s…;):*

de Joe la 9 August 2010 - 12:43

Vetis – Carei 2-0 Carei – Berveni 1-3 Piscolt – Carei 0-3 asa va fii

de gabi la 9 August 2010 - 13:53

napolitanele Joe!!! Gustul care iti ia mintea…

de Alessandro la 9 August 2010 - 13:58

Sper ca 9 puncte putem face.Daca nu putem face atunci Joe urmeaza sa fie antrenor principal la Victoria!

de pax et bonum la 9 August 2010 - 14:12

Piscolt – Carei 3- 0!!

de Joe la 9 August 2010 - 14:22

sa fim serios Vetis are echipa buna cu un antrenor ff bun Mihai Vertes ,Berveni are echipa mai tare ca anul trecut antrenor Bede care a facut treaba la foieni si multi jucator ambitios si atunci putem sa batem piscoltul lejer !!

de Alessandro la 9 August 2010 - 16:25

Informatia-Zilei: “Cel mai important meci amical sa jucat la SATU MARE intre Gama SATU MARE si Olimpia CAUAS” .Bravo pentru acest articol de sport!!Cel mai important………ha ha ha.Am ajuns de risul lumii! In judetul SATU MARE un meci amical intre doua sate sa fie cel mai important,cal mai tare meci!Ce vom citi maine: Viitorul-Speranta?????

de Alessandro la 9 August 2010 - 16:26

(scuze :”cel mai tare”)

de gabi la 9 August 2010 - 19:04

rosu si alti din echipa de anul trecut sunt jucatori buni, ii felicit pt meciurile de anul trecut, dar nu inteleg de ce a trebuit sa fie atata rautate indreptata imp lor. multe comentarii de tot kktul si probabil de la oameni care au vazut de 2 ori o minge in viata lor. succes celor ce au plecat de la echipa, meritati si voi sa intrati in continuarea cartii scrisa de dl hermann. cat despre echipa noua, a facut cateva meciuri mai slabe in amicale, dar daca bateau totul pe linie, se zicea ca “oficialele conteaza, las ca veti vedea ca pierd in alea”. nu are rost sa citim comentariile oamenilor care sunt orientati spre negativ, indiferent de rezultat. aia probabil ar face slalom printre echipele adverse si ar da gol cu koorul. noul antrenor vrea sa mizeze pe jucatori putin mai in varsta, ca sa nu mai fie media asa scazuta, ca asta s-a vazut anul trecut din pacate chiar in meciurile cele mai importante.
alessandro, vad ca esti surprins de ce scriu IZ, pai daca citesti cartea aia cu istoria fotbalului careian vei afla ca asta e traditie. situatia victoriei e asemanatoare cu cea a lui dinamo, victoria e rivala cea mai mare a satmarenilor, pe plan local cel putin, deci e normal sa fie si cei mai urati din judet. la fel ca si dinamo. e logica faza. eu am fost la finala cu gama homoroade, si era acolo un gazetar care isi tot nota fazele de poarta si ce se mai intampla. pai omul ala efectiv suferea cand gama rata vreo ocazie, si mai ca nu se kk pe el cand victoria avea sut. daca nu a fost de la IZ, sigur de la GNV, asa ca ce mai vrei alessandro? fiti mai ingaduitori cu noua echipa, nici ceilalti din judet nu sunt mai breji. era mai sus fotbalul careian cand olimpia se batea sa intre in A, iar careiul sa nu cada din C? sa fi fost acum 10-20 de ani situatia eco de acum, sa vedem ce performanta se facea?!

de Vector la 9 August 2010 - 20:06

Buna gluma cu cei care au plecat de la echipa si care ar merita sa apara in cartea despre istoria fotbalului careian.La nivelul de acum al Victoriei s-ar putea merge in deplasari cu bicicleta.Deocamdata VICTORIA are doar un TRECUT FRUMOS,PREZENTUL este JALNIC,VIITORUL incert.

de gabi la 9 August 2010 - 20:21

buna gluma cu trecutul frumos, dar trecutul iti asigura loc de munca, siguranta, frigider plin, si nu in ultimul rand mai mult respect intre oameni. ah, si mai putina mass-media si tehnologie, care nu are cum sa influenteze pozitiv fotbalul, la orice nivel. ia teleporteaza cea mai buna echipa all time a victoriei in prezent, sa vedem daca scapa de notiunea de “JALNIC”.

de tiki-taka la 9 August 2010 - 20:51

prabusirea cacarei…..cacarei – sanislau 1- 2

de Rosu la 9 August 2010 - 21:59

ptr alessandro sper sa castige victoria tot si nu zic io numa asa zic ptr ca prietenii care is acolo tot prieteni raman……..ptr ehh credk stiu cn esti;))si ms la fel bafta:*:*:*……..iarasi ptr gabi astias oamenii dar trebe sa acceptam si bune si rele(comentarii)….eu sper ca dupa 1 an sa ma reintorc si sa gasesc cu totul o alta echipa dar totodata sper ca alexutan kopriva sarca viezer moca……..ei sa ramana deoarece sunt totusi tineri si stiu cei fotbalu

de Alessandro la 10 August 2010 - 12:49

Avem portari slabi asa am observat.Müller are probleme cu piciorul iar pe celalalt nu-l cunosc,dar dupa statura e inalt si slab.Recomand pe Fekete de la BERVENI el este cel mai bun portar din judet dupa mine.Si pe Banto ar putea aduce la CAREI.Este un atacant bun si a mai jucat la noi in divizia “C”.

de pele la 10 August 2010 - 14:48

da fechete este un bun portar si eu sunt de accord sa-l aduca la carei.,mai este si oros lori,gimi,romi,sunt inca destui….

de kovacs antal (puha) la 10 August 2010 - 14:50

pele are dreptate,eu ii cunosc bine pe fiecare am avut ocazia sa lucrez cu ei.daca muller se accidenteaza v-a fi problema pe postul de portar…..

de pax et bonum la 10 August 2010 - 17:16

atunci intra Bagosi!!

de fost jucator la 10 August 2010 - 17:56

cum a intrat puha poate si bagosi

de fost jucator la 10 August 2010 - 18:01

pele ai avut dreptate cu salarile am vorbit cu baieti si azis ca tabi na dat salarile pe care a promis

de tiki-taka la 10 August 2010 - 18:32

sigyr vor retrograda cu aceasta ech…..?la vetis si piscolt sigur ca vor pierde

de tiki-taka la 10 August 2010 - 18:33

da vad ca iar incet mari fotbalistii sa com. ei despre ei…si santeti asa siguri ca fostele vedete vor merge toti in ungaria.????? eu unu nu cred.

de kovacs antal (puha) la 10 August 2010 - 19:39

daca primria nu a dat bani,de unde sa dea tabi?!,el a fost antrenor,nu sponsor!,cand primaria a dat bani,primul lucru a fost salariile jucatoriilor.

de Vector la 10 August 2010 - 20:22

Consiliul Local(nu”primria”)si-a achitat obligatiile financiare asumate.Nu mai mintiti lumea.

de Missogin la 10 August 2010 - 22:21

da, tiki-taka … daca vrei sa stii, toate fostele mari vedete ale Victoriei (hagen, dascal, cionca, mos, peczer, gnandt) sunt deja legitimate in ungaria!

de Missogin la 10 August 2010 - 22:25

daca mai este cv fosta vedeta a victoriei pe acre am uitat sa o mentionez, imi cer scz si il rog sa anunte eroarea :) )))

de kovacs antal (puha) la 11 August 2010 - 04:27

bine vector,atunci salariile noastre s-au curs pe apa sambetei….,nu am mintit lumea cu nimic!,stiu ca consiliul a dat toti banii,dar pt salariile noastre pe mai,iunie si iulie,ar mai trebui ceva bani.si sponsorii au dat mai mult de 50000 lei…..,bine ca pt banda lui *troknya* sunt bani….ei primesc fara sa lucreze…….deci vector,tu lasa cei pe hartie,ca di pacate la noi in tara hartia nu functioneaza si nici nu v-a functiona…….troknya merge la primarie si spune*dik ez nekunk jar*…..noi nu am fost acolo(inca)!

de Alessandro la 11 August 2010 - 05:15

La care echipe sunt legitimate vedetele noastre?? MTK? UJPEST? FTC? sau KISPEST?

de pele la 11 August 2010 - 06:02

lasa tu pe vedetele noastre,sunt unde sunt,fiecare e liber sa plece unde vrea,si sunt curios de aceste vedete care acum sunt la victoria?!uni sunt la fehergyarmat,iar altii la cigand,dar astia nici la terem n-ar intra in echipa(in afara de popi,alexutan,sarca,wieser,botos) restul nici acolo n-ar avea loc!!!!!!!

de Alessandro la 11 August 2010 - 07:49

Ai curajul “pele” sa pariezi pe primele trei partide ca facem 9 puncte???

de pele la 11 August 2010 - 11:08

oricand,eu sper sa facemi,dar nu-i cu cine……

de Missogin la 11 August 2010 - 20:10

alessandro, am o intrebare, tu ai jucat vreodata fotbal? esti cam paralel cu realitatea si pele are dreptate!

de Missogin la 11 August 2010 - 20:13

dupa parerea mea trebuia sa ramana echipa care a fost anul trecut impreuna cu tabi si sa mai vina popi, fodor tamas si szabo si ii spulberam pe toti! am dreptate, sau nu?

de corleone la 11 August 2010 - 21:55

De ce n-ui aduc inapoi pe Szabo Gyuri,Fodor Tamas,Banto etc.Ce face presedintele si antrenorul? Ei nu vad lotul?

de Alessandro la 12 August 2010 - 04:36

Sanyi zice ca nu vor sa vina la Carei.Nu de conducere depinde venirea lor.Deci au vorbit cu ei dar nu vor.

de pele la 12 August 2010 - 13:26

bine ca in iarna cand Tabi l-a vrut pe szabo,fodor,etc,conducerea frumoasa nu i-a vrut,acum popi botos fabian nu sunt batrani,la iarna inca erau batrani!!!!

de tiki-taka la 12 August 2010 - 18:26

peastia au putut sa-i frayereasca cu bani marunti sa poata ei fura mai mult.

de tiki-taka la 12 August 2010 - 18:28

nu vor sa aduca juc.care au un cuvant de zis lor le trebe din aia care tac si fac ce vor ei de asta se scria de uni ca tot CLANU VECHI e la putere da va veti convinge singuri cei care nu credeti

de kivuvu la 12 August 2010 - 20:09

nici nu au vb cu fodor si cu restu.e minciuna

de Alessandro la 13 August 2010 - 05:43

Ai dreptate “kivuvu” ,probabil asa vor sa pacaleasca lumea ca dau vina pe jucatori! Am vorbit si cu Fodor,dar el spunea ca n-a fost chemat la Victoria!
Cine are dreptate?? fratilor?? Si Téger István a fost chemat,Sanyi zice ca a cerut 2000 de lei salar dar conducerea nu poate asigura!

de Missogin la 13 August 2010 - 09:32

aveti dreptate nu au vb.cu nimeni,doar minciuni!!

de fodor tamas la 13 August 2010 - 15:34

pe mine nu ma cautat nimeni de la victoria

de fodor tamas la 13 August 2010 - 15:35

si nu cred ca Teger ar fi cerut 2000 ron salar

de Alessandro la 13 August 2010 - 16:20

Numai stiu pe cine sa-l cred.Nici suporterii adevarati care ar merita sa stie adevarul despre acesti jucatori.Daca nu vor la echipa sa spuna concret ca NU vrem pe acesti jucatori.De ce este MINCIUNA mai convenabil pentru unii oameni??
Mai ales ca toti am vrea sa vedem pe acesti jucatori la VICTORIA!!

de kovacs antal (puha) la 13 August 2010 - 19:06

DINAMO BUCURESTI-CSS(KINDER)CAREI 1-2 !!!! GRUPA 99!

de gabi la 13 August 2010 - 19:15

bravo puha si echipei. viitorul suna bine!

de gabi la 13 August 2010 - 19:15

la ce ora e vetis-victoria?

de gabi la 13 August 2010 - 19:19

am gasit, duminica de la 18:00.:D

de kovacs antal (puha) la 13 August 2010 - 20:12

multumesc Gabi si in numele colugului meu Botan!

de kovacs antal (puha) la 13 August 2010 - 20:17

multumesc Gabi si in numele copiilor si al colugului meu Botan!

de fodor tamas la 14 August 2010 - 10:24

suta la suta nu a fost cautat frate meu de nimeni de la victoria si teger nu acerut 2000 de lei astea sunt minciuni

de OLI CAUAS la 15 August 2010 - 13:14

Tamas tu vrei sa te faci de ras LA CAREI hai fii serios ca peste 3 sapt. le dai vreo 2…3 ..bucati FARA ANTRENAMENT….ca daca te mai si antrenezi ….da nu te simti bine la CAUAS asa gasca nu gasesti ori unde ..pacat ca nu sant bani la cauas ca anu asta am fi castigat seria cu 2…3. antrenamente si 2….3..juc. care stiu jocu nostru defilam …

de OLI CAUAS la 15 August 2010 - 13:15

CAUAS – TASNAD 4 – 1..ca la teatru….BRAVO BAIETI

de darius la 15 August 2010 - 13:17

VETIS – CAREI….?……3…4..ZERO

de darius la 15 August 2010 - 13:18

sant curios ce o sa com. dupa bataia de la vetis… cine e vinovat

de darius la 15 August 2010 - 13:21

la carei vor primi bani numai cine vrea pinter ,junior ca acuma el inparteste CASCAVALU dupa cum canta ..Kaizer…juniori si copii ioc la BANI si sa vedeti explicatii cate cheltuiel vor avea..ce vreti cu BOTOS SI FABIAN..??????va bate toata lumea unde va prinde

de daniel la 15 August 2010 - 13:23

voi credeti ca TEGER vine sa se faca de ras ….????daca mai joaca in tara vine la cauas si joaca din placere ..un mic..o BERE

de da la 15 August 2010 - 13:23

vobim maine sau diseara dupa VETIS – CAREI…BAFTA

de Alessandro la 15 August 2010 - 13:29

Ce ati face fratilor daca ati avea si bani?? Sau daca zilnic ati face doua antrenamente?? Si daca ati avea si un teren de fotbal de divizia 5-a ?? La Cauas
ar fi 10.000 de oameni la un meci!!! Ha,ha ,ha, ha ,ha ha!!! Da fratilor puteti visa cu Fodor sau fara Fodor pentru ca Fodor nu va juca gratis la voi.Primaria inchide robinetul cu bani si puteti visa mai departe!!

de lajos fodor la 15 August 2010 - 14:24

scuze ieri am scris de pe utilizatorul lui frate meu adica a lui tamas deci va spun inca odata ca tamas nu a fost cautat de nimeni de la victoria iar teger nu a cerut 2000 de lei a fost cautat sa fie secundul lui bagosi

de Alessandro la 15 August 2010 - 17:32

Bravo Real Andrid!! Ati jucat excelent!0-3 Rosule de ce n-ai jucat??

de kivuvu la 15 August 2010 - 19:20

Vetis-Carei 1-2

de un junior la 15 August 2010 - 20:03

la juniori,vetis-carei 3-4 la pauza 3-1

de szabi la 16 August 2010 - 09:42

nu comenteaza nimeni? vetis-victoria….hmm?ce oameni

de Dr. Vass la 16 August 2010 - 09:42

cateva secvente filmate ieri:
http://www.youtube.com/user/nagykarolyivictoria

de gabi la 16 August 2010 - 10:10

buna initiativa Dr. Vass, daca vei continua sa filmezi si etapele urmatoare, esti tzatza de matza. chiar, de ce nu comenteaza nimeni de meci? inseamna ca victoria a meritat, arbitrajul a fost echidistant, careiul nu e chiar asa slaba. ca altfel se gaseau anumiti experti care se baga de obicei cand nu mere treaba :D

de aaa la 16 August 2010 - 10:12

nuuuuu gabi stii cum ii…
suporteriii care fac scheme nu erau la meci
stii ei nu merg la meciuri cu echipa lor cu care tin
doar le place sa comenteze si de rau…
m am obisnuit….cu ei

de Daniel (from "SQUAD" Carei) la 16 August 2010 - 10:27

cineva care sa povesteasca putin despre jocul Victoriei (care a fost la meciul cu Vetis ) exista?

Mersi

de fost jucator la 16 August 2010 - 11:15

vedet daca in vestiar este disciplina nu ai nevoie de vedete la tabi a avut vedete si gasca si lipsit disciplina in vestiar

de fost jucator la 16 August 2010 - 11:17

pe pele nu anuntat nimen de scor

de Jucator Berveni la 16 August 2010 - 11:26

1 etapa, aug 15-16

Cauas – Tasnad 4-1

Piscolt – Vetis 0-2

Berveni – Sanislau 4-0

Vetis – Carei 1-2

Andrid – Capleni 3-0 (intrerupt)

Babta – Camin 4-2

Foieni – Urziceni 1-1

Petresti – Oar 0-3

de Jucator Berveni la 16 August 2010 - 11:32

* Piscolt – Decebal 0-2

de da la 16 August 2010 - 12:36

capleni-andrid…ce afost???

de tiki -taka la 16 August 2010 - 12:37

stai usor ca e doar prima et….vine berveni..CAUAS..????

de aaa la 16 August 2010 - 12:49

io am auzit k berveniu slaba echipa deci
sanislau avand cateva ocazii prin toadea ala
dar a ratat dar pe goluri se joaca
6 titulari au lipsit[probleme personale]…din echipa oaspete
deci le era greu dak erau cei 6….asa k
vedem ce o sa fie…la carei cu berveniu
hai victoria

de . la 16 August 2010 - 13:57

4-0 nu era scor clar ??? sau trebe sa dam 10 ???

de igi11 la 16 August 2010 - 13:58

stie cineva marcatorii,echipa care a jucat?ms

de . la 16 August 2010 - 14:04

Berveni – Sanislau (Tineghe 3′min Ozsvath 8 min’ Varga 50′min Kenderes 70′ min)

de igi11 la 16 August 2010 - 14:18

ca referam la Victoria

de pele la 16 August 2010 - 14:54

auzi FOST JUCATOR!,vedetele dau goluri si in ungaria,stai linistit ca mai sunt etape si linia se trage dupa ultima etapa,vetisu e si mai slaba ca astia,eu am fost la meci,vetisu nu sunt in stare sa dea drept in minge,(dar nici careenii),i-a alunecat o centrare la ricsi si a intrat direct! sunt curios cu berveniul,caminul si celelalte echipe care stau cat-de-cat in teren……si cred ca nu ai vrut sa compari pe Tabi cu Bagosi?!

de pele la 16 August 2010 - 15:01

+ FOST JUCATOR ,pele umbla la meci nu trebuie anuntat de “scor” fraere!!!,vad ca Tabi ti-a fost coleg si nu-l respecti deloc….ai fost sugaciul lui pinter sani,tu impreuna cu silimon……lasa ca am aflat cine esti))))))cand el a fost demis in 97 tu si silimon v-ati dus la el acasa sa vina inapoi….deci tu lasule nu vorbi de corectitudine…..

de de la moca la 16 August 2010 - 15:35

auzi bai fraierule de pele u ce pula mea ai cu victoria ca tot ne critici,hai in fata noastra fraierule si zine in fata de las ce esti si un prost mare :) ))))

de kovacs antal(puha) la 16 August 2010 - 15:55

deci am spus ca nu mai scriu,dar vad ca fost jucator ma cunfuzi cu cineva,eu daca scriu imi asum raspunderea,dar daca vrei,cum ti-am mai scris poti veni la antrenamentele mele cu copii si putem vorbi,iar cum scrie pele sau cinei a fost la vetis la meci,eu am martori multi oameni din fehergyarmat pt ca am fost cu csolek la meci….deci te rog nu ma baga in rahat.pls felicitari baieti de rezultat,cand am ajuns din ungaria l-am sunat pe kopriva pt ca sa aflu rezultatul….deci fost jucator si cum ai zis si coleg,eu nu te-am jignit cu nimic,pt ca incerc sa-mi respect fostii colegi si prieteni,nu ca si tine!!!!

de fost jucator la 16 August 2010 - 15:59

moca citeste comentarile cu atentie si vez ca am dreptate ca cine pele

de kovacs antal(puha) la 16 August 2010 - 16:03

poate sa citeasca cu orice atentie,pentru ca eu scriu numai in numele meu,nu ca tine.da-ti numele,daca esti om cu coloana!

de kovacs antal(puha) la 16 August 2010 - 16:59

fost mare jucator,te-am invitat la antrenamentele copiilor sa ne arati cum trebuie sa facem o preluare,dar nu ai venit,oare nu poti arata preluarea?!,dar eu iti demonstrezi ca am copii in grupa la care tu nu mai ai ce arata,ca esti depasit de fotbalul modern….deci hai joi de la 17 la union sport,te astept si poate putem clarifica si cateva lucruri.nu cred ca am legatura proasta cu vreun fost coleg,de respectat il respect pe fiecare,nu ca si tine.

de Alessandro la 16 August 2010 - 19:00

Salut Missogin! Avem deja 3 puncte!! Mai avem de castigat 6 puncte dupa care
te voi intreba daca ai jucat vreodata fotbal si cine este paralel cu realitatea?? Ce crezi se poate castiga urmatoarele doua meciuri???? Mai ai timp de gandit!!

de Alessandro la 16 August 2010 - 19:21

Dascal 3 goluri a marcat la Fehergyarmat, Hagen nimic!!Dar Puha sau pele nu spune nimic despre meci,oare de ce? Daca era acolo??

de gabi la 16 August 2010 - 19:36

alessandro, compari un atacant care a ajuns mijlocas, cu un fundas care a ajuns atacant, si te ghidezi dupa 1 meci. hagen a fost unul dintre cei mai buni juc de anul trecut de la victoria. in rest, 9 puncte in 3 etape iti iese, ca a trecut cel mai greu meci:D…desi in fotbal s-au vazut multe:|

de ucu la 16 August 2010 - 20:06

hagen acoloi fundas:)

de ucu la 16 August 2010 - 20:10

nui in regula cu actele

de kovacs antal(puha) la 16 August 2010 - 20:12

deci,primul gol dascal a marcat singur cu portarul in poarta din stanga cum iesi din vestiar,1-0. al doilea gol a marcat din voleu de la vreo 15-16m,al treilea gol a marcat dintr-un sut dela 25m,va dau si inregistrarea ca dupa ce a dat al 2 lea gol a fugit la mine si l-am imbratisat.la fehergyarmat toate meciuriile fiind inregistrate…..iar hagen a dat de 2 ori excelent cu capul,dar portarul oaspetiilor a avut 2 interventii de zile mari,cionca a intrat in rep 2 ,pentru ca nu a fost la antrenamente,el fiind in schimbul doi la lucru,iar peczer a fost schimbat cam in min 80.ce mai doriti sa stiti despre meciul,fehergyarmat-gyulaj!

de kovacs antal(puha) la 16 August 2010 - 20:16

deci,nu ma confundati cu niste oameni neseriosi,care nu-si dau numele……am uitat:cionca a jucat cu nr.1,dascal cu 10,hagen cu 14,peczer cu 17….altceva alessandro si fost jucator?!

de kovacs antal(puha) la 16 August 2010 - 20:24

ba da ucule toti 4 sunt in regula cu actele,cei cu tine? ai jucat?

de kovacs antal(puha) la 16 August 2010 - 20:48

pentru mari stiutorii, alessandro si fost jucator,la fehergyarmat gazdele au jucat in verde ,iar oaspetii in galben-negru,portarul oaspetiilor a luat un tricou de marcaj portocaliu pentru ca si el avea tricou galben-negru,la fel si cionca ! deci voi nu stiu pe unde erati,noi cu csolek si cu mamica lui eram la fehergyarmat…..,pentru asta am trimis pe jozsika in locul meu la scarisoara!,deci profesoriilor,trebuie sa va treziti mai repede ca sa ma puteti fenta….niciodata nu am scris nimic rau despre victoria si nici nu voi scrie,nu sunt “fost jucator” ca sa ma dau la fostii mei colegi,hajra VIKI!!!si ma bucur daca aud ca vizer da gol,si acum ii ajut pe acesti baieti,la cumpararea ghetelor,si cu orice ce pot si eu….

de pucer la 17 August 2010 - 08:47

nah puha dar nu ai fost la meci la scarisoara, nu ai vazut ce gol a dat olah!!! :) )

de kovacs antal (puha) la 17 August 2010 - 09:39

dar am auzit,bravo kohogos!dar vezi ca unii profesori scriu ca eu am fost la vetis!,cei care nu cunosc geografie si confunda fehergyarmat cu vetis))))

de Alessandro la 17 August 2010 - 14:02

Mergi la meciul cu Nyirtelek Puha??Sambata aici cu Berveni?Duminica la Nyirtelek?

de pax et bonum la 17 August 2010 - 14:05

forza Fehirgyarmart!!

de Alessandro la 17 August 2010 - 14:06

Iar miercurea viitoare ori la Nagyszekeres ori la Piscolt care alegi??

de ucu la 17 August 2010 - 16:03

la min nu ii in regula nam avut drept de joc…..

de kovacs antal(puha) la 17 August 2010 - 18:44

sambata sunt in Germania,iar la fehergyarmat ma duc duminica viitoare cand joaca cu mateszalka! vrei sa vii si tu?Alessandro.cu placere te i-au daca doresti(vorb. serios).dar daca vor fi meciurile in zile diferite(victoria sambata si gyarmat duminica) voi merge la ambele meciuri,pentru ca asa de dragi i-mi sunt si alexutan,sarca,botos,popi,maxi,wiezer,kopriva ca si hagen,dascal,peczer si cionca!,si cateodata am sa maduc sa-l vad si pe flambi si kopriva zsolt la camin! alessandro,vrei sa ma tragi in p..a dar vezi ca nu prea tine…..si sa sti ca am aflat si cinei pele,un fost “fotbalist” din anii 80-90,el intradevar a fost fotbalist,nu fost jucator…..

de Alessandro la 17 August 2010 - 19:58

N-am nimic cu tine Puha.Si imi pare rau daca m-ai inteles gresit,dar fost jucator m-a derutat cu pele! Si te rog nu folosi cuvinte obscene.Ma duc si eu la meciul Fehergyarmat-Mateszalka cu altii.Mersi pentru corectitudine!

de kovacs antal(puha) la 18 August 2010 - 05:27

ok,i-mi cer scuze!,dar m-am enervat putin ca vine un fraer ca fost jucator si baga un fitil,iar unii si musca pe acest fitil…..eu am scris in numele meu si-mi asum raspunderea pe ceea ce scriu,dar ce om poate fi “fost jucator” care scrie despre colegi numai rele?!,i-ti dai seama ce coleg a fost el,ca zice,ca am jucat impreuna?!,dar bine a scris pele cand a zis al cui sug..i a fost!!!!,iar pele scrie si el opinia lui,dar undeva il si inteleg,pentru ca el doreste din tot sufletul sa ajunga victoria unde era la vremea cand juca el.el nu era fotbalist de div D si C cum eram noi,a jucat sin in B si in A!

de pucer la 18 August 2010 - 08:30

apoi Puha draga stii cum este!! sunt si unii care stau acasa si cred ca stiu totul despre fotbal!!dar sa stai acasa si sa stii ca Puha unde umbla !???!??!?? asta da Oracolul din Carei! :) )))

de kovacs antal (puha) la 18 August 2010 - 08:42

di csak kohogos,jo besziilsz!

de kovacs antal (puha) la 18 August 2010 - 09:43

A DECEDAT MARELE PORTAR AL OLIMPIEI SATU MARE BATHORY STEFAN! DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA!

de tiki -taka la 18 August 2010 - 09:59

si fotbalu din carei a decedat de mult…..ce echipa avem fereasca dumnezeu cum se vor face astia de rusine.

de tiki -taka la 18 August 2010 - 10:01

de scandalu de la CAPLWENI ce stiti..ALINE dai in judecata pe toti inclusiv pe oBS. si politist care nu a fost de la inceput la meci.

de tiki -taka la 18 August 2010 - 10:02

Paul da nu mai scrii de meciu de la vetis..?????tot aceleasi titluri vechi cu TEREM…..vezica a inceput campionatu.

de tiki -taka la 18 August 2010 - 10:04

iar astia care com. de marele vedete care au mers in ungaria..lasatio mai moale ca nu e chiar asa

de kivuvu la 21 August 2010 - 17:32

carei-berveni 4-0

de Alessandro la 21 August 2010 - 18:14

Daca nu Mitracica apara putea sa fie si 7-0 !!! usor! Sambata viitoare batem taranii de la Cauas!

de szabi la 21 August 2010 - 18:29

Hai spuneti ceva de meci…..tiki taki sau cine pula mea esti nu zici nimic?

de bogdan la 21 August 2010 - 18:39

are dreptate szabi:Dpovestiti putin de meciu de azi;)

de pax et bonum la 21 August 2010 - 19:40

prima repriza o fost slaba…

de fraiereeeeeee la 21 August 2010 - 22:54

am vazut un mesaj
de scandalu de la CAPLWENI ce stiti..ALINE dai in judecata pe toti inclusiv pe oBS. si politist care nu a fost de la inceput la meci.

aline fraiere ti-ai luato mahhhhhhhh
vi la carei o iei si aici,ba chiar mai rau,sa ma dai in judecata de vrei bani ca iti dau :) ) copil pentru alocatie

de . la 22 August 2010 - 10:30

putea sa fie scorul 5-3 daca ala 2 bara intra si min 30 arbitrul da penalty !

Lasati un comentariu