Fără milă faţă de cutia milei !

• publicat la: 10 septembrie 2010
Fără milă faţă de cutia milei !

La doi paşi de sediul Politiei Carei,persoane  necunoscute  au pătruns in mod fraudulos in incinta bisericii sf Anton situată pe str. Independenţei.

Părintele Emanuel Agu, parohul aşezământului a observat, la intrarea in biserică pentru oficierea liturghiei de dimineaţă, că toate cutiile milei au fost smulse dela locurile lor şi vandalizate.

Hotii au pătruns şi in sacristie , in speranţa găsirii de obiecte valoroase  sau de valori băneşti.

Poliţiştii sosiţi la fata locului au prelevat amprente şi au discutat cu cei prezenţi.

Dacă până acum erau vizate de către spărgători casele locuite de persoane cu  posibilităţi materiale semnificative, a venit rândul lăcaşelor de cult să fie vizitate de aceştia.

Daniela CIUTA

comentarii

de toth zoltan la 11 septembrie 2010 - 11:19

Chiar in halul ala sa ajungi sa spargi Casa Domnului, ce animale. Se vede ce trai bun are romanul din ziua de azi daca ajunge la asemenea gesturi…pacat, mare pacat

de vasile la 12 septembrie 2010 - 10:15

Asta e rezultatul mult blamatului ‘vid legislativ’ de care politistii s-au plans mereu fara rezultat. Lasati-i sa se inmulteasca si sa traiasca doar din ajutoare sociale precum si activitati ilicite. Careiul va ajunge un loc dominat de caini vagabonzi, prostituate, hoti si cersetori.

Unde e Careiul de altadat’, cel cu flori, castel si parc frumos, orasul linistit al copilariei noastre?

de eto la 13 septembrie 2010 - 18:31

In Carei din pacate doar din astea se intampala eu stau in centrul orasului seara nu pot sa trec peste strada sa nu dau de caini vagaonzi care sunt cu 100 si bine inteles de roomi care stau in fata la Edex sau la magazinul de haine Dora manca seminte se bat iar eu nu pot sa dorm noaptea deloc politia nu are curaj sa intre in cartier trec drumul principal si atat pai dupa parerea mea ar trebui sa umble non stop.E pacat foarte mare ca au furat din biserica nu stiu ce se va intampla in acest oras peste cativa va ani daca nu se vor lua masuri.Imi pare foarte rau ca acest oras mec si frumos a devenit un oras al hotilor.Azi maine imi vor da in cap pt 1 leu

Lasati un comentariu