Festival de goluri

• publicat la: 4 September 2010
Festival de goluri

Pe o vreme ideală pentru  fotbal, in faţa a peste 400 spectatori, printre care şi un inimos grup de suporteri ai echipe oaspete, Victoria Carei invinge categoric Voinţa Babţa.

Antrenorul  Bagossyi Alexandru  incepe cu următorul 11:

Pereş, Izvoran, Madaras, Stier,Fabian,Maxi,Botos,Puşcaş,Viezer,Alexuţan,Kopriva.

Oaspeţii, conduşi de Simonca Vasile incep in următoarea componenţă:

Temian,Balas,Dragos,Ardelean,Andrei Pop,Puşcas,Tobias Varga,Blidar,Lupan,Budea,Chiş George.

Lovitura de inceput aparţine oaspeţilor.Prima ocazie apare in minutul doi :centrare Puşcaş reluare Izvoran pe lângă poartă.

Oaspetii rispostează şi in min 5 Tobias Varga execută impecabil o lovitură liberă dela 18 m, portarul Maxi  neavând replică ; o-1.

Victoria Carei ripostează prompt şi  in min 6 – centrare de pe partea dreaptă Stier , autogol Florin Blidar 1-1.

Joc alert in continuare, multe faze de poartă de ambele părţi iar in min 24 recuperare Victoria in jumătatea  adversă, lansare in adâncime la limita ofsait-ului şi Kopriva nu-l iartă pe portarul oaspete.Scorul devine 2-1.

In minutul 26 Pereş are o actiune impetuoasă pe partea stângă , centrează perfect in careu şi Izvoran reia in gol dela 6 m ducând scorul la 3-1.

La jumătatea reprizei, Viezer are gest nesportiv la adresa spectatorilor urmat in faza imediat următoare de un faul dur. Cu două minute inainte de pauză, cartonaş galben pentru Pereş care joacă mingea după fluierul arbitrului.

A doua repriză  incepe cu Ticle in locul lui Madaras. Apar  primele ocazii :Kopriva şutează in bară la o incursiune pe partea stângă.

Min 53- dublă schimbare la Victoria , intră Szilagy şi Kovacs ies Vierzer şi Kopriva.

Meciul curge intr-o singură direcţie , gazdele domină autoritar jocul iar golurile nu intârzie să apară .

Scorul ia proportii in min 60  -Pereş inscrie dintr-un  11m obţinut la faultul asupra

“ armei secrete “ Szilagy.

Szilagy işi continuă recitalul şi inscrie de două ori in min 75 si 79 , ducând scorul la 6-1 pentru gazde.

In min 81, Condor inscrie cu un şut plasat şi scorul devine 7-1.

Oaspetii nu abandonează şi in min 85 inscriu prin acelaşi Varga, cel mai bun jucător al oaspeţilor , alături de Andrei Pop.Oaspeţii rămân in zece jucători din min 87 , când portarul echipei adverse este eliminat ca urmare a unui fault in postura de ultim apărător , incheind astfel o prestaţie bună, in ciuda scorului inregistrat.

Meciul a fost condus la centru de Chiş Florin , ajutat la margine de Peter Alin şi Ardelean Vlad.

redacţia

comentarii

de Alessandro la 4 September 2010 - 19:19

La Tasnad ajunge 2-0.

de pele la 5 September 2010 - 07:04

bravo gazsi!

de bbb la 5 September 2010 - 09:47

alessandro 2-0 pentru tasnad sau pentru noi??

de pele 2 la 5 September 2010 - 11:34

tasnadul a pierdut 2:1 cu foieni

de plm la 5 September 2010 - 11:39

tzutzy de ce ti-ai pus numele pele 2?fotbalistule

de "SQUAD" Carei la 5 September 2010 - 13:06

bravo,felicitari!

de danutz la 5 September 2010 - 16:03

Victoria Carei – Vointa Babta 7-2 , un scor nedrept , care nu reflecta realitatea din teren , cu un arbitraj tendentios pt gazde .

Nu ai cum sa castigi la Carei , sa nu uitam sezonul trecut , in care Victoria Carei , a avut in 5 etape consecutive acasa acelasi arbitru , e incredibil asa ceva .

Sa nu mai zic ca pana in minutul 10 jucatorul Viezer de la Carei ar fi trebuit eliminat de 2 ori .
S-au marcat 7 goluri , din care 4 din offside , unu dintr-un penalty care a survenit in urma unui offside mare care il vezi din avion .

E strigator la cer , sa nu acorzi nici macar cartonas galben , la un fault cinic evident de rosu , la un atac cu talpa direct pe genunchi care a coborat si a spart aparatoare jucatorului , arbitrul era la 3 m de faza .
Pe urma a mai urmat o faza care mi se pare incredibila , sa fii la pamant sa ai mingea intre picioare si sa fii lovit intentionat de catre un jucator in picioare , pur si simplu a sutat in piciorul acelui jucator , din nou nu s-a acordat nici un cartonas nimic , cu acelasi plasament foarte bun al arbitrului care a fost foarte aproape de faza .
Sa revin cu cateva cuvinte la tusieri , sunteti o rusine , ridici fanionul deliberat in mai multe faze pt echipa oaspete , si uiti sa il ridici la niste faze penibile pt echipa gazda.

de gabi la 5 September 2010 - 16:28

danutz, daca ai mingea intre picioare, deja din start faci ceva neregulamentar. puteau aia sa il ia la suturi in c*r pe ala, din moment ce prima abatere e ca isi tine mingea intre picioare, fiind jos. deci tocmai ce povestesti tu, o scoate pe victoria. sunt singur ca 4 din cele 7 goluri au fost din ofside precum zici, iar tu mereu ai stat pe linie sa vezi. cred ca fugeai prin tribuna sa fii in linie cu fundasii, si mai fugeai si spre fundasii echipei adverse, sa faci treaba a 2 tusieri. totusi ce a facut viezer ala de trebuia eliminat de 2 ori in primele 10 minute? 7-2 e un scor clar decis de arbitri, oriunde in lume. danutz, ia-ti frumos camasa invers si lasa-i pe baietii aia in halate sa te duca inapoi la tine in celula…

de Alessandro la 5 September 2010 - 17:30

Fratzilor de la Babtza multumitz tusierului ca n-ati primit in prima repriza 8 goluri ca numai ofsaid arata la fiecare ocazie.(6 ori am numarat!(In rest putea sa fie 15-2.In liga a 5-a era altfel eratz obisnuitz cu arbitri partinitori,in liga a 4-a numai merge cu vrajeala asa incat ciocu mic!Cu portarul atz avut noroc.

de Alessandro la 5 September 2010 - 17:32

Berveni-REAL ANDRID 3-0 lejer! Deci suntem pe primul loc asa cum v-am zis.

de Alessandro la 5 September 2010 - 17:36

“Ucule” atz jucat foarte slab!Numai un singur sut la poarta din partea ta??Care era problema?

de gabi la 5 September 2010 - 17:46

dar ce ai ma cu Ucu, a jucat bine cat timp a fost la victoria. in finala cu gama l-am vazut putin mai timorat, pt ca era un meci prea important si nu vroia sa greseasca. de ce trebuie sa ne luam de fosti jucatori? te vei lua si de cei de acum in viitor, cand nu vor mai fi la victoria?

de tzu' la 5 September 2010 - 17:49

bhai asta “de plm”…..esti fraier???
am io vreme sa tot dau cu parerea aici
ce plm vrei…am jucat slab nu mai zic nik…..
asa k nu mai tot face pla mare:|
comenteaza de meci si de felul cum am jucat
nu de mine k io scriu pe site….:-J

de Alessandro la 5 September 2010 - 17:53

Cionca si Peczer n-au jucat Dascal si Hagen n-au marcat.Oare cu gandul la Olimpia SATU MARE au jucat? “PUHA” ce stii era ultimul meci pentru ei???

de Sarca la 5 September 2010 - 17:56

cine e pe primul loc…ucu??:)))
teroare esti…hai andrid! and victoria! da doar jucatori ca antrenorul:-J vai de el!…hai victoria…bft ucule!

de Alessandro la 5 September 2010 - 17:59

Imi place jocul lui “Ucu”.Nu din reavointza am scris! Am fost la meci si am pus o intrebare simpla m-ai intzeles “Gabi”???? Andridul a jucat slab deci toata echipa.Imi pare rau daca m-ai intzeles gresit.

de XXX la 5 September 2010 - 18:43

Berveni – Andrid 3-0 lejer ( Tineghe,Banto,Ozsvath)
Petresti – Camin 0-1 ( Sasu )
Capleni – Urziceni 1-0 ( Bekesi)
Foieni – Tasnad 2-1 ( Condor , Heinrich_
Sanislau – Piscolt 3-1
Oar – Cauas ?????
Vetis – Decebal 3-1
Carei – Babta 7-2 fara comentar lejer meritat

de Dani Pasca Berveni la 5 September 2010 - 18:44

Berveni – Andrid 3-0 lejer ( Tineghe,Banto,Ozsvath)
Petresti – Camin 0-1 ( Sasu )
Capleni – Urziceni 1-0 ( Bekesi)
Foieni – Tasnad 2-1 ( Condor , Heinrich_
Sanislau – Piscolt 3-1
Oar – Cauas ?????
Vetis – Decebal 3-1
Carei – Babta 7-2 fara comentar

de Sarca la 5 September 2010 - 18:46

cauas vs oar 2-1…am fost la meci…
mai mult polo sa jucat…a fost apa pe teren…
scorul a fost corect zic eu..
goluri la cauas miovici si fodor..
la oar nush

de kovacs antal (puha) la 5 September 2010 - 20:04

ditre cei 4 care sunt la gyarmat,peczer are rosu,iar cionca a lucrat si nu a fost la antrenament.din pacate hagen,peczer si gnandt nu pot ssa vina la olimpia decat din iarna.trebue sa felicit victoria pentru rezultat!Nu am putut veni la meci,dar am auzit ca a fost un joc bunicel.succes romanfiu la tasnad!

de kovacs antal (puha) la 5 September 2010 - 20:10

am o rugaminte,sa nu va luati de fostii si de actualii jucatori de la victoria,pe mine ma doare daca cineva ii desconsidera!…..pt mine sunt la fel ucu,romanfiu,sarca,dascal,hagen,gazsi,bobi si restul,va rog lasati sa joace,nu sunt eie staruri! bravo baieti!

de tzu' la 5 September 2010 - 20:17

ms puha…

de Sarca la 5 September 2010 - 20:20

thx puha…:*
:) )

de pax et bonum la 6 September 2010 - 01:59

forza Fehirgarmathy!!!

de Florin la 6 September 2010 - 07:59

bine zici danutz…tusierul ala dinspre tribuna nea futut rau…victoria carei nu era mai buna decat noi…deloc…io fac pariu pe ce vreau ei…ei stiu foarte bine situatia…noi de aia am jucat la ofsaid,dar arbitrul ala pletos s-a vazut ca tzine cu careiu…a zis arbitrul de la centru ca nu are ce face,daca nu ridica ala faniolu…dar nici o problema ca vine victoria la babta…sa vezi atuncea ce scor le dam …noua alora de la babta nu trebuie sa ne fie rusine ca jucam cu victoria carei,ci la victoria carei sa ii fie rusine ca joaca cu babta,adica cu un sat,dar totusi prin straduinta am ajuns in liga IV-a.mai jucatorilor de la victoria ar trebui sa va fie rusine …pt ca la ce conditii aveti ati putea juca in liga 2-a.noi de am avea asemenea conditii la tupeu care il avem in noi am juca si in liga I-a… asa ca victoria carei a avut noroc cu arbitri de data asta…dar cand vin la noi nu le mai mere asa…

de babtza la 6 September 2010 - 08:03

are dreptate florinel,de nu dadeau ei un autogol nu mai intorcea victoria scorul niciodata!incet vad ca va ma paraseste cate unu,pacat de ele conditii

de Florin la 6 September 2010 - 08:21

si ziaristu ala nu a trecut bine autogolu…ardelean sorin a dat autogolu…nu blidar florin.

de eu la 6 September 2010 - 08:45

aii ce imi place cand oameni care habar nu au de fotbal vorbesc despre arbitrii si despre juucatorii care au avut totusi o educatie si au fost invatati de antrenori care s-au priceput la fotbal. Oamenii sau ma rog jucatorii care au intrat recent in liga IV-a felicitari dar sa stiti un lucru, liga aIV-a nu este liga a V-a(judeti).Daca totusi vreti sa vorbiti despre arbitraj punetiva si voi si cititi si voi un pic din legile jocului macar despre reguli sa aveti habar oameni buni.Voi vorbiti de offsaid si de eliminari si de cartonase galbene ca trebuiau acordate ca nu trebuiau acordate.Din pacate atata stiti.oricum nu foarte multi oameni au avut incredere in noua victoria carei sa spun asa, dar dupa cum se vede baieti astia au ami multa vointa si atitudine fata de cei din anul trecut. Felicitari si tot asa in continuare. si inca ceva ptr cei care dau vina pe arbitraj, nu arbirtu este de vina ca voi nu stiti sa dati in minge un sanatos , ca nu stiti sa dati o pasa ca lumea doar dati mingile aiurea. Eu vorbesc acuma in general si nu vorbesc doar despre cei din babta dar sa fim sinceri eu cred ca scorul reflecta adevarata diferenta dintre o echipa care joaca pe un teren de handbal si dintre o echipa care joaca pe un teren de fotbal

de babtza la 6 September 2010 - 09:06

va vedem la tasnad,pronostic 2-0

de Carei la 6 September 2010 - 09:30

Puteti sa comentati scorul si arbitrul daca era 2-1 sau 3-2 pentru carei dar comtentati meciul cand scorul 7-2 :P :P:P vine sa rad daca carei mai da inca 5 gol nici nu puteti sa spuneti nimic atata ocazii a avut !!

de gabi la 6 September 2010 - 15:32

la TUPEUL pe care il aveti, ati putea juca si in shampionslig, sa va bata real madrid cu 15-2 si voi sa dati vina pe deaconu:))

de "SQUAD" Carei la 6 September 2010 - 15:51

@”Carei” …ai dreptate…
@ Gabi … la fel

@Florin tu ai consumat ceva inainte sa scrii acel comment? Nu o lua in nume de rau,dar la scorul ala nu mai e nimic de comentat… Ce liga 1 vorbesti mha? ma uit la poza cu echipa la care evoluezi/pe care o sustii si vad maxim 4 care au conditie fizica pentru fotbal (da,restu pot evolua si asa in liga IV,e adevarat…dar tu vorbesti aici de liga 1 si nush ce).Faptul ca ati luat atatea goluri arata ca ati cazut fizic…altfel nu-mi explic.Scrie si in articol ca dupa minutul 53 “meciul curge intr-o singura directie” nu? Ati avut benzina pentru o ora in meciul cu Victoria…si tu vorbesti de liga 1? Ar fi bine sa te uiti sa nu picati inapoi in liga 5,sincer… O zi buna !

de ucu la 6 September 2010 - 16:03

acuma se mai intampla si la echipe ca REAL;))…….sa mai piarda ce sa facem am venit acasa cu un picior in gat si in cap am 3 cucuie:))……noi nu suntem victoria nu avem antrenamente iarasi baietii inainte cu o seara au fost la nunta insa admosfera e una foarte buna…….(Sarca) io inapoi la victoria numa in etapa a 12 in rest nu prea;))

de ignacz la 6 September 2010 - 17:22

eu cred ca trebuie sa comenteze doar cei care au fost la meci …trebuie cu Victoria asta sa invatam toata geografia judetului ….azi jucam cu babatza maine jucam cu batarci …….saptamina viitoare vine orboul …..si culmea vine babatza si jumatate de ora ne invata fotbal , noi dam cu omor ca ne lasa arbitrul ca atata pot conducatorii nostri doar sa discute cu arbitrajul …Viezer , Izvoranu, Kopriva – antitalente ( cred ca nu au loc nici la babatza in echipa ) Botos au jucat doar sa-i intimideze , Fabian multe kilou in plus ….in repriza a II-a iar au venit primele 10 minute peste noi ….si in final gata benzina ……problem este altul …..daca vine Spicul Mocira iara acuma da minim sase goluri diferenta …..noi trebuie sa ne batem cu satu mare nu cu Babtza ….mie mi-a placut capitanul de echipa de la Babtza si cred ca e liber de contract , poate nu ar strica sa-l aducem la noi , maine cand vine Orboul mai gasim unul , poate altul la Batarci si uite asa reusim sa ne facem echipa …eu unul nu mai pot de bucurie ca am batut si ce mare echipa handicapata suntem …i-ati vazut pe suporterii de la babtza ce bucurosi erau …sa-i vedeti pe aia de la Orbou …si noi iarasi mandrii ca am mai batutu inca o fortza de echipa …zici ca am jucat cu inter milano

de Alessandro la 6 September 2010 - 19:27

Daca n-ai invatzat grografie…… ai ocazia gratis.Batarci si Orbou n-au echipa de fotbal….. probabil de hochei……. dar echipa de hochei nu avem noi
iar Vizer,Kopriva si Izvoreanu mai au timp de invatzat fotbal…. Babatzatza in 5 meciuri a primit 18 goluri ,no comment,! Fabian si Botos au jucat excelent…..iar pe Mocirla echipa asta a Victoriei Carei ar bate cu 4-0!Satu Mare peste 3 ani o sa aiba echipa daca cei plecatz in Ungaria vor veni acasa…… Fara bani cum vrei sa faci echipa ??????????????????? La SATU MARE TIBI CSIK nu reuseste sa faca o echipa de 2 luni iar la Victoria s-a facut in 6 saptamani o echipa care dupa 5 etape se afla pe primul loc!!!! Ce tot plangetz fratilor???

de alin la 6 September 2010 - 19:31

asta va e valoarea sa jucati cu babta piscolt sanislau la tasnad o furati ca la piscolt

de daniel la 6 September 2010 - 19:32

Cauasu va ajutat a batut pe OAR

de tiki -taka la 6 September 2010 - 19:33

sa vedem pe loc veti termina cred ca la tasnad nu aveti noci o sansa.

de vasile la 6 September 2010 - 19:34

Cauas – OAR 2-1 da pe voi va bat si anu asta unde va prind

de oli cauas la 6 September 2010 - 19:36

felicitari ati batut cea mai buna ech. din seria B tot ei vor fi CAPIONI vor juca baraju cu….OLIMPIA sau MEDIES…

de dinu la 6 September 2010 - 19:38

sa vedem pe ce loc va termina ech. asta MARE don carei cam transpirati sange sa bateti cate o ech mai bunicica cu cauasu ati avut NOROC.da mai vedem in retur

de dinu la 6 September 2010 - 19:40

da tzu” asta e cel mai mare fotbalist pe care la avit careiu asta are capu plin cu BASINI sal vedem la tasnad..???

de sarca la 6 September 2010 - 19:48

auzi dinule…. stai linistit ca nu-l cunosti tu pe tzutzi…si alessandro dute-n plm…puneti un nume daca vrei cv,iar nu scrie tu ce zice taicatau… ca ii un dovleac umplut

de gabi la 6 September 2010 - 20:07

mai ignacz, in primul rand ar trebui sa comenteze cei care cunosc in detaliu alfabetul, in cazul tau am dubii…
iar se apuca tzaranii sa comenteze pe aici+careienii frustrati care nu tin cu echipa. mergeti fratilor si inchideti usa de la casa de batrani dupa voi.
ca “ati avut noroc cu cauas” ca echipa slaba, ca sunt conditii…voi sunteti pe dinafara…pai daca oar sau cauas sunt asa de bune, au echipe, plm, de ce nu promoveaza? simplu, pt ca tot echipe mici raman. sunt curios cum va castiga olimpia cealalta serie. si sunt si mai curios cum o va bate pe castigatoarea seriei B…ca sper ca nu v-ati facut iluzii ca vedetele din oar sau cauas anul asta pupa baraj :) ) tin minte ca in primavara se plangeau oamenii ca piscolt cica nu merita sa piarda la carei(retineti, a fost 7-0):))) deci faza de acum, cu babta pierzand nemeritat cu 2-7 la carei nu ma surprinde…stati linistiti, jocurile siiiigur is facute sa pierdeti voi, oar+cauas, ca sa avem prilej sa va citim frustrarile. neam de luzeri, ce sunteti! careiul isi incropeste o echipa noua in vara asta, va bate cu 1-0 in meci direct, si oli cauas pune infrangerea pe seama ghinionului…pai voi nu sunteti marea echipa oli cauas care bate pe toata lumea, care joaca din placere? voi veti pieri ca si unirea urziceni de pe harta, careiul isi va trimite juniorii si rezervele sa joace la voi, ca sa nu va desfiintati…mihovici si fodor nu va vor tine la infinit. ce ati face voi oli cauas daca in fiecare sezon v-ar pleca 12 jucatori? v-ati lupta sa nu retrogradati. sezonul trecut oricum nu ati fi retrogradat. cauas si oar, sunteti echipe atat de mari, incat lumea cand scrie de voi, la marcatori apare “marcatori ca cauas fodor si mihovici, la oar nush”…pai logic, cine sa ii stie??? noroc chior pe cauas ca lumea ii stie pe fodor si pe mihovici, ca altfel…:))
si inca o treaba: pleaca in momentul asta 12 jucatori de la victoria, si tot noi ramanem pe locul 1, stiti de ce? pt ca noi suntem o echipa mare, in comparatie cu plangaciosi ca voi:)))

de Koko la 6 September 2010 - 20:07

Lasati comentarile.La o echipa nu jocul conteaza ci rezultatul.Degeaba ai un joc bun daca nu ai rezultat.Si tu danutz si toti care comenteaza mergeti si jucati snooker…sau cu pla intre picioare.

de Alessandro la 6 September 2010 - 20:08

Care este problema ta Sarca???

de bbb la 6 September 2010 - 20:20

are dreptate si koko si gabi toti va plangeti de victoria si de jucatori si de toata lumea..ca ghinion in colo si in coace….vedeti-va de treaba sau megeti si va bateti coasa pe camp:-jce dracu va tot bagati voi in fotbal si in toate nici basescu nu comenteaza atata cat comentati voi:-j sunteti VARZA toti care comentati…..

de bbb la 6 September 2010 - 20:22

iara despre kopriva si viezer ei sunt importanti in echipa ce stiti voi:-j…kopriva unu la unu cu portaru a dat gol nu io trebuit enspemii de ocazii sa marcheze asa ca ciocu :-j

de misu gainusa la 6 September 2010 - 20:27

Măi băietzilor din Babtza , vedeţi-vă de nasul vostru de liga a V-a , cu terenul vostru înclinat şi cu mintea mai înclinată de atâta ,a-ţi murit frumos la Carei , însă mai aveţi nevoie în echipă de un portar, vreo 7 jucători şi un antrenor , în rest sunteţi O.K. Mai puneţi mâna pe regulile jocului de fotbal , studiaţi şi comportaţi-vă ca pentru liga a IV-a , lăsa-ţi voi arbitrajul şi alte aprecieri referitoare la joc , iar dacă tot nu vă puteţi abţine , face-ţi aprecieri pertinente (dacă înţelegeţi termenul) !!! Notele primite de cei arbitri au fost 9 pentru central şi 9,5 pentru asistenţi . Succes tuturor echipelor angrenate în toate eşaloanele din judeţ !!! Respect pentru cei care fac eforturi şi susţin financiar toate echipele .

de sarca la 6 September 2010 - 20:29

alessandro…ce nu intelegfi..puneti tata nume…bagamias pl in marele antrenor…!
sper sa intelegi si u…de vrei sa comentezi cv…

de Ionut la 6 September 2010 - 20:33

I-auzi bre ce va debiteaza capul , daca asta e echipa … ce are carei :) ) inseamna ca Steaua e Real Madrid , fiti seriosi .
Toti comentati de Babta ca a luat 18 goluri in 5 meciuri , dar ia ziceti cine a castigat in Babta pana acuma ?
Baieti sunt la primul an de liga a IV a , e la al doilea an de la infiintare , si suferiti aici de Carei , echipa cu traditie , precum a zis cineva mai sus , sa va fie rusine ca aveti infrastructura si conditii , sunteti oras si voi jucati inca in liga a IV a cu sate din tot judetul .

Legat de Babta , eu sunt nascut la oras si locuiesc in oras , dar sunt mandru ca joc pt Babta , cu niste oameni care sunt trup si suflet pt fotbal .

Lasand comentariile la o parte dupa cum a spus cineva scorul acestei partide a fost nedrept in rest nu pot sa va spun decat ca , cu aceasta echipa daca picati iar cu o contracandidata din Maramures , nu aveti nici o sansa de promovare , insa pana la primul loc la finalul acestui sezon mai e mult .

Tin sa va anunt ca va astept cu drag in retur , si va garantez ca nu plecati cu vreun punct din Babta !

de ALCANTARA la 6 September 2010 - 20:51

Ignaczule sau cine dracu esti ,ce bine sti sa comentezi ,si esti un mare analizator,Ilie Dumitrescu este un mic copil pe linga tine,esti un mare rauvoitor al Careiului.

de gabi la 6 September 2010 - 20:57

degeaba vb ionut, are careiul infrastructura, dar pleaca 12 jucatori in fiecare sezon, voi v-ati desfiinta de ati pati la fel… pana una-alta, voi spuneti ca scorul de 7-2 e nedrept…chiar asa de labili sunteti? e 7-2 pt d-zeu, ce nu intelegi? luati 7 goluri si va plangeti ca nu meritati sa pierdeti? aveti o problema serioasa. spui rusine careiului, pt ca joaca intr-o liga cu sate ca voi, pai de la carei pleaca in fiecare sezon mai mult de un prim 11. babta ar mai exista pe harta daca v-ar pleca acum 11 jucatori? probabil ati baga tineretul, dar ati reusi sa fiti tot pe locul 1? usor sa dai din gura, dar mai greu cu practica. de faza ca pierdem la baraj cu echipele din MM ce sa zic? de vina sunteti tot voi, echipe mici si de 2 bani, care trag in jos nivelul competitiei si astfel o echipa nu poate sa devina buna suficient cat sa bata…daca aici se obisnuieste cu 7-2-uri cu echipe care acum 10 ani nu ar fi fost acceptate in liga a 5-a, ce sa mai zici?

de bbb la 6 September 2010 - 21:15

are dreptate gabi……in legatura cu MINUNATA echipa din babtza cred ca si juniorii victoriei v ar bate ce tot va umbla gura:-j bucurati va ca poate o sa aveti noroc sa nu mergeti dracului inapoi in liga in care va e locul nu sa comentati voi cum sta treaba aici…..cica babtza Doamne nebuni mai sunteti:-j

de sarca la 6 September 2010 - 21:19

ce sunteti cu gura mare…???
eu zic ca a jucat si babta bine,dar apararea a scartait si sa vazut asta…
acuma va certati ca merita aia ca merita aia…
a fost un meci frumos si rezultatul 7-2 este…
bafta babta mai departe..sa faceti rezultate bune!

de Alessandro la 7 September 2010 - 04:57

Mă confuzi cu cineva Sarca.În primul rînd nu te am jignit.

de ignacz la 7 September 2010 - 05:45

gabi mi se pare ca ai memorie scurta , cand am jucat cu Spicul Mocira unde am fost destui la meci nu am avut nici o ocazie … echipa de azi ar avea ocazie ?…problema e de ce Careiul nu e in stare sa aiba echipa in liga a III-a , de ce s-au dus toti jucatorii de anul trecut …in fiecare an ni se spune ca nu sunt bani …..au fost la Mocira ce sa zic …..la carei trebuie sa joace cei mai buni jucatori din Carei + cei mai buni din zona noastra ….aici e pe serii , un an formam o echipa apoi hai la Andrid cu ei , apoi la anul alta si noi odata la 4 ani prindem un baraj unde luam o caruta de goluri …intre timp am uitat sa spun ca incepem sa ne laudam ca am batut Babtza si le-am dat o caruta de goluri … gabi , sincer tu crezi ca anul asta promovam sau la anul jucam din nou prin judet ?

de fara nume la 7 September 2010 - 06:59

mereti ma nu va tot plangeti de babta si de cele echipe…asta e fotbalu romanesc…noi cei de la babta suntem mandri ca jucam cu o echipa cum ar fi Victoria Carei sau Tasnadul,pt ca babta este un sat doar…dar are dorinta de fotbal…dar abia astept sa vina Victoria Carei la Babta ca stiu jucatori lor cum au dat la picioare pe la centrul terenului,asa o sa facem si noi si sigur vreo 5 merg cu ele in ghips…dar nu e nici o problema vedem la urma cine termina pe locul 1,si eu sunt foarte sigur ca capitanu de la babta nu v-a pleca niciodata la Carei,pt ca are inima de Babtzan.comentati si voi

de fifi la 7 September 2010 - 07:26

ai dreeptate ignacz, de 10 ani ne laudam ca avem echipa de divizia B si noi tot cu salbaticii astia din judet jucam….si la anul tot in judet o sa jucam

de pele la 7 September 2010 - 08:44

noi nu promovam nici acum si nici la anu! trebuie sa traim cu ideea ca avem si vom avea echipa in judeteana!(corvinul,suceava,etc),inainte de alegeriile locale iar v-a fii un pic de tam-tam si maideparte nimic…..incepand cu conducerea echipei,antrenor si jucatori sunt =o!,la acest nivel este ok,dar sa nici nu va ganditi la ceva mai bun!

de kovacs antal (puha) la 7 September 2010 - 08:48

SA NU AM DREPTATE,DAR CU PROMOVAREA “PELE” SCRIE ADEVARUL!CU CELELALTE “IDEI” NU SUNT DE ACORD!

de bbb la 7 September 2010 - 10:04

bafta unu fara numa sa rupeti cat mai multe picioare dar imi spui si mie care a fost ala care a dat la picioare????

de bbb la 7 September 2010 - 11:23

fara nume daca crezi ca asta inseamna sa joci fotbal nai decat sa rupi picioare….dar atunci nu scrie aberatii ca babtza are dorinta de a juca fotbal…..si peste 2 minute sa zici ca victoria va pleca cu picioarele in ghips…..bine gandesti…felicitari;)

de ignacz la 7 September 2010 - 17:19

alo babatza ….gata mai ….noi aici avem treburile noastre ….ne framantam cu ce echipa avem ….intelegeti , treburi interne …voi cate un mesaj cu corazon de babatzan ….va laudati ca jucati cu inima , dar voi inca nu jucati ….va uitati la prea multe telenovele ….n-am stiut ca aveti curent ?

de ignacz la 7 September 2010 - 17:21

hai cam glumit cu voi …chiar am niste cunostinte babatzani si sunt foarte ospitalieri si cu frica de D-zeu …bafta si succes pe mai departe …..sper sa ramaneti mult si bine in seia a IV-a , si va mai asteptam pe la Carei

de suporter... la 8 September 2010 - 16:29

tasnad-carei 1-0 rezultat final..

de kovacs antal (puha) la 8 September 2010 - 17:12

i-mi pare rau,pentru voi! recuperati sambata!

piscolt-foieni 1-4 (condor2)
berveni-capleni 1-0
urziceni-decebal 3-0
andrid-oar 0-1

olimpia-odoreu 4-1 (sarca 1gol) bravo macskas!))))

de Alessandro la 8 September 2010 - 18:16

Fara disciplina si fara ocazii nu se poate castiga un meci.4- cartonase rosii 3-1 pentru noi si o gramada de galben! Cine va juca Sambata ? In deplasare nu merge jocul fratzilor trebuie schimbat tactica.

de solyom la 8 September 2010 - 19:05

sanislau-f.c swaben camin 0-1 gol csekete

de solyom la 8 September 2010 - 19:09

si dupa meci dupa ce am facut dus o fo bataie noi fotbalistii intre suporteri si acolo am castigat deci din san am adus 6 puncte

de fara nume la 8 September 2010 - 19:45

Vointza Babta-Petresti 6-4

de gabi la 9 September 2010 - 00:17

alessandro, dar cum naiba 3-1 la rosii? :) ) s-au rupt picioare, sau a fost arbitraj “normal”? daca a vazut cineva meciul, si se “imte”destul de obiectiv :D , sa scrie ce si cum s-a intamplat. ms

de gabi la 9 September 2010 - 00:18

*simte

de Alessandro la 9 September 2010 - 04:24

Am fost la meci si primele 20 de minute am dominat.In min.25 era un contraatac din care am primit golul.Dupa care nu am gasit tactica de a schimba jocul.In repriza a doua au fost schimbari dar fara rost ca atacantii nostrii nu au primit pase ori am fost opritzi de asistenta (o blonda) de la margine pentru offsiduri inexistente!!Ambele echipe in ultimele 15 minute au inceput sa joace dur si noi am patzit mai rau ,Ticle a primit direct cartonas rosu dar si adversarul,la un fault dur dupa care si Vizer si Madaras au vazut cartonas rosu.Arbitrul Bujor era c-am pierdut in joc.Ultimele 5 minute am jucat cu 8 jucatori!

de gabi la 9 September 2010 - 06:22

aha, deci doar un meci obisnuit al victoriei…:))
nu conteaza, nici ceilalti nu sunt mai breji. dar nu m-ar mira daca s-ar ajunge sa nu castige seria una din trioul carei-oar-cauas, doar ca oli 2010…

de pele la 9 September 2010 - 06:29

iar arbitrul ne-a furat?!,devine cam un slogan pt astia!,apropo,csento tot cu echipa de anul trecut de la urziceni face puncte in 6 etape cat bagosi in 2 sezoane!!!!!!!!atunci esti bun antrenor,daca faci o tactica buna cu acei jucatori pe care ii ai!la piscolt am fost aici nu,dar eu zic ca Muller a gresit mai mult decat arbitrul!

de gabi la 9 September 2010 - 06:48

crezi ca urziceni va fi peste victoria in clasament? slabe sanse :)

de pele la 9 September 2010 - 08:22

asa ceva nu am zis,dar el de ce nu a putut sa faca mai mult cu urziceni?,pentru ca are niste metode de antrenamente ca si papp sanyibacsi care facea cu noi la inceputul aniilor 80!(Dumnezeu sa-l ierte)….la tabi nu cred ca au zis baietii “informati-va de ceva antrenamente mai moderne”…..,dar la sani da.

de Alessandro la 9 September 2010 - 08:23

Nu trebuie uitat faptul ca Tasnadul are o echipa omogena de vreo 3 ani deci nu-i de mirare ca acasa joaca bine binisor.Dar ultimul sfert de ora au tzinut rezultatul nesportiv.

de Alessandro la 9 September 2010 - 08:34

Pele are dreptate in cea ce priveste antrenamentele.Cu conditia fizica dupa mine nu avem probleme ,dar cu tactica……???? Vizer, Alexutzan,Tzicle,Kopriva,
Madaras,Izvoran,Puskas, sunt tineri talentatzi dupa mine si in deplasare joaca cu curaj dar trebuie sa explice cineva locul fiecarui jucator…… si disciplina ! Au recunoscut si tasnadenii ca jucam frumos dar numai rezultatul conteaza dupa meci.

de sarca la 9 September 2010 - 10:04

imi pare rau pentru baieti de la victoria :( sper sa terminati pe loc 1 ,doamne ajuta!

de Ionut la 9 September 2010 - 11:10

Marea echipa a Careiului :) ) …
Deci , dati bine si nu prea in deplasare , daca si Tasnad are echipa cum ziceti voi , inseamna ca voi astia din Satu Mare , Tasnad , Carei , nu ati vazut o echipa adevarata de mult timp .

Sincer am mai zis intr-un post , cu astfel de echipe nici sa nu va ganditi sa va prezentati la baraj . O sa va faceti de ras .

Iar o sa picati cu o echipa gen Mocira , daca stau si fac o suma a varstelor acelor jucatori ar fi ceva aproximativ in gen vreo 300 de ani vs 150 , asta trebuie sa va dea de gandit , si ce e drept aveti nevoie de un antrenor nu bun , foarte bun , la ce conditii are Carei si Tasnad .

de Alessandro la 9 September 2010 - 11:22

Vad ca te-ai enervat serios, baiete! ma faci doar sa zambesc si sa-ti desconsider prostia.

de pele la 9 September 2010 - 13:24

tabi,nintas,condor,csenteri,cei mai buni antrenori din zona!

de Missogin la 9 September 2010 - 14:24

Alessandro;unde sunt cele noua puncte din ultimele trei partide? Hai sa fim realisti!!!ai dreptate pele!

de Alessandro la 9 September 2010 - 14:39

OK.Atz castigat pariul cu putzin noroc.Dar putem sa facem un alt pariu, in etapa a 10-a tot pe primul loc vom fi! Ce zicetz?????

de pele la 9 September 2010 - 18:32

pentru ca ceilalti sunt si mai slabi ca victoria! anul trecu s-a tot spus ca cea mai slaba echipa,eu spun ca cea mai slaba echipa a victoriei este asta….cu cel mai slab antrenor…+ juniorii pierd cu 6-1!!!! asa ceva la botan nu a fost…..gindele,aduna ceva jucatori s-au baga pe cei de 96 de la tine,ca jucatori ca unii cu 20-25 kg plus ,ai tu mai buni la 96-97!!!!,doua pariuri am castigat! ce sa mai pariez cu tine!

de pele la 9 September 2010 - 18:36

un antrenament pt conditia fizica a jucatoruli se poate face si cu mingea,iar daca sani vrea sa faca atleti sa-i lase la marneanu !i-mi pare bine pentru sarca,ieri a dat gol la olimpia! bravo sarca bine ca ai plecat de la astia!

de Alessandro la 9 September 2010 - 19:20

Cea mai slaba echipa va fi atunci,cand cei plecati vor veni acasa la primavara pentru ca totz au plecat la echipe mai slabe si joaca in mocirla. (Fehergyarmat)
are un teren ca Cauasul!Cionca rezerva Gnandt nu joaca Hagen nu da gol Dascal
mai joaca ceva Peczer nu joaca. De Balogh si Mos nu se stie ,Baumgartner la Capleni zero,Gergely la Berveni tot timpul accidentat,Ozsvath liga 5-a Ungaria.

de Piroska la 9 September 2010 - 19:32

tasnad – cacarei 1- 0 mare meci facut de cacarei un sut pe poarta tot meciu si mai vorbiti de fotbal …..ratatilorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr pai cu astia sa va puneti cu oaru cu cauasu in retur nu cu babta si sanuslau

de dani la 9 September 2010 - 19:33

CAUAS – mVETIS 3 – 0…..pa baietiii

de Missogin la 9 September 2010 - 21:38

bai alessandro, tu esti un prost, pe cine crezi ca intereseaza ce fac “vedetele” din ungaria … noi vb de victoria, crezi ca pe mine ma intereseaza cn cum joaca ei in ungaria?in plus informeaza-te ce teren are fehergyarmat si ce echipa are si vb dupa, pun pariu ca daca ar juca victoria contra fehergyarmat ar castiga ungurii cu cel putin 5 goluri duferenta … si daca ar veni din primavara inapoi cei care au plecat victoria va castiga campionatul detasat!!!
si habar nu ai cu ce se mananca fotbalul, m-am lamurit de pariurile tale :) )

de xxx la 9 September 2010 - 21:48

desigur missogin poate esti tu un fraier….de parca victoria si anul trecut a castigat detasat campionatul asai:>10 puncte diferenta hai mah gandeste ce scri :-j

de kovacs antal (puha) la 10 September 2010 - 06:38

eu am fost la meciuri la gyarmat,dar credeti-ma ca au echipa mai buna ca noi.iar campionatul de anul trecut era mult mai bun decat cel de anul acesta.eu am fost la turneu cand victoria a pierdut cu echipe de judet 2 la gyarmat.deci eu spun ca ajunge sa ne uitam la oar(trei meciuri 10 goluri primite!!!!),atunci a slabit s-au nu campionatul?!,iar pe cei plecati lasati-i in pace,ei au calculele lor.

de gabi la 10 September 2010 - 08:02

FGM piroska!

de bbb la 10 September 2010 - 08:49

totusi victoria are cel mai bun atac 15 goluri si 6 primite
inca este pe primul loc

de "SQUAD" Carei la 10 September 2010 - 08:52

@ solyom … si te mandresti ca te-ai batut cu suporterii dupa meci? tu ca fotbalist? “am adus 6 puncte!” :) ))….frate tu te dai de gol acolo vezi sa nu vada careva de la AJF sa iei o suspendare bunicica acum. Doamne in ce tare traim…

de "SQUAD" Carei la 10 September 2010 - 08:59

* tara

de Alessandro la 10 September 2010 - 09:29

Missogin!, ai cam cazut de pe acoperis si cred ca era distanta c-am mare!

de Alessandro la 10 September 2010 - 09:31

M-ai facut prost,prostia atrage, desigur. e cel mai usor de urmat. drum bun!
in rest soare si vreme buna!

de dani la 10 September 2010 - 10:30

da cauasu nu are un teren bun da are ECHIPA care joaca din placere chiar dk. nu face antrenamente drept dovada ca dupa 5..6 etape au batut OARU care e o ech. buna au rev. 4..5 juc. nu au portar prea bun dar tot ei vor castiga SERIA B. noi am dem. inca o data ca jucam cu toti la fel si vrem sa castigam toate meciurile dk SE POATE.iar dk rev. cei 3..4 juc. care au plecat sar puea sa fim iar in primele 3 ech. si asa am pierdut la andrid pe mana noasta cu urziceni tot asa dar venim din spate.

de gabi la 10 September 2010 - 11:46

@SQUAD
putea sa scrie si bunica ce a scris solyom, un comentariu nu constituie o proba. poti demonstra ca a fost acel “solyom” implicat? poti spune cine e “solyom”? pt mine e doar un vultur care comenteaza pe forumul buletin de carei…poate fi scarlatache sau chiar gica hagi.
@dani
echipa aia din PLACERE si-a luat 0-1 la carei. va dorim astfel de mici PLACERI si pe mai departe.

de Missogin la 10 September 2010 - 14:02

pentru xxx si alessandro
eu nu sunt fraier, crede-ma ;) stiu ce vb, si stiu ca daca acum cei din ungaria jucau la victoria, la cat de slabe sunt echipele cu care joaca, era imposibil sa nu castige detasat campionatul, victoria se plimba prin etape!!! de asta zic, stiu ce vb si dc din primavara ar reveni vedetele, campionatul ar fi castigat de noi ! dar pana atunci sa ii lasam pe ei sa isi faca treaba acolo in fehergyarmat unde sunt … noi sa ne concentram asupra echipei locale

de gabi la 11 September 2010 - 18:29

ce a facut victoria azi?

de Alessandro la 11 September 2010 - 18:31

4-1 lejer

de gabi la 11 September 2010 - 18:34

mersi fain…cred ca stateai la panda cand intreaba cineva:)))

de gabi la 11 September 2010 - 18:36

ceva marcatori nu stii?

de Alessandro la 11 September 2010 - 19:33

Izvoran 2, Kovacs,Szilagyi (zis Et’o)!

de kovacs antal (puha) la 11 September 2010 - 19:57

felicitari baieti,cel mai bun jucator,ferike!dar 3 goluri izvoran si 1 gazsi!am fost si eu la meci.

de pax et bonum la 12 September 2010 - 07:01

Izvoran forever!!!

de suporteru la 12 September 2010 - 07:47

mare meci cu sanislau..??????????????????????????????????

de ioiiiiiiiiiiiiiii la 12 September 2010 - 08:02

ce meci tare ..

Lasati un comentariu