Festivalul Zmeielor – ediţia a treia

• publicat la: 20 septembrie 2010
Festivalul Zmeielor – ediţia a treia

Sâmbătă, 25 septembrie, la Ştrandul Termal din Carei, Centrul Cultural al Municipiul Carei organizează cea de a treia ediţie a Festivalului Zmeielor, manifestare care promovează confecţionarea, care în urma cu 20 de ani reprezenta una dintre principalele îndeletniciri recreative ale tinerilor careieni.

Printre programele oferite de către organizatori se numără: confecţionarea zmeielor din hârtie, concurs de lansat de zmeie, origami, confecţionare de avioane din carton, aeromodele, îndeletniciri pentru copii de toate vârstele, confecţionare obiecte din ghips precum şi un inedit concurs de Airsoft, unde tinerii pot participa la un traseu aplicativ cu arme de airsoft. Astfel, organizatorii pregătesc programe diversificate pentru întreaga familie.

La ediţia de anul trecut au partcipat cca. 300 de persoane, cel mai tânăr concurent fiind de 5 ani, iar cel mai în vârstă de 72 de ani.

La evenimentul care începe la ora 12, sunt invitaţi nu doar careieni, ci şi persoane din alte localităţi, nefiind impuse limite de vârstă.

Festivalul este realizat în parteneriat cu Asociaţia Corvus Regia, Ştrandul Termal Carei şi Primăria Carei.

Intrarea este liberă. Organizatorii vor pune la dispoziţia participanţilor materialele necesare confecţionării zmeielor, în limita posibilităţilor.
Bogdan Georgescu

Centrul Cultural Carei

Lasati un comentariu