Locul 4 pentru Liceul Teoretic Carei în topul liceelor pe judeţ

• publicat la: 2 septembrie 2010
Locul 4 pentru Liceul Teoretic Carei  în topul liceelor pe judeţ

Potrivit top-ului  liceelor din România , realizat de Intuitext şi AdmitereLiceu.ro, bazat pe rezultatele obţinute la Bacalaureat şi media de admitere în liceu, Liceul Teoretic Carei deţine primul loc în municipiu şi se situează pe locul 4 in judeţ. Faţă de anul trecut, liceul a pierdut o poziţie în clasamentul judeţean.La nivel naţional liceul ocupă poziţia 216 .

Nu la fel de bine stă situaţia în cazul celorlalte licee din oraş.Deşi se situează pe poziţii inferioare, unele au evoluat în clasament în timp ce altele sunt in cădere liberă.

Astfel, Grupul Şcolar Teologic Romano-Catolic  „Josephus Calasantius”  a urcat trei poziţii ajungând astfel pe locul 12 în timp ce Colegiul Tehnic “Iuliu Maniu”  a căzut de pe locul 11  pe locul 17.

Grupul Şcolar “Simion Bărnuţiu” , situat anul trecut pe poziţia  19 , ajunge să ocupe  locul 25 iar  Grupul Şcolar „Anghel Saligny” a coborât un loc situându-se pe locul 29.

În fruntea acestui top, la fel ca şi anul trecut, la nivelul judeţului Satu Mare primul loc este ocupat de Colegiul Naţional “Mihai Eminescu”, urmat de Liceul Teoretic German “Johann Ettinger”, care anul trecut se afla abia pe locul opt.

Pe poziţia a treia a clasamentului se află Colegiul Naţional “Ioan Slavici”, în cădere cu un loc faţă de anul 2009. Ultimul loc în topul liceelor din judeţ este ocupat de Şcoala de Arte şi Meserii Lazuri.

La nivel naţional, conduc in top liceele din Iaşi, acestea adjudecându-şi primele trei poziţii în timp ce Colegiul Naţional “C Brediceanu” din Lugoj se poate mândri cu cea mai spectaculoasă avansare , acum deţinând poziţia a şaptea faţă de poziţia 90 de anul trecut.

Clasamentul liceelor pe 2010 a fost realizat pentru fiecare liceu prin ponderarea mediei de admitere (50%), a celei de la examenul de bacalaureat (30%) şi media rezultatelor obţinute la olimpiade (20%). Media de admitere reprezintă, după cum arată autorii site-ului, o valoare ponderată a ultimelor medii de admitere de la toate specializările din liceul respectiv.

Media de la bacalaureat reprezintă media aritmetică a mediilor de la acest examen ale tuturor elevilor din liceul respectiv, de la toate specializările. Media de la olimpiade s-a obţinut luând în calcul numărul de elevi premiaţi, fazele la care au participat şi numărul total de elevi din liceul respectiv.

Andrada Vasile

comentarii

de babg la 2 septembrie 2010 - 18:07

buuun babguliasuuul,buun babguliasul ,bravoo sanika
toot asa cuu babguliasuuu spre noi realizari

de ala la 2 septembrie 2010 - 20:16

mereti mha
de ce ii cel mai bun liceu va zic eu de ce
fiindca profesorii tin cu elevi k sa aiba note mari
nu zic multi elevi sunt buni de acolo da multi habar n au
sh primesc note k sa aiba peste nivelu celorlate licee media
k sa mearga elevi acolo
iarasi la bac unu a picat saracu da si ala fiindca era de la seminar sau de unde
asa i’au lasat sa copieze vai si amar sa le fie rusine
multi la proba orala maghiari din capleni care nu stiu lega 2 cuvinte
au luat experimentat
hai lasati vrajala cu teoreticu vostru doar increzuti pe acolo

de cristi la 2 septembrie 2010 - 20:21

uite la asta hengya =)))
mare smecherrrr se crede
mare fraier

de Elev la 2 septembrie 2010 - 21:05

Normal ca e bine si profesorii isi iubesc elevii,ore in particular la greu,un elev umbla cel putin la 3 profesori,la 2 ca sa treaca si poate inca vreo cativa ca sa stie ceva…ma intreb ce fac la ore cadrele acolo daca si ora de latina a ajuns sa fie la moda ca ora in particular?cam multa mizerie sub pres pe acolo…cam scump liceu…pt unii inseamna o afacere buna cu ore,deci un cont bamcar gras…in rest doar manipulari….

de Elev la 2 septembrie 2010 - 21:09

As vrea sa vad daca ati fi in stare sa faceti o ancheta cam cat la suta din elevi la cat la suta din profesori umbla la ora,adica dau mita sa ajunga la Bac sau sa ia o nota mai mare.?chiar ar fi misto sa mai puneti niste nume pe masa…daca tot e vorba de evaziune fiscala…oare se ofera si bon pe sutele de lei incasate pe ore de biologie,latina,matematica…etc…cred ca se umbla si la desen la ore in particular…sarmanii profesori….

de Porteleku vs Portita la 2 septembrie 2010 - 21:12

Porteleku,adica Portita,da si ore la domiciliu daca e cazul,daca nu,vorbesc eu cu Sanyi si ma lasa dupa ore prin scoala sa mai fac un ban,ca sotul meu ca preot n-are bani,vesnic ii la szesz…si a ramas si fara permis de conducere!!!!ptiu drace,noroc cu criza asta si ce bine ca sunt faimoasa….

de son la 3 septembrie 2010 - 00:56

Deci e ceva cu babguliasu
Si Laci bacii mai vrea tulipaan
in scoala
Ceva putie tare la KFT LTC

de rolland kaufmann la 3 septembrie 2010 - 10:04

am fost elev la lic teoretic,dar pot sa spun ca cel mai bun director din carei a fost si este zsido sanyi.cat a facut si face pentru acel liceu nimeni din oras pe urme nu-i poate calca! doresc in continuoare ca sa reuseasca sa puna la punct scoala si ar fii bine un internat! sanyi,sa-ti dea DUMNEZEU sanatate si putere 100 de ani!

de boixosnois la 3 septembrie 2010 - 15:24

hahah ce se plang astia de la maniu :)) ciudosi
dar nu se gandesc ca la teoretic nu se injura, batjocoresc, jignesc samd profesorii. Degeaba va plangeti, va meritati soarta. La Phoenix si U Glass cu voi.

PS samd = si asa mai departe
=)))))))

de MaanGyuulistu la 3 septembrie 2010 - 16:12

Publicati tarifele de meditatii pe discipline si pe profesori
In fiecare bar de linga piata sint afisate preturile

de LACI la 3 septembrie 2010 - 17:16

si mai publicati si notele elevilor din cataloage sa-si vada parintii bunaciunile de odrasle ca pe la scoala nu tare dau, oricum ar putea vizita scoala si parintii pierderilor de vreme ca doar BASELU’ le-o taiat accesul la locurile de munca.asa va trebe ca l-ati votat pentru o galeata portocalie si un pix dat in piata de GAL FLORIN

de toth zoltan la 6 septembrie 2010 - 12:38

sa fim realisti, la teoretic a fost un bac, jos palaria. directorul si-a facut treaba asa cum trebuie, in consecinta nu a cazut nimeni, iar la maniu s-a cazut pe capete. stiti de ce? pt ca s-a demonstrat ca pe director l-a durut drept in fund, iar cel de la teoretic a facut pe dracu in patru. la urma urmei unde e dreptatea? celui care nu se baga si lasa elevul sa isi arate talentul, sau celui care se baga si trece toata scoala? da multi vor zice ca ala care isi baga coada si iese totul frumos, dar fiti seriosi…si la teoretic sunt niste panarame de profesori. daca nu credeti, va rog sa intrebati chiar pe cei care au dat bac-ul anul acesta si vedeti cata matematica stiau si cat de bine pregatiti au fost la „orele particulare”. In consecinta nu dau dreptate topului facut, ca nu sunt lucrurile asa cum par, atat de frumoase

de ???!!!! la 6 septembrie 2010 - 12:55

…oare DE CE s-a ¨BAGAT¨ ?

de toth zoltan la 6 septembrie 2010 - 13:14

sa treaca tot prostul cu note mari, mai pe sleau

de Pristanda la 6 septembrie 2010 - 14:17

curat moralitate, coane Fanica
asta da moralitate de cadru didactic
curat deontologie profesionala
da e curat imaculat ¨lacrima cristi¨ tipu

Lasati un comentariu