Miniştrii care pleacă din Guvernul Boc şi noile propuneri

• publicat la: 2 septembrie 2010
Miniştrii care pleacă din Guvernul Boc şi noile propuneri

Mihail Dumitru, Sebastian Vlădescu, Mihai Şeitan, Gabriel Sandu, Adriean Videanu şi Radu Berceanu sunt miniştrii care vor pleca din Guvernul Boc.

– Ministrul Agriculturii, Mihail Dumitru, va fi înlocuit de Valeriu Tabără. Dumitru a anunţat, într-o declaraţie pentru MEDIAFAX, că a fost demis, iar Tabără a confirmat, pentru MEDIAFAX, că Boc i-a propus funcţia.

Ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu va fi înlocuit de deputatul PDL Gheorghe Ialomiţianu, potrivit cotidianului „Gândul”. Şi remanierea lui Vlădescu a fost confirmată.

Ministrul Muncii, Mihai Seitan , va fi înlocuit cu deputatul Nelu Ioan Botiş scrie „Gândul”.

– Ministrul Comunicaţiilor, Gabriel Sandu, va fi înlocuit cu Sorin Mândruţescu, şeful Oracle Romania.

– Ministrul Economiei, Adriean Videanu, a confirmat pentru MEDIAFAX remanierea sa şi că propunerea pentru preluarea portofoliului este senatorul Ion Ariton.

– Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, urmează să fie înlocuit cu senatorul PDL Anca Boagiu, care a mai exercitat această funcţie, au declarat pentru MEDIAFAX surse din conducerea partidului.

Acestea sunt propunerile cu care Emil Boc a intrat în şedinţa Colegiului Director al PDL, lista putând suferi modificări în funcţie de evoluţia discuţiilor din interior.

Se pare că deznodământul nu va fi aflat nici după terminarea întrunirii, deoarece numele remaniaţilor şi ale înlocuitorilor lor vor fi doar propuneri cu care Emil Boc se va duce din nou la Traian Băsescu, posibil în această seară, mai scrie cotidianul citat.

mediafax.ro

Lasati un comentariu