Oktoberfest de vineri până duminică

• publicat la: 24 septembrie 2010
Oktoberfest de vineri până duminică

Incepând de vineri 24 septembrie şi până duminică 3 octombrie a.c. la real,- se desfăşoară renumitul festival Oktoberfest.

Oktoberfest este cel mai mare şi mai cunoscut festival al berii, dar şi al preparatelor traditionale bavareze. Imprumutat din cultura germană şi răspândit in intreaga lume Oktoberfest celebrează cu muzică, mâncare şi distracţie, sfârşitul lunii septembrie şi inceputul lui octombrie, când berea este maturată şi tocmai bună de băut.

Pe parcursul a 10 zile real,- Hypermarket organizează incepând cu 24 septembrie a.c. renumitul festival in magazinele sale din Bucuresti şi din ţară. Cele mai recunoscute branduri de bere  locală,  fie că este vorba de  bere  amăruie  sau dulce amăruie, spumoasă blondă, sau brunetă  impreună cu delicioase preparate la grătar  işi aşteaptă clientii in parcarea real,- unde au fost amenajate corturi, special pentru a sărbători Oktoberfest.

real,- Hypermarket a pregătit cu această ocazie in exclusivitate  4 meniuri  cu preţuri care sfidează orice concurenţă aşa că participanţii pot mânca renumitii cârnaţi bavarezi şi bea o bere bună la pretul de 3,99 lei

“ Am amenajat corturi cu mese şi scaune, grill şi băuturi răcoritoare unde oferim clienţilor noştri branduri româneşti de bere şi preparte la grătar alături de traditionalii wursti. Sperăm ca evenimentul să se bucure de succes şi ne aşteptăm să vindem câţi mai mulţi litri de bere” a declarat Pop Leonard, director magazin real,-Satu Mare.

Traditia acestui festival presupune ca pe lângă bucuria de a savura o bere bună , să te simţi bine pe ritmurile leganate ale muzicii, sau să te distrezi  alături de copiii tăi in carusel, căluşei sau alte jocuri specifice unui târg.

Comunicat de presă

Lasati un comentariu