Şedinţa extraordinară a Consiliului Local

• publicat la: 29 septembrie 2010
Şedinţa extraordinară a Consiliului Local

Consilierii locali au fost convocaţi astăzi, pentru a doua oară in această lună ,la o  şedinţă de consiliu extraordinară.Pe ordinea de zi s-au aflat nu mai puţin de 9 puncte ce necesitau a fi dezbătute in regim de urgenţă.

Astfel, cel mai important punct l-a constituit  aprobarea participării la Programul de imbunătăţire a calităţii mediului prin impădurirea terenurilor agricole degradate , cu proiectul „Reconstrucţie  ecologică forestieră pentru terenuri degradate constituite in perimetre de ameliorare de pe raza municipiului  Carei”.

Este vorba despre impădurirea unei suprafeţe  de 18,54ha , din care  10,51ha  in Ianculeşti 4,17ha  la drumul spre Ghenci ( Lili)  şi  Şomoş Carei cu 3,86ha.

Finanţarea va fi de 100% in valoare de aproximativ 600.000 lei .

Un alt punct de pe ordinea de zi l-a reprezentat stabilirea componenţei comisiei de verificare a situaţiilor de lucrări pentru investiţia Bloc de Locuinţe Sociale cu 90 de apartamente, amplasat  in zona str.Tireamului.

In urma discuţiilor, comisia are următoarea componenţă:  Mak Ioan, referent de specialitate la achiziţii publice şi investiţii, in calitate de membru iar Mancz Dezideriu, secretar.Dirigintele de şantier va fi numit in urma derulării procedurii de achiziţie pentru serviciul de asistenţă tehnică şi va avea calitatea de preşedinte.

Niciunul din punctele dezbătute nu a ridicat probleme deosebite.

S-a aprobat apoi  trecerea in administrarea Grupului Scolar Simion Bărnuţiu a imobilului care face parte din domeniul public al municipiului Carei , situat in str.Rakoczi Ferencz nr 12 .

Nici la această şedinţă  nu au lipsit alocările de fonduri pentru diverse evenimente.Pentru organizarea concursului de matematică Grigore Petkes , s-a alocat suma de 3.000 lei iar pentru organizarea ediţiei jubiliare a Concursului Sportiv Cupa 25 Octombrie s-au alocat 2.500 lei  dar aici este inclusă şi editarea unei broşuri.

Tot din bugetul local s-a alocat suma de 4.500 lei ca sprijin pentru editarea cărţii Monografia municipiului  Carei, a cărei lansare a avut loc in cursul lunii iunie.

In cadrul şedinţei de astăzi s-au desemnat şi reprezentanţii Consiliului Local in consiliile de administraţie a unităţilor de invăţământ preuniversitar , pentru anul şcolar 2010-2011.

Vă prezentăm in continuare lista consilierilor desemnaţi la unităţile de invăţământ careiene.

Scoala generală nr.1         –    Muller Ioan/ UDMR

Scoala Vasile Lucaciu            – Brem Arpad/UDMR

Scoala generala 3                   –  Hago Arpad/UDMR

Liceul Teoretic                        – Csaikos  / UDMR

Colegiul Tehnic Iuliu Maniu  –  Papi Ovidiu/PNL

Grupul şcolar Simion Bărnuţiu- Keizer ludovic/UDMR

Liceul Teologic                        – Binder Alexandru/PD-L

Grădiniţa cu progr pr 1          -Konglovici Eva/UDMR

Grădiniţa cu progr pr nr2     – Bucurestean Adrian/PNL

Grădiniţa cu progr pr nr3     – Nuna Gheorghe/PSD

Daniela Ciută

comentarii

de bravo base la 29 septembrie 2010 - 14:14

bravo base, bravo kovacs ! coalitia functioneaza perfect !numai cei fara studii superioare au ajuns in consiliile de administratie a scolilor !Papi e exceptia.bravo UDMR , i-ati pus si voi la colt pe intelectualii vostri, v-a romanizat base !degeaba lupta tokes pentru voi , ca Kovacs tot apucaturi de dambovita are !
pacat de copii de la scoli.

de non-incompetenta la 29 septembrie 2010 - 14:45

Bravo Kovacs,ai pus toti semianalfabetii in consiliile scolilor.Multi nu stiu sa citeasca bine.Ce contributie isi vor aduce in acele consilii? Vor fi masa de manevra? Cei care au facut o facultate , ca si Papp Jolt,Ciuta ilie,Gherasim,Rusu Marius,Poosz Szabolcs,Mocanu nu erau buni ?Nu se pot manevra? De fapt , nu poti conduce decat cu incompetentii, trasatura care te caracterizeaza.

de non-incompetenta la 29 septembrie 2010 - 16:28

scuze, l-am uitat pe Tempfli, singurul cu studii de la FDG;Vezi tu Jeno cati aveai ? da tu, nu si nu !

de omicron la 29 septembrie 2010 - 18:17

din pacate ve raciti gura adik tastatura pe degeaba…. uitati-va in jur…. tara asta este a analfabetilor. prostilor, gogomanilor, manelistilor..etc…
sincer..eu as impusca toti prostii…. pt ca ei sunt majoritari si in consecinta ei ne hotarasc soarta

de ROLAND la 29 septembrie 2010 - 18:26

VAI,VAI,VAI, RUSINE !
NUMAI IN CAREI SE POATE INTAMPLA ASA CEVA !!!
Pai domnule Primar,sau tovarase, cum sa ma exprim,da politizati deja si pruncii de la scoala ?cei nominalizati habar nu au pe ce lume traiesc ,exceptie PAPI,oooooo da,da, m-am prins,pe intelectuali ai lasati in Consiliul de Adm.de la Spital etc…ca mai sunt posturi.La invatamant sunt buni si analfabetii de fapt.

de Ioan Asan la 29 septembrie 2010 - 23:48

dar ce se intampla cu atatea sedinte? Ce e cu regimul de urgenta? Astia nu stiu la inceputul lunii ce probleme au si se trezesc la sfarsit ca mai au vreo zece? Sau e o chestie de hei rup, ca sa nu se documenteze consilierii si sa treaca tot ceea ce doreste primarul?
Nu m-ar mira ca sedinta sa fi fost convocata de azi pe maine. Stil base.

de anomim la 30 septembrie 2010 - 17:49

nu intereseaza pe nimeni ce basesc toti din consiliu. o fac pentru ca ei sunt consilieri si nu au de ales. faptele vb

de suporteru la 1 octombrie 2010 - 10:31

saraca cultura a la Kaizer..binder….ki a gheti ezs

de daaa la 1 octombrie 2010 - 10:32

cu 2..3 excepti toti analfabeti ORASULUI sant in politica si acum si in invatamant

de Norbi - la 3 octombrie 2010 - 14:13

Da, PAPI nu e Director la APASERV acum? nu este incompatibila functia ?intreb si eu ,nu stiu ….,ca prea sta ascuns, nu prea stie lumea,nem nilatkozot !!poate om bea apa mai curata,sau ?

de Jeno la 6 octombrie 2010 - 00:30

pai i-am dat lui PAPI-ka (ciolan) , aabraakoot a disznounak,
cind va fi luat la rost de mine va si ..lingeee !!!
asta-i tehnica dupa ce primesc abrakk tacereee

de pentru jeno la 12 octombrie 2010 - 17:49

cine pe cine linge??? cine e director la apaserv? nyalsz meg te

de nemultumitu la 19 octombrie 2010 - 14:56

o intrebare …astia se aleg cu ceva din faptul ca fac parte din consiliul de administratie? cat ii dau lui KOVACS? SE AUDE CA ACUM A AJUNS LA BANI GREI TOV. KOVACS ,.ERAU ACUM 4 ANI NISTE VREMURI GRELE PTR. EL .LE-A UITAT/ SE VOR INTOARCE SIGUR SI MAI RELE CA VA TREBIU SA DEA SOCOTEALA DE CE A FACUT IN ANII DIN URMA .SA NU UITE !

Lasati un comentariu