Atenţie la Loteria vizelor! Pericol de ţeapă, avertizează ambasada SUA

• publicat la: 20 octombrie 2010
Atenţie la Loteria vizelor! Pericol de ţeapă, avertizează ambasada SUA

Ambasada Statelor Unite la Bucureşti anunţă astăzi că a creat o scurtă  poveste video care să atragă atenţia asupra pericolelor reprezentate de escrocheriile cărora le cad victime unii participanţi la Loteria Vizelor.

Ambasada Statelor Unite ale Americii a ţinut să le atragă atenţia celor care vor să participe la loteria vizelor asupra pericolelor ascunse pe care le presupune această aventură

„De-a lungul întregului an şi în special în perioada de înscriere în programul Loteria Vizelor, spaţiul virtual este inundat de oferte ale diverşilor intermediari de viză şi ale unor escroci. Pentru a contracara aceste escrocherii şi a evita ca publicul să le cadă victimă, Ambasada SUA la Bucureşti a creat o poveste video în forma unei alegorii bazate pe o poveste populară românească în care un vulpoi viclean păcăleşte un urs şi un pescar încrezători. Versiunea in limba română a filmului poate fi văzută pe contul de YouTube al ambasadei la http://www.youtube.com/watch?v=MswEIxO89ks şi contul de Facebook la http://www.facebook.com/bucharest.usembassy?v=wall”, se arată într-un comunicat al instituţiei.

sursa  Adevărul

Lasati un comentariu