Dacia va avea un nou competitor din 2011 – chinezii de la Chery vin oficial în România

• publicat la: 29 octombrie 2010
Dacia va avea un nou competitor din 2011 – chinezii de la Chery vin oficial în România

New Kopel, companie parte a grupului israelian Shlomo, va lansa în prima parte a anului viitor marca chinezească Chery, ale cărei modele M11 Sedan, M11 hatchback şi SUV-ul Tiggo, vor intra în competiţie directă cu Dacia Logan, Sandero şi Duster, importatorul anunţând preţuri similare cu cele ale mărcii româneşti.

„Anul viitor vom lansa oficial marca Chery în România, dar nu ştim încă data exactă. Maşinile sunt deja pe piaţă, dar sunt utilizate de către serviciul de rent-a-car.

Cel mai probabil lansarea va avea loc în prima parte a anului. În prezent în circulaţie sunt în 34 de maşini. Preţurile încă nu sunt stabilite deoarece încă negociem cu fabrica. Vom intra în competiţie cu Dacia cu marca Chery deoarece vom avea preţuri similare, dar nu mai mici”, a spus Dudy Perry, directorul general al New Kopel.

România va fi prima ţară din Uniunea Europeană unde Chery îşi va vinde maşinile. Primele importuri de maşini s-au realizat în vara acestui an, acestea fiind utilizate în serviciul rent-a-car al Sixt New Kopel. În cazul SUV-ului Tiggo preţurile vor fi cuprinse între 10.000 şi 20.000 de euro în funcţie de echipare, iar modelel M11 între 7.000 şi 15.000 de euro.

sursa zf.ro

comentarii

de daciafan la 18 decembrie 2010 - 22:15

cu tot respectul pentru prietenii chinezi nu cred ca masinile lor sunt in acest moment un concurent pentru vreo marca europeana

Lasati un comentariu