Imposibil contra 14……

• publicat la: 31 October 2010
Imposibil contra 14……

In ciuda unei superbe zi de toamnă, la meciul dintre ocupantele poziţiilor a doua şi a treia( Victoria Carei respectiv Frohlich Foieni ) , in tribune au fost doar puţin peste o sută de spectatori.

Meciul incepe sub semnul echilibrului , jucându-se mai mult intre cele două careuri , echipele luându-şi parcă pulsul una alteia.

Prima fază periculoasă o consemnăm in minutul 5 , când Pereş execută o lovitură liberă de pe partea dreaptă şi Viezer, cu călcâiul de la spate trimite spre poartă periculos , Boroş reţinând pe linia porţii.

Un minut mai târziu , “omul meciului” , arbitrul Monenciu Mircea îl avertizează pe antrenorul oaspeţilor, Bagosyi , pentru vociferările repetate ale acestuia faţă de maniera de arbitraj.

Acelaşi arbitru nu vede un  fault clar asupra lui Pereş , in marginea careului , oaspeţii degajează , mingea ajunge in careul nostru , Fabian incercând s-o degajeze, moment in care mingea îi sare in piept atingându-i mâna  şi arbitrul dictează 11 m.

Lovitura de la 11m este executată de  Condor Istvan , în stânga lui  Maxi  şi… cei din Foieni preiau conducerea cu 1-0.

Victoria resimte şocul , încearcă să pună probleme adversarului iar cea mai periculoasă fază o au in minutul 20 , când Viezer driblează doi adversari , centrează în careu  şi Ebede pierde un tempo nemaiputând trage la poartă.

In minutul 24  , la o fază ce nu anunţa mare lucru , Hevele îl întoarce de două ori pe Madaras , şutează de la 25m , mingea si scorul devine 2-0 pentru cei din Foieni ,contrar cursului jocului.

Victoria încearcă să  reducă din scor. Moca execută bine o lovitură liberă, dela 25m ,sub bară,   dar Boros prinde cu siguranţă.In min 33, Viezer ia o minge de la centrul terenului, driblează doi adversari , pasează in adâncime dar Ebede nu ajunge la minge.

Gazdele au o bună oportunitate de a inscrie, când antrenorul jucător Heinrich şutează puternic din 6 m şi Ticle scoate de pe linia porţii.Ultima fază a reprizei o consemnăm in min 44 , când Fabian pleacă din 16m, driblează 4 adversari , ajunge in marginea careului , centrează dar apărătorii oaspeţi resping in out.

După pauză  Victoria intră pe teren hotărâtă să intoarcă rezultatul .Se joacă aproape la o singură poartă şi ocaziile de gol nu întârzie să apară.

In urma unei combinaţii frumoase intre Pereş şi Viezer , acesta din urmă trimite periculos spre poartă , Heinrich respinge cu mâna , arbitrul acordând lovitură liberă.Fabian execută in zid, mingea îi revine , şutează periculos , portarul respingând mingea în bară şi ajunge la Ebede .Acesta centrează in careul mic şi Sabau respinge cu mâna, henţ clar şi 11m dar bineînţeles arbitrul se face că nu vede.

Îi revine vederea în minutul 55 ,când îl atenţioneză pe Moca cu galben şi in exces de zel şi pe Silagyi care se încălzea pe marginea terenului.

Moca are două oportunităţi de a înscrie , una in min 66 când şutează razant cu bara  iar cealaltă in min 67 când combină frumos cu Ebede şi trage puţin pe lângă poartă.

Victoria presează in continuare şi in min 69, la o centrare de pe partea stângă , mingea depăşeşte apărarea gazdă şi Boros respinge in extremis în faţa lui Moca şi Lakatos care i-a luat locul lui Pereş in min 61.

In minutul 70 , Puşcaş este trântit realmente în careu dar arbitrul mută lovitura la 17m.

Acelaşi Puşcaş , in min 80 este faultat la 23-24m de poartă .Lovitură liberă .Execută perfect Moca şi reduce din handicap.Scor 2-1 pentru gazde.

Arbitrul işi face din nou simţită prezenţa in min 81 , când îl opreşte pe Ebede la marginea careului pentru un faul inexistent.

După această fază, preşedintel clubului Victoria Carei  cedeză nervos , cere explicaţii arbitrului care îl elimină din incinta stadionului.

Scorul putea deveni 2-2 în min 85 , când Moca trage puternic la poartă, portarul gazdelor respinge în faţă  până la Lakatos care din 4m trimite mingea în bară.Până la finalul meciului ,prelungit doar cu 2 minute deşi pe parcursul reprizei a doua meciul a fost intrerupt de două ori a câte 5 minute ( prima dată când s-a aruncat un corp străin pe teren şi apoi când a fost eliminat Pinter J.) Victoria nu a mai avut ocazii mari de gol.

In ciuda prestaţiei bune a băieţilor de la Victoria  , putem spune că astăzi am pierdut nemeritat cu largul concurs al brigăzii de arbitraj.

Frohlich Foieni- Victoria Carei    2-1

Victoria CAREI -

Pereş,Madaras,Moca,Fabian,Maxi,Viezer,Ebede,Puşcaş,Kopriva,Alexuţan, Ticle

Frohlich FOIENI- Boros,Heinrich,Linzenbold,Kallo,Condor,Szabo,Martin,Leiber,Hevele,Hartman

Observator – Ziman Cornel

redacţia

comentarii

de pax et bonum la 31 October 2010 - 16:55

si juniorii???

de kovacs antal (puha) la 31 October 2010 - 16:58

am fost la meci,dar redactia are dreptate,nu se poate fura in acest hal!!!! am ajuns ca foieniul trebuie sa castige acasa neaparat?!in prima repriza victoria nu prea a aratat nimic,dar in a doua parte a meciului erau mult peste frolich…..i-mi pare rau pentru baietii de la victoria!

de kovacs antal (puha) la 31 October 2010 - 17:02

capleni-camin 4-1
berveni-oar 1-5
vetis-urziceni 2-1
babta-andrid 3-2

de suporteru la 31 October 2010 - 17:16

in asa hal am ajuns???cu arbitri de divizia B si vin aici in foieni fura cat nu le este rusine?si inca arbitru care a fost tusier a fost data trecuta la saptamana sportiva si spunea ca primeste putin pe meci si etc. da nu a mentionat k face si in + la meciuri de la tara!!! meciul a fost aranjat de sandu
sa le fie rusine arbitrilor fiindca sunt niste oameni fara obraz!!!dar chiar in halul acesta??
proviziile pe iarna le-a fost asigurat!!!dupa aia oamenii vorbesc iarasi au pierdut,din nou?…sigur cu arbitrajul asta faceam eu o echipa de fotball in cartier si ii bateam pe cei de la foieni!!dupa aceea se vorbeste ca foieniu nu a pierdut acasa nici un meci iata de ce ati vazut azi cei care ati fost la mecii!!!
bravo baietii capul sus :*
va vedem la oar cum aranjati treburile domnule sandu si “scorul”

de un careian la 31 October 2010 - 17:23

ati uitat sa scrieti despre 11 metri dictat pt foieni la 1-0,pe care a retras arbitrul cand a vazut ca si cei din foieni s-au mirat

de Ajtay la 31 October 2010 - 18:33

Juniorii de la victoria au pierdut cu 2-0 :(

de remember la 31 October 2010 - 19:20

Campionatul 2009-2010, retur, VICTORIA-FOIENI 0-1 MINUTUL 88, gol marcat dintr-un fault inventat de cine credeţi- Monenciu Mircea!!!de la marginea careului, dealtfel singurul şut pe poartă al celor din Foieni la acel meci. Acelaşi arbitru refuză penalty clar la Gnandt, ţinere evidentă de tricou la o fază iminentă de a înscrie. Nu putem rămâne impasibili cu ceea ce se întâmplă!!! Fotbalul la acest nivel trebuie să se joace cât mai corect posibil, iar asemenea arbitrii trebuie excluşi, care nu respectă efortul jucătorilor….

de gabi la 31 October 2010 - 19:21

oricum nu mai conteaza meciul, seria e castigata de oar. jucati pt oras, si incercati la anul. bafta!

de ticle la 31 October 2010 - 19:53

bine gabi crezi ca noi nu vrem sa jucam…fiecare dintre noi vrem sa jucam dar uneori nu se poate asa cu un asemenea albitraj:(acuma vor comenta astia ca ce dracu am pierdut la foieni si vrajeli:-j cei care au fost la meci aia sa comenteze sa vada cu ochiul lor ce a fost la meci:)

de Vladimir la 31 October 2010 - 20:04

Dute mah ticle dracului ca fotbal nu stii da vad ca nici sa scrii nu stii
Mai bine ai face ceva la fizicu ala a tau,da totusi ii bine ca daca minte nai macar fizic sa ai!

de gabi la 31 October 2010 - 20:11

nu v-am certat ca nu promovati, doar am constatat ca e gata lupta pt locul 1, oarul e castigatoarea, si nu mai are rost sa ne enervam pe arbitrajele de “judet”. eu de obicei va apar. succes pe mai departe! ;)

@vladimir, daca minte “nai” apuca-te si canta la “n-ai”!!

de ticle la 31 October 2010 - 20:59

:) ))wow da te bagi si tu in seama….marti la 4 antrenament hai invata ma fotbal te rog;)(vladimir)

de kovacs antal (puha) la 31 October 2010 - 22:09

ticle!,lasa tu pe profesori ca vladimir,eu am fost la meci,dar in asa fel numai in 1989 am fost furat la gloria bistrita si noi am pierdut cu 2-1 si de 2ori am prins 11m dar a repetat-o si a 3oara…..atunci i-am dat eu matura si rumegus…..si la urma arbitrul a fost suspendat pe 12luni…asta ar merita si aceasta panarama!!!

de foieni la 1 November 2010 - 05:50

plangeti asta stit cum ofost golul cu caplenul 2sau 3 metri de obsait asta e si arbitru om si greseste si uitati la tabela cite meciul a pierdut foienu si cit voi azta nu se poate sa fie noroc sau sandu hai frolich

de henrich la 1 November 2010 - 06:09

adevarat ca noi am fost mai buni pentru ca am dat 2goluri si fotbalul se joaca la gooooool
noi jucam din patriotism si stim ca nu santem cele mai bun echipa dar iubim jocul si cine o jucat fotbal el stie despre ce vorbesc adevarat ca amavut noroc la 11m ca atins mana lui fabian dar al doilea unde ofost aparatori si victoria au avut ocazile dar fotbalul cum am zis joaca la gol si de ce nu aveti si voi un sandu il vindem daca platiti hai frolich

de "SQUAD" Carei la 1 November 2010 - 08:15

“obsait” “azta” “cite” …vai de capul tau Foieni :) ))) =)))…

In rest…doar Victoria! oriunde! (Israel) si oricum!

Salutari!

de suporteru la 1 November 2010 - 09:52

sa se vada k jucati fotball daca va place nu mai aranjati arbitrii sa fie cu voi
asa imi fac o echipa in cartier si va batem cu arbitri
hai lasa vrajelile henrich
ieri ati fost 0 recunoaste!!
arbitru a vazut k au fost astia de la victoria pe voi din timpu regulamentar mai erau 5 minute si el a aratat deja minutele de prelungire!!
asta’i corect??l-as suspenda pe viata pe acest arbitru fraieru p***

de gyusy la 1 November 2010 - 10:35

tot tipul arbitraj este devina dar cu asa jucatori nu se poate aveti dretate monenciu si saptamana trecuta arezolvata pe borvely

de mutu la 1 November 2010 - 10:37

puha tot arbitri sunt de vina problema este cu delegarile

de mutu la 1 November 2010 - 10:38

sa-si ia victoria arbitri ca olimpia sm

de kovacs antal(puha) la 1 November 2010 - 11:13

eu numai sunt la victoria,dar ieri daca eram in poarta acest arbitru nu mai termina jocul….si asta in fata lui ziman cornel seful arbitriilor din judet!ce face sandu la meciuriile de acasa,aste inadmisibil,recunosc ca si golul egalizator cu capleni a fost ofsaid!,dar nu a fost hotzie ca la foieni(trei 11m clare pt victoria)!!!!!!nu sustin lovirea arbitriilor,dar unul ca asta care i-ti rade in ochi,nu merita altceva decat un cap in gura……

de cselescsavó la 1 November 2010 - 14:12

Javasolnám, h indítson a tisztelt ajf 2 fajta megyei pontvadászatot. Egyet azoknak, akik inkább pénzzel szeretnének nyerni, és egyet azoknak, akik a játéktudásuk alapján. Így nem idegeskedne senki, ha veszít. Mert az úgy nagyon idegesítő, ha egész héten készülsz a meccsre, eljön 100 ember idegenbe a csapattal, s a bíró úgy meglop, h öröm nézni.

de suporteru la 1 November 2010 - 14:30

dupa meci atacantul coco’ ne spunea
nekunk van vezetenk a mek foglalkozik
adik noi avem conducere care se ocupa
a avut dreptate!!
iar in timpul meciului arbitrul da fault pt victoria
si ii zice ala de la foieni
degeaba imi explici k nu ai dreptate
la care arbitrul zice k stiu k nu am dreptate

de pax et bonum la 1 November 2010 - 15:24

optszaj e corect, eu asa stiu…

de swab la 1 November 2010 - 17:42

hajra finy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

de bravo la 1 November 2010 - 20:31

nu aveti treaba cu fotbalu nu terminati in primele 3..in retur o sa pierdei mai multe meciuri..

de da la 1 November 2010 - 20:32

dar totusi nu va e rusine sa purtati treningurile pe voi prin oras si va bate PISCOLTU SI FOIENI…abia puteti merge prin oras de increzuti ce santeti.

de doru la 1 November 2010 - 20:33

cauas – decebal 3- 0 si 2 de 11m ratati

de gabi la 1 November 2010 - 21:14

am fost la meci la victoria-capleni, poate ca golul lui ebede a fost din ofsaid, nu stiu, am revenit in tribuna in min 50, cand deja se marcase. dar sa zici ca arbitrul a favorizat victoria in meciul acela, e absurd. nr 7 de la capleni a stat 5-10 min numai pe jos, arbitrul dadea fault la orice simulare a acestuia, asa e greu sa joci. 1-1 a fost un rezultat echitabil atunci. la meciul cu foieni, cititi articolul, nu mai e rost de comentarii in plus. niste analfabeti spun ca fotbalul se joaca pe goluri. macar de ati fi scris corect o propozitie…e greu sa spui ca fotbalul se joaca pe goluri cand arbitrul nu da 2 penaltyuri, si in general face praf un meci. dar e totusi un meci de liga a 4-a, nu e ceva anormal, aici nu e atata presiune, asa ca se poate:) conteaza prea putin rezultatul de la foieni, sau cel cu capleni, campionatul asta s-a dus, singurul scop este sa jucati meciurile ramase si sa cresteti in joc.

de gabi la 2 November 2010 - 15:29

mai foieni, nu da vina pe antrenorul-portar, nu e el de vina. i-au plecat cate 10-12 jucatori, ce sa faca si el? normal ca ar deveni echipa buna in timp, ca si cea de anul trecut. dar intrebarea e daca vor ramane ei la victoria atata timp. ca mai nou e la moda sa stai cate 1 sezon…nu sunteti staruri, dar de vina nu e antrenorul-ex-portar ca arbitrul a “jucat” pt foieni.

chiar asa, ce a facut arbitrul in primele 5-6 minute, de l-a enervat pe antrenor? asta nu am inteles din articol.

de foieni la 2 November 2010 - 15:37

mai lasati vrajelile cu arbitrajul,bine ca aveti pe cine sa dati vina,sigur cand o echipa pierde, tot timpul meciul e cumparat sau arbitrii sunt de vina…remember in campionatul 2009-2010 foieniul, cum ati comentat a avut o singura lovitura libera in min 88, scor 0-1 si atunci arbitrul a fost devina,la meciul piscolt-carei? tasnad-carei? oar-carei? camin-carei?…carei-capleni?si spre final foieni -carei….? oare peste tot au fost cumparati arbitrii…sau poate ca dl. SANDU a facut minuni? mai stii!!Degeaba cei de la carei se antreneaza zilnic inafara de lovitura libera nu au avut multe sanse de a da spre poarta si totusi satenii sau descurcat mai bine decat orasenii.”VEDETE MARI” Cine nare batrani sa-si cumpere!!!!!!!

de gabi la 2 November 2010 - 15:59

foieni, esti prost? citeste articolul. ori tu minti, ori autorul. ce pretentii sa ai de la sateni?

de cici la 2 November 2010 - 18:58

foieni nu e prost.Gabita,careiul tau este o echipa foarte,foarte slaba!!!ce sa mai astepti de la niste prunci.

de anonim la 2 November 2010 - 19:07

sa fim seriosi cei din carei sunt slabi.

de gabi la 2 November 2010 - 19:48

stiu ca sunt slabi, dar in cazul asta “foieni” nu are dreptul sa se dea mare. au batut cu arbitrul si gata.:)

de edu la 3 November 2010 - 06:27

se vede lipsa lui pinter sanyi si la junior si la echipa mare

de cineva la 3 November 2010 - 08:49

la inceput cand victoria a batut in 2 meciuri din greseala acasa imediat ati sarit ca nu aveti nevoie de vedetele de anul trecut ca sunteti mai buni.Se vede acuma cat de buni sunteti,pierdeti toate meciurile din deplasare.

de suporteru la 3 November 2010 - 16:59

CU TASNAD ANU TRECUT ATI PIERDUT 2:0
ANUL ASTA 1:0
CU FOIENI ATI PIERDUT ACASA :o 1:0
ANU ASTA 2:1 LA EI CU ARBITRAJUL EXTRAORDINAR DE PENIBIL
CU OAR ATI PIERDUT LA EI 4:2
ANUL ASTA 2:0
DECI CE SA INSEMNE REZULTATELE ASTEA???
TOTUSI SCORURI MAI BUNE DECAT ANUL TRECUT
O ZI BUNA IN CONTINUARE
FORTZA VICTORIA HAIDETI BAIETI NU-I ASCULTATI PE RAUFACATORI ASTIA

de remember la 3 November 2010 - 19:59

Anul trecut s-a câştigat campionatul, s-a jucat finala cupei României, faza judeţeană. Revedeţi câte jocuri s-au pierdut campionatele trecute….CU OAR 3-0!!!!!!!, LA OAR! HAI VICTORIA!!!

de varosi la 3 November 2010 - 20:05

ha ha ha ha akkor jo lesz ha igy tovabb meg lesz a 10edik hely egy varosi csapat

de henrich la 3 November 2010 - 20:09

jovore otthol verunk meg benneteket mint tavaj emlekezetek csak

de Alessandro la 3 November 2010 - 20:55

pt.heinrich:Măi ţăranule ce optimisti sunte-ti, chiar nu vedeti ca echipa voastra e varza, deschideti-va ochii, nu leaga nimic ai vostri, cum sa spui ca va face ravagii cand de abia a batut si Victoria cu ajutorul arbitrilor si a luat bataie de la o echipa desfintata aproape si care a strans 11 jucatori peste noapte, (Cauaş-Foieni 5-2)!!!! Fi linistit ca la primavara veţi primii 5-0
Incredibil cat de prost poti sa fii!!! Si mai si postezi pe net sa vada lumea in ce hal esti! Dispari bai ……………..

de henrich la 3 November 2010 - 21:13

hai victoria ha ha ha

de ordogocske la 3 November 2010 - 21:16

szopasd okett henrich megerdemlik a parasztok faj a vereseg nekik de nagyon grat a golodhoz szep volt

de suporteru la 4 November 2010 - 05:41

henrich bagi un gol:))
si deja bagi aici pe site zici ca ai bagat cu real gol:))
atata tam tam penibili sunteti cu sandu cu tot

de gabi la 4 November 2010 - 08:06

:) ) ce comentarii ridicole. foieni-ul chiar crede ca ne pasa in vreun fel de infrangerea cu ei. felicitari si joc de glezne, mai aveti de tras 200 de ani sa aveti traditia victoriei. succes:)

de doru la 4 November 2010 - 13:15

ajf-ul va castigat campionatu…va bate oaru unde va prinde

de suporteru@ la 4 November 2010 - 13:17

pe astia ca piscolt foieni berveni sanislau tre sa-i bateti in 6 nu 11 contra 11 santeti ce-a mai penibila generatie …..da bine ca va dati stekery

de Ajtay la 4 November 2010 - 16:36

taci ma suporter echipa acuma isi revine …

de cineva la 4 November 2010 - 23:16

pt suporteru: anul trecut victoria a batut 3-0 la foieni :) si nu a pierdut de la piscolt nu a facut egal acasa cu cei de la capleni

de Berveni la 5 November 2010 - 00:06

Pentru suporteru !!! O sa vedem returul ce face carei la noi ;)

de Berveni la 5 November 2010 - 00:15

Si nu pot sa inteleg ce vreti voi cu traditie :) ce traditie??? cand a jucat ultima data Careiu in divizia C ??? Camp 2006-2007 si acuma scriem 2010 ce mare traditie si acuma veniti cand a fost in div B in 1994 sau nu stiu precis cand dar a fost alte serie asa a jucat in B !!! Dar oricum asa slab echipa nu a avut Carei niciodata fara suparare un buget de 2 milliard lei vechi nu poate sa face o echipa Liga a 3 nu pot sa inteleg noi avem buget 250 millioane si suntem de 2 puncte distanta !! Cand a fost Pinter Sanyi a fost rau ca a vrut sa face respect si este catva fetita in echipa care plange daca cineva vrea sa faca respect bine dupa aia a venit Tabi si el un antrenor bun atunci a fost problema ca el prea tanar si bun prieten cu jucatorii nici el nu a fost bun trebe sa aduceti Mourinho poate ca el va fii bun problema ca nimeni nu se vede ca nui antrenorul de vina !!! Acuma haideti si spuneti rau depsre echipa Berveni ca stiu ca asta vine dar eu asa o sa vad lucrurile la Carei ca conducere nu tine impreuna si asta a inceput in anii 2005 cand FC Keizer a desfintat daca ala echipa ramane impreuna grupa 1988 atunci fiecare sambata merem la un meci Carei-Baia Mare sau Carei-Oradea nu la un meci Carei- Capleni 1-1 egalarea a fost un gol din offsaide !! Bafta la continuare Careiu !!

de Berveni la 5 November 2010 - 00:16

si inca ceva nu traditie conteaza hanem prezentul !! si viitorul nu suna bine daca conducera,jucatorii asa mentalitate asta ca nu joc cu toate inima pentru carei !!

de pax et bonum la 5 November 2010 - 03:02

niciodata Liga 5!!!!!!

de gabi la 5 November 2010 - 07:07

berveni, inapoi la sapa…hanem…:))

de el la 5 November 2010 - 08:56

Berveni:)) desteptule:)) ce bine vorbesti romaneste:)) nu ti-e rusine sa scrii pe blog?:))

de gabi la 5 November 2010 - 14:25

monenciu ala e deja delegat la un meci etapa asta. 0 etape suspendare:) in liga 1 se baga la puscarie arbitri pt ce a facut monenciu la foieni. oare unde se exagereaza in liga a 4-a sau in liga 1?!

de Mou la 5 November 2010 - 16:00

pentru cetateanul din berveni!!! Daca tot ai venit pana in carei,la INFONET sa stai pe net, dute pana la biblioteca dupa un dictionar.;)

de Berveni la 5 November 2010 - 16:49

Ce tot ventiti ca a furat arbitrul jucati fotbal vedetele !!Tot plangeti !

de Berveni la 5 November 2010 - 16:51

Sunteti frustrati ca nu mai sunteti mai buni ca noi din comun si astai doare foarte tare voi din oras niciodata nu jucati cu inima numai din smecherie !!

de Berveni la 5 November 2010 - 16:58

si o sa arat ca nu vorbesc pe ungureste ca voi habar naveti de limba maghiara pacat ca traiti in zona maghiara ;)

de Mou la 5 November 2010 - 17:02

Tisztelt Berveni!!!
Ezzel a hozzaszolassal szeretnem a tudomasara hozni,hogy szereny szemelyem jobban beszel magyarul mint a borvelyi tiszteletes.

de Berveni la 5 November 2010 - 17:36

sunt prost, recunoaste la mine! nu stiut vorbit bine romaneste la mine!

de Berveni la 5 November 2010 - 18:10

okey Mou vagy ki vagy ha te most a roman gramaticat akarod gyakoroltattni velem akkor az most nem fog menni en a focirol szerettnek beszelni es igazam is van mert egy karolynak nem a megyei 1 ben a helye !

de SWABU la 5 November 2010 - 22:10

a foci sracok a foci az szamit hajra 4edik liga nem hibasokat kell keresni a hiba ott van a szivetekbe mindegy magyar roman swab cigany vagy barmely nemzet fia jatszani kell tovabb es nem lejaratni egymast ja es azt hiszem ide barki irhat vagy csak carei aszem nem ez a szabadsag libertatea ja es hajra FENY KAPLONY BORVELY CSANALOS KALMAND PETRI SZANISZLO NAGYKAROLY vagyis mi magunk kinek nincs kedves ismerose vagy baratja itt es most szidjuk egymast habar mindig is igy volt de a foci az orok es a vilag leggszebb sportja es birot csak akkor szidjuk ha elenunk hibazik ha a mi javunkra akkor eszre sem veszuk vagy nem akarjuk tiszteletel a focista

de gabi la 5 November 2010 - 22:46

swabu, ca nagykaroly-kaplony meccsen a biro egy les-golt adott meg a hazigazdaknak, viszont elturte a hetes szamu kaplonyi jatekosnak a folytonos mueseseit, barmilyen parharcban a 7-es kaplonyi a foldon fetrenget, plus a kaplonyiak durvaskodtat. ezzel nem karolyt akarom menteni, gyenge napot fogot ki mindket csapat. de nem mondhatod hogy segitette karolyt a biro a kaplony elleni meccsen. a feny elleni meccen viszont eleg ha elolvasod a fenti cikket es meglatod hogy masrol van szo. az elso ligaban egy ilyen biraskodas utan a birot felfuggesztik a bajnoksag tovabbi merkozeseire.

berveni, te ne beszely a victoria-rol, mert ha jol emlekszem 4-0 volt az eredmeny a bajnoksag elejen karoly javara, vagy azt elfelejted? konnyu lehordani karolyt, de nem gondolkozol hogy evente 10-15 jatekos ment el a csapattol, nagyabol fiatalokra alapozunk. szerintem a tavalyi keret jo volt, es ha meg egy kis turelem lett volna, ebben az evben mar taroltak volna. a mostani keret egy kicsit gyengebb, de meg igy is eleg jol helyt alnak, ha bele gondolunk hogy sokat valtozot. karoly jelenleg a fiatal jatekosokra alapozik, es ha ennek a bajnoksagnak a vegen is lelepnek 10-en, a kovetkezo bajnoksagra belephetnek a junioroktol egy paran. a viktoria a hagyomanyrol szol, de ezt te nem ertheted…ez a csapat elni fog, akar hanyan jonnek es rosszindulatukat nyilvanitjak meg ellene. minden jot!

de gabi la 5 November 2010 - 22:50

meg valamit swabu, ne beszely tiszteletrol, addig amig a kaplonyi surkolo tabor tanulsagot tett hallatlan parasztsagarol (lasd a karoly-kaplony merkozest)…kar hogy ok ilyen keveset ertenek a focibol.

de ucu la 6 November 2010 - 08:55

bafta azi;):D

de Mou la 6 November 2010 - 09:44

Nem a roman nyelvtant szeretnem onnel gyakoroltatni, csak azt akarom tanacsolni hogy ha magyarul “helyesebben” tudja kifejezni magat akkor hasznalja ezt a nyelvet velemenye kifejezesere mivel a roman nyelvtannal elvagja maga alatt a fat.On szerint a victorianak melyik ligaba lenne a helye? (A) :) )

de pax et bonum la 6 November 2010 - 12:18

Csempion ligsz!!!

de Berveni la 6 November 2010 - 15:10

En abszolut nem rosszindulatbol irtam Karolyrol csak az en szemszogombol hogy mi lehet a hiba!Igen elment 10 jatekos de miert milyen vezetoseg az aki elenged 10 jatekost??Miert mentek el ?? Talan ok ugy lattak hogy ha egy csapat bajnoksagot akar nyerni akkor nemar 60 leiert focizzanak szerintem volt ido amikor a jatekosok karolyban 300-500 leiert fociztak!Szerintem egy Nagykaroly nagysagu varosnak minimum 3ligas csapata kell legyen es kell hagyni a ,,parasztokat” ahogy minket falusiakat neveznek hogy jatszuk a mi kis derbyieinke mert lehet hogy Karoly ott van a 2 helyen de aki meg nem ellt at egy Kaplony-Borvely , Kalmand-Kaplony,Kaplony-Feny,Kalmand-Borvely rangadot az ugysem erti mit akarok mondani en szoktam jarni meccsekre karolyba de csak azt hallom hogy a szurkolok a csapat ellen vannak tisztelet a kivetelnek es igy tenyleg eleg rossz lehet jatszani szoval de mikor elmegyunk egy Kaplony-Borvely meccsre ahol van 300 Kaplonyi 100 Borvelyi szurkolo akik a meccs elejetol a vegeig parazs hangulatot teremtenek egy 4 ligas meccsen akkor erzi az ember hogy tenyleg megeri focizni!

de pax et bonum la 6 November 2010 - 16:37

ceva rezultat??

de "SQUAD" Carei la 18 November 2010 - 23:35

@ Berveni

Fara sa folosesc cuvinte obscene (desi imi vine) …te rog frumos vezi-ti de echipa ta,de satul tau…si nu pronunta cuvantul traditie,pentru ca nu-i cunosti sensul (ai dovedit-o mai sus) . Numai bine!

p.s. Rednecks remain rednecks

de "SQUAD" Carei la 18 November 2010 - 23:44

@Berveni

Zona maghiara e dupa granita,copile.Noi traim cu totii in Romania,romani si unguri,impreuna… Eu n-am nimic cu cei care nu prea stiu romana dar totusi e o mare prostie ce ai zis ca “traiti in zona maghiara si nici nu stiti maghiara” …nu fi fascist,te rog…ca ungurii de dupa granita oricum nu dau 2 bani pe tine,crede-ma.Ti-o confirma si tovarasii maghiari din toata Romania ;;).Bye!

Lasati un comentariu