MORGEN…. la Carei

• publicat la: 12 octombrie 2010
MORGEN…. la Carei

Pentru seara de vineri vă propun să vizionaţi o comedie românească in regia lui Marian Crişan. Producător ANCA PUIU , imaginea TUDOR MIRCEA.

Proiecţia va avea loc  în sala festivă a Casei Comunitare Sfântul Ladislau, fostul Club 9 Mai.

Morgen este o producţie MANDRAGORA în colaborare cu SLOT MACHINE şi KATAPULT FILM, cu sprijinul CENTRULUI NAŢIONAL al CINEMATOGRAFIEI România, MAGYAR MOZGÓKÉP KÖZALAPÍTVÁNY, TV2 şi les films du losange.

Filmul  îl are ca personaj principal pe Nelu, agent de pază intr-un supermarket din Salonta – un orăşel de pe graniţa româno-ungară. Pentru Nelu, zilele trec la fel: in zori pescuieşte, apoi merge la lucru, iar seara se intoarce acasă. Nelu trăieşte impreună cu soţia intr-o casă izolată pe un câmp in afara oraşului. Problema lor in aceste zile e repararea acoperişului.

Intr-o zi, Nelu  pescuieşte ceva neobişnuit : un emigrant care vrea să treacă graniţa ilegal…Emigrantul ii oferă lui Nelu  bani pentru a-l ajuta să treacă graniţa.

Nelu ia banii şi……… veţi putea urmări continuarea vineri seara.

Prima sesiune de vizionări începe la ora 17.00  şi este rezervată elevilor.Preţul unui bilet este de 3 lei. Cea de-a doua vizionare are loc de la orele  19.00, pentru adulţi, iar preţului unui bilet este de 5 lei.Durata filmului este de 100 minute.

Daniela Ciută

Lasati un comentariu