Ştii româneşte? Un avantaj pentru a te angaja intr-un restaurant din Marea Britanie

• publicat la: 9 octombrie 2010
Ştii româneşte? Un avantaj pentru a te angaja intr-un restaurant din Marea Britanie

În momentul in care a inceput să caute un alt angajat pentru restaurantul său din Marea Britanie, Greg Walker căuta cu siguranţă multe calităţi, insă una a fost puţin mai ciudată. In afara faptului că angajtul trebuia să fie muncitor, punctual, dispus să inveţe lucruri noi, trebuia să ştie şi limba română.

Bizara cerere a fost inclusă pe un anunţ pus de Walker pe localul său, arată
Daily Mail. Oamenii din zonă au fost deranjaţi de această cerere şi au trimis plângeri către BBC.

Walker nu inţelege de ce oamenii se simt deranjaţi şi spune că a luat această decizie, după ce in urma unui alt anunţ de angajare au venit mai mulţi oameni care nu erau cu adevărat interesaţi de slujba respectivă.

„Nu cred că am făcut ceva rău. Am un muncitor român care lucrează aici deja de un an de zile. Ar fi comunicat mult mai bine dacă următorul ar vorbi româna. El vorbeşte şi engleza, aşa că si un britanic ar putea lucra aici”, a explicat patronul localului.

Omul mai spune că prin această cerere de angajare se adresează unui public mai larg.

„Lumea s-a supărat crezând că vreau numai români, dar nu am spus asta. Doar că asta ar fi un avantaj”, a continuat Walker.

Si tatăl lui Walker işi susţine fiul, spunând că ei isi doresc oameni care doresc să muncească cu adevărat, nu oameni care vin şi pleacă imediat.

ziare.com

Lasati un comentariu