Zvonuri în jurul vizitei Angelei Merkel la Cluj: fabrică de motoare BMW în Transilvania

• publicat la: 12 octombrie 2010
Zvonuri în jurul vizitei Angelei Merkel la Cluj: fabrică de motoare BMW în Transilvania

Deşi iniţial Universitatea Babeş Bolyai a anunţat că Angela Merkel, cancelarul Germaniei, va sta la Cluj aproape 12 ore, programul vizitei a fost modificat în ultima clipă. Cancelarul Germaniei va sosi la Cluj în jurul orei 15.40 cu un avion de la Bucureşti şi va pleca în jurul orei 18.30, susţin surse oficiale.

Vizita Angelei Merkel la Cluj-Napoca a fost asociată în ultimul timp cu un posibil anunţ al cancelarului german privind o importantă investiţie germană în Transilvania.

Potrivit unor surse din mediul de afaceri , ar fi vorba despre o fabrică de motoare pentru autoturismele BMW, care ar urma să fie ridicată pe o suprafaţă de 110 hectare. Un posibil amplasament ar putea fi comuna Jucu, unde există fabrica de telefoane mobile Nokia.

Pe de altă parte, jurnaliştii de la waz.euobserver.com au anunţat, în ediţia online de astăzi, că zvonurile privind investiţia BMW în Transilvania care circulă de ceva vreme în mediul de afaceri nu au fost confirmate de surse oficiale din cadrul guvernului de la Berlin. Nici reprezentanţi BMW România nu au confirmat zvonurile.

sursa   Evenimentul Zilei.ro

Lasati un comentariu