„CATALOG-ŞCOLAR” online. Cum comentaţi ?

• publicat la: 23 noiembrie 2010
„CATALOG-ŞCOLAR” online. Cum comentaţi ?

Incepând cu anul şcolar 2009-2010, câteva şcoli şi licee din municipiul Bucureşti  precum şi din  judeţele Arad, Cluj, Hunedoara, Timiş  au implementat  un nou serviciu informatizat, Catalog-şcolar online, dedicat in special părinţilor pentru a fi permanent la curent cu situaţia şcolară a copiilor.

Odată acceptat  softul  de  unităţile de invăţământ, cu un singur click, părinţii vor fi la curent cu situaţia şcolară a copiilor lor, fără a mai fi necesară deplasarea la unitatea şcolară. Fiecare părinte va avea  acces doar la informaţiile referitoare la propriul lor copil, aceste informaţii fiind confidenţiale.

Sistemul este implementabil in toate regiunile ţării,  emite la sfârşitul semestrelor situaţii, statistici , rapoarte şcolare  şi este deosebit de avantajos şi din punct de vedere financiar.

Carnetele de elev şi cataloagele  riscă să devină in curând doar amintiri dacă acest sistem se va implementa la nivel naţional.

Catalogul va putea fi  accesat oricând pe site-ul www.catalog-scolar.ro iar  actualizarea notelor şi absenţelor va avea loc săptămânal.

Cei mai puţin incântaţi de acest sistem vor fi elevii, doar unii de fapt, care au probleme cu absenţele şi  notele mai mici.

Daniela Ciută

comentarii

de George Andrei la 23 ianuarie 2011 - 17:46

o initiativa foarte buna !

de Catalog Scolar la 9 mai 2014 - 12:42

Aici se poate vedea exact cum functioneaza catalogul scolar http://www.catalogscolar.com/

de e-Catalog la 8 octombrie 2014 - 19:36

Fiecare scoala isi poate crea in propriul regim un e-catalog utilizand platforma google drive.
Puteti viziona tutorialul pe youtube
http://ecataloage.blogspot.ro/

de e-profesor la 9 octombrie 2014 - 07:31

MULTUMIM PT. INFORMATII D-LE E-CATALOG

de andras la 9 octombrie 2014 - 12:00

andreicopypaste adica defunctul Zsolticopypaste isi suge degetele de necaz ca nu are si el ceva istorie si ceva neaosi inaintasi cu care sa se laude.
oricum nu ne reprezinta pe noi care nu ne rusinam de numele noastre de alta etnie decat cea romana dar care sduntem cetateni onorabili ai acestei tari.
nu toti avem ca sef un coldus de bulibasa care a ajuns falit cu firmele lui si acum a bagat mana in banii de la primarie .
de asa oameni ne rusinam noi si nu suntem extremisti fascisti care nu pot decat asa sa iasa in evidenta.

Lasati un comentariu