Convocare semestriala la ISU Somes

• publicat la: 26 noiembrie 2010
Convocare semestriala la ISU Somes

În zilele de 25 şi 26.11.2010, in sala de şedinţe a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „SOMEŞ” a  avut loc, Convocarea semestrială pentru preşedinţii Comitetelor Locale pentru Situaţii de Urgenţă (primari – 25.11.2010), respectiv  Şefii Serviciilor Voluntare si Private pentru Situaţii de Urgentă/personalul de specialitate de la serviciile publice deconcentrate, regii autonome şi companii naţionale în 26.11.2010, conform Planului de pregătire în domeniul situaţiilor de urgenţă pe anul 2010.

Procentajul de participare la cele două convocări a fost de aproximativ 75%.

Prezentarea succintă a intervenţiilor din zona de competenţă, precum şi aportul adus de Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă la limitarea şi stingerea incendiilor şi arderilor necontrolate, prin participarea la 28 de intervenţii în comun cu structurile profesioniste precum şi lichidarea a 7 incendii a  fost realizată de către  Mr. Ganea Constantin.

Mr.ing. Bura Ioan a făcut analiza constatărilor pe linia apărării împotriva incendiilor din controalele executate la localităţile judeţului Satu Mare în anul 2010, prezentând apoi concluziile şi principalele direcţii de acţiune.

În continuare , Lt. Aciu Florin a abordat tema dezastrelor precum  şi consecinţele lor.

Prezentarea metodologiei  de avizare-autorizare la obiectivele de investiţii aparţinătoare administraţiei publice locale a revenit  Lt. Buzduga Sergiu.

redactia

Lasati un comentariu