Doi medici au extirpat sânul unei femei, deşi aceasta nu avea cancer

• publicat la: 8 noiembrie 2010
Doi medici au extirpat sânul unei femei, deşi aceasta nu avea cancer

O femeie din Constanţa a rămas fără un sân, după ce doi medici au diagnosticat-o şi operat-o de cancer mamar, fără ca ea să fie bolnavă.

In urma audierii celor doi medici, specialiştii au ajuns la concluzia că acestora nu li se poate reproşa nimic, iar singurul care va plăti pentru această eroare va fi asiguratorul medicilor.

Totul a inceput in urmă cu doi ani, când femeia a descoperit că are un nodul la sân. După un set de analize făcute la Spitalul Judeţean din Constanţa, medicii i-au dat teribila veste că are cancer, iar singura solutie era intervenţia chirurgicală.

In plus, acesteia i s-a prescris şi un tratament chinuitor cu citostatice.

In urma operaţiei, tumora a fost indepărtată cu tot cu sânul stâng şi o parte din muşchiul pectoral. Femeii nu i s-a mai prescris niciun tratament şi nici nu a mai fost chemată la vreun control.

In urma unor analize amănunţite făcute la Institutul de Oncologie Fundeni, femeia a aflat că şi-a făcut degeaba operaţie. Nu avea cancer, iar aşa zisa tumoră era o afecţiune banală.

Pacienta a depus o plângere penală, insă Conducerea spitalului din Constanţa susţine că nu are ce să le reproşeze medicilor.

Dacă acest caz nu va ajunge in instanţă, conform legii singurul care va plăti va fi asiguratorul medicului.

sursa  Ziare.com

comentarii

de dement la 9 noiembrie 2010 - 07:39

fraieri toti doctorii ca si bartis
zici ca te doare capu si zice sa te dezbraci ca sa te consulte la […]
in cazul femeilor!!! habar n-are

Lasati un comentariu